acaba bebegım ıyımı?

Dünkü konusu.

Senin yazdığını gören başlığı görüp tıklamaya zahmet etmiyor kardeşim zaten...

Ne farkı var?
Hala bulantım yok diyorsun.
Ne diyim bu kadar stresle 9 ay geçmez sana.

Tatlım bende 16+ dayım.Senin gene iyi benim yumurtlamadan tam 1 hafta sonra bir ağrım oldu öyle böyle değil çarşıdaydıkta annemle.yürüyemedim o derece kuvvetli.5. haftada hafif kanamam geldi.Doktora muayeneye gidince ağrım oluyor dersen progestan verir benimki vermişti düşük engelleyici baya faydası var.Hala arada sızım oluyor şu son 2 haftadır progestan yerine magnezyum hapı verdi.Hamilelerde kasılma ve sızılara iyi geliyormuş canım.Ben bile daha yeni yeni hissediyorum bebişimi dur daha acele etme.Benim ikinci bu arada.

SAOL CNM TESEKKR EDERIM PROGESTANBI BANA DA VERDI DU BAKALIM ALLH SAGLIKLI ETSINDE SIZISI ONEMLI DGL BN KENDIMDEN DEGIL BEBEGIMDEN KORKUYORUM BUNU OGRENMEYE CALISIYORDUM BNDE HANI SIZI NORMALMI HERKESDE OLAN BISIMI AMA ARKADASLAR COK FARKLI YONLERE CEKTILER

bilgi kirliliği oluştuğu doğru
hani burda yazsa ki adetime 1 hafta var şöyle böyle hamile miyim
ya da sağ tarafımda ağrı var bu ne teşhis koyun der gibi konu oldu mu aynı sizin verdiğiniz tepkiyi veriyorum
burda arkadaşın bayağı bilgisiz olduğu belli.. yani teşhis istemiyor merak ediyor endişeleniyor onu demek istedim..

Canım içini ferah tut, hissetmemen çok normal daha çok minik :) inanırmısın brn bebeğimi 5. Aydan sonra hissetmeye başladım, ilk tekmesini ise 23. Hafta attı. O yüzden stres yapma bitanem. Allah tamamına erdirsin , huzurla sağlıkla kucağına alırsın inşallah

oyyy oyyy ananın derdi mi biter 5. haftada sızlamaların olur daha bulantı içinde erken şanslıysan çekmezsin bile

oyhhh zaten içim şişmiş şu hafta olmuş net hissedemiyorum 5.haftanda ne hissedilebilir ki...sana diyeyim geçmez günler..az dinlen uyu biraz

Konu sahibi gebelik topiğine takıl biraz orada istemediğin kadar bilgi var.
Anne gurubunu biliyor musun? Onlara takıl.
Hamilelik programları var yükle birini telefona bebeğin gün gün nasıl büyüyor bak.
Sitede hamilelik takvimi var kişisel bilgilerinden muhtemel doğum tarihini yaz hamilelik takvimi yap kendine.
Daha da takıldığın bir şey olursa kasım annelerine bekleriz.

hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..kendine evham yapma sakın..doktoru dinle..

bu çok normal bi durum,endişelenmeyin. hem daha 5 aftalık bebek hissedilemez ki,
ben 4 cu ayın sonlarına doğru hissetmeye başlamıştım hareketlenmeleri.korkacak bişi yok,
sağlıkla kucaklamanızı diliyorum

Millet 5 haftalikken hamile olduguni bile bilmiyor siz hissedemiyorum diye stres yapiyorsuz. 9 ay gecmez boyle, biraz rahat olun.

5 haftalik bebegin kalp atislarini da duymazsiniz en erken 6. Haftada genellikle 7. Ya da 8. Haftada duyulur. 5 haftalikken sadece kese gorunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…