- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
-
aslında annenin senin için onların ufak tefek hatalarını kapatması gerekir.
ama kız annesi ve sanırım senin gitmene üzülüyo. hatta aklımdan seni kayınvalidenden kıkandığı da geçti
Annen sana çok mu düşkün?
Sanırım kimseyle paylaşmak istemiyor.
Madem savundun sanıp sana kırılıyor boşver desin.
Zamanla alışır bu duruma.
İnsan ailesinden ayrı kalınca çok koyuyor söylenenler.
Alttan al boşver.
anneciğin seni veriyor ya canım ister istemez tetikte.herşeye hazırlıklı..:sm_confused:
çok eşinin ailesini korumacı bir tavır takınma sende.
paylaşamıyor olabilir anne yüreği..:1hug:
senin o tarafa düşkün olmana da içlenmiş olabilir.
belkide elektrik alamadı dünür olarak..:çok üzgünüm:
İncicim; anneler evlatları için hep en iyisini isterler..:1hug:
Hele kız evlat pırlanta gibidir,kimseleri yanına yakıştıramaz annen de baban da..
Çok normal bunlar..
Belki biraz daha ilgi alaka bekliyor annen onlardan belki de cidden biraz soğuk duruyorlar o da zaten sana hasret neye üzüleceğini bilmeden bunlara sarıyor olabilir..
Şu anda her zamankinden daha çok ihtiyacı var annenin sana. Uzaksın belki bir şey yapamazsın ama en azından ters konuşma,gönlünü al hep..:teselli:
zaten ben her zaman anneme sevgimi söyleyen biriyim.Onu asla üzmek kırmak istemem.O yüzden hep alttan alarak yaklaşıyorum ama ben de üzülüyorum.O yüzden fikir sormak istedim.Bugüne kadar hiç terslemedim annemi asla da yapmam..Ama işte hep iyi olsun istiyorum her şey..benim kardeşimde düğünüme yakın kayınvalideme ne zaman gitsem surat asardı.
aynı psikoloji işte.
arkadaşa katılıyorum.onu çok sevdiğini söyle sürekli:asigim:
zaten ben her zaman anneme sevgimi söyleyen biriyim.Onu asla üzmek kırmak istemem.O yüzden hep alttan alarak yaklaşıyorum ama ben de üzülüyorum.O yüzden fikir sormak istedim.Bugüne kadar hiç terslemedim annemi asla da yapmam..Ama işte hep iyi olsun istiyorum her şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?