Dünkü konusu.arkadaslar 4 haftalık hamıleyım yanlız hıc bulantım yok bunun nedenı nedır doktora gtıtm kan testınde 4 haftalık gebesın dedı haftaya kalp atısını dınlıcez dedı bırde ultrasondan baktı rahımduvarın ıyıce kalınlasmıs ddı ama etrafımdakıler bnı korkutuyorlar yok dıs gebelıktır fılan bı mıdem bulantım bas donmem yok bunun nedenı nedır dıs gebelık yasayan varmı aranızda lutfen goruslerınızı bıldırın
Senin yazdığını gören başlığı görüp tıklamaya zahmet etmiyor kardeşim zaten...bu kadar kısı burda benım yazdıgımı anlamıs bı sen bunu dusunuyorsun bak ne yazmısım oraya acaba bısı olmusmudur bu szıdede varmı gıbıbısın den yazmısım ben bılmedıgın bır konu hakkında amma konustun yanı baska rkadalarda aynı benm tepkımı vermıs demekkı bı dusunun uslubunda bı yanlıslık var demekkı algı orununda tamda bundan kaynaklı
Ne farkı var?arkadaslar 4 haftalık hamıleyım yanlız hıc bulantım yok bunun nedenı nedır doktora gtıtm kan testınde 4 haftalık gebesın dedı haftaya kalp atısını dınlıcez dedı bırde ultrasondan baktı rahımduvarın ıyıce kalınlasmıs ddı ama etrafımdakıler bnı korkutuyorlar yok dıs gebelıktır fılan bı mıdem bulantım bas donmem yok bunun nedenı nedır dıs gebelık yasayan varmı aranızda lutfen goruslerınızı bıldırın ... dun actıgım konu bu canm okurmusun bugun sordugumla aynı mı dıe
Ne farkı var?
Hala bulantım yok diyorsun.
Ne diyim bu kadar stresle 9 ay geçmez sana.
Ne farkı var?
Ha
BEN DUN DIS GEBELIGI SORDUM BUGUNDE SIZIM VAR BU BI HAMILELIK BELIRTISIMI DIE SORUYORUM HALA ANLAMAMKDA ISRAR EDIORSUNNe farkı var?
Hala bulantım yok diyorsun.
Ne diyim bu kadar stresle 9 ay geçmez sana.
SAOL CNM TESEKKR EDERIM PROGESTANBI BANA DA VERDI DU BAKALIM ALLH SAGLIKLI ETSINDE SIZISI ONEMLI DGL BN KENDIMDEN DEGIL BEBEGIMDEN KORKUYORUM BUNU OGRENMEYE CALISIYORDUM BNDE HANI SIZI NORMALMI HERKESDE OLAN BISIMI AMA ARKADASLAR COK FARKLI YONLERE CEKTILERTatlım bende 16+ dayım.Senin gene iyi benim yumurtlamadan tam 1 hafta sonra bir ağrım oldu öyle böyle değil çarşıdaydıkta annemle.yürüyemedim o derece kuvvetli.5. haftada hafif kanamam geldi.Doktora muayeneye gidince ağrım oluyor dersen progestan verir benimki vermişti düşük engelleyici baya faydası var.Hala arada sızım oluyor şu son 2 haftadır progestan yerine magnezyum hapı verdi.Hamilelerde kasılma ve sızılara iyi geliyormuş canım.Ben bile daha yeni yeni hissediyorum bebişimi dur daha acele etme.Benim ikinci bu arada.
bilgi kirliliği oluştuğu doğruEndişelerini gidermeye çalışıyor. Yani bilemedim, "evet bazen doğal durumlarda da olur böyle şeyler" demek ona iyi gelecekse tamam. Ama bu yorumlarla ters giden bir durumu görmezden gelmeye karar verecekse kötü. Bir de ne zaman böyle bir sağlık konusu açılsa herkes doktor kesiliyor, iş deneyim paylaşmanın ötesine geçiyor. Bilgi kirliliği oluşuyor.
aaaa öyle miAynı konuyu dün açtı canım gereken her şeyi yazdık arkadaşın dalga geçtiğini düşünüyorum.
oyyy oyyy ananın derdi mi biter 5. haftada sızlamaların olur daha bulantı içinde erken şanslıysan çekmezsin bilearkaaslr 5 haftalık bı hamılelıgım var yenı ogrendım gecen hafta gunduzlerı sol rahım tarafımda sızı hıssedıyorum bazede hıc ne sızı nede baska bısı sızının oldugu zamanlar sol ayagımda sızlıo ben bu bebegı neden hısetmıorum acaba bısemı oldu bu hafta kalp atısı dınlemeye gıdecegız cok korkuyorum bısımı oldu bnım mıde bulantım flan da yok rahımde ara ara sızının nedenı ne arkadaslar nolur bılenler yardımcı olsn
hatta bende cvp yazmışım dünkü konusuna :)
Çok stresli bir anne adayı böyle her şeyi kafaya takmaması gerek.aaaa öyle mi
insanların işi gücü yok demek ki saol canım bilgi için
hekimi günde 200 kere arıyorum diyor, problem büyük...Çok stresli bir anne adayı böyle her şeyi kafaya takmaması gerek.