acaba bebegım ıyımı?

evet gıttım beta hcgde cıktı 4 haftalıksın dedı bugun 5 hafta bu haftanın sonunda kalp atıslarını dınlemeye gıdecegım sen bısı hıssedıormusun sımdı belırtılerın ne

Bilmemeniz ve endişelenmeniz elbette normal ama buradan söylenecekler sizi endişelendirmemeli de rahatlatmamalı da. Umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. Ancak bu kaygılarınızın tek adresi hekiminiz olmalı.

evet gıttım beta hcgde cıktı 4 haftalıksın dedı bugun 5 hafta bu haftanın sonunda kalp atıslarını dınlemeye gıdecegım sen bısı hıssedıormusun sımdı belırtılerın ne
Canım bende batmalar var ara ara, günün bazı saatlerinde bulantı gibi şeyler olmaya başladı ama tam değil yemek falan yapabiliyor, yiyebiliyorum yani :) Haftaya gideceğim bende kısmetse

miniişini sağlıkla kucağına alırsın tatlım inşallah Allah güç kuvvet versin sana

hekımı gunde 200 kere arıorum artık utanıorum aramaya o kadarını bızde bılıoruz yanı

Ayağınızın ve rahminizin sızladığından bahsetmişsiniz, bunlar sizin şikayetleriniz. Sağlık sorunu olup olmadığını merak etmişsiniz ki buraya yazıyorsunuz. Algılama düzeyimi ölçmeden evvel yazmayı öğrenmenizi ve eylemlerinizin amaçlarını sorgulamanızı tavsiye ederim. Siz bir tavsiye istediniz, ben de de verdim.

Hiç sıkıntı yapma arkadaşım yanlız doktor kontrollerini de ihmal etme sürekli takipli gitmeni tavsiye ederim.Kuzucugunu nasipse daha ileri haftalarda hissedersin şimdi daha yeni yeni gelişme aşamasında nerden baksan tam hissetmen 17-18. haftaları bulur.İnşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini sağlıklı ve de ömürlü olsun.

7 haftadan sonra baslar mide bulantilari ama bazi bunyelerde hic olmaz tabii eger olduysada 4 ayda birden kesilir .. Suan hissetmemeniz cok normal 3 aydan once hissetmezsiniz zaten merak etmeyin Allahin izniyle hersey yolundadir

Canım bende batmalar var ara ara, günün bazı saatlerinde bulantı gibi şeyler olmaya başladı ama tam değil yemek falan yapabiliyor, yiyebiliyorum yani :) Haftaya gideceğim bende kısmetse
yanı bendekı batma gıbı ama nasıl dıyım sızı var bole bazen onu anlamadım ıste batmada oluyo bulantım bole ıc bulantı gıbı hafıf

Kadın senden ilaç tavsiyesinde bulunmalı istemiyor. Gereksiz yere insanları, makaraya alma hakkın yok. Bir anne ve endişeleniyor. Hadi bakalım ufaklık az ötede oyna sen.
Sevgili ufaklık, kasıklarındaki sızı ciddi bir nedenden kaynaklanıyorsa "iyisindir iyi" demek ona iyilik yapmak mıdır? Sen ötede oyna.

Burada sağlık sorunlarına çare aramayı anlamıyorum. Buradaki önerilere göre mi yönlendireceksiniz sağlığınızı?
sağlık sorunu çözmeye çalışmıyor arkadaş farkındaysanız
hiç bilmediğinden hep hissedilir zannediyor.. hepsi bu
burdaki sağlıkla alakalı sorulara bende kızıyorum
yok şu oldu hamile miyim yok şuram ağrıyo bu ne v.s. gibi olanlara
laf olsun diye yapılmış sizin yorum

Arkadaşım dün açtın aynı konuyu o kadar yorum yaptık 5 haftalık bebeği hissedemezsin.
Dalga mı geçiyorsun acaba?

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlısıyla isteyenlerede nasip olur inşallah
Batmalar kasıklardaki adet olacakmış gibi ağrıların normal olduğunu söylemişti doktorum ben ilk haftalarda batma hissi bir yana acayip şiddetli bel ağrısı çekmştim çok endişelenmiştim her fırsatta doktora gidesim vardı çok kafama taktım hiç kendime moral vermedim ve sonuç 6 haftalık kalp atışını duymaya gitmeye heveslenirken kese etrafında kanama başladığını düşük tehlikem olduğunu öğrendim aman diyim ne olur moralinizi yüksek tutun allaha sığının rabbim herşeyin hayırlısını versin..

bu kadar kısı burda benım yazdıgımı anlamıs bı sen bunu dusunuyorsun bak ne yazmısım oraya acaba bısı olmusmudur bu szıdede varmı gıbıbısın den yazmısım ben bılmedıgın bır konu hakkında amma konustun yanı baska rkadalarda aynı benm tepkımı vermıs demekkı bı dusunun uslubunda bı yanlıslık var demekkı algı orununda tamda bundan kaynaklı

Aynı konuyu dün açtı canım gereken her şeyi yazdık arkadaşın dalga geçtiğini düşünüyorum.

Endişelerini gidermeye çalışıyor. Yani bilemedim, "evet bazen doğal durumlarda da olur böyle şeyler" demek ona iyi gelecekse tamam. Ama bu yorumlarla ters giden bir durumu görmezden gelmeye karar verecekse kötü. Bir de ne zaman böyle bir sağlık konusu açılsa herkes doktor kesiliyor, iş deneyim paylaşmanın ötesine geçiyor. Bilgi kirliliği oluşuyor.

Arkadaşım dün açtın aynı konuyu o kadar yorum yaptık 5 haftalık bebeği hissedemezsin.
Dalga mı geçiyorsun acaba?
arkadaslar 4 haftalık hamıleyım yanlız hıc bulantım yok bunun nedenı nedır doktora gtıtm kan testınde 4 haftalık gebesın dedı haftaya kalp atısını dınlıcez dedı bırde ultrasondan baktı rahımduvarın ıyıce kalınlasmıs ddı ama etrafımdakıler bnı korkutuyorlar yok dıs gebelıktır fılan bı mıdem bulantım bas donmem yok bunun nedenı nedır dıs gebelık yasayan varmı aranızda lutfen goruslerınızı bıldırın ... dun actıgım konu bu canm okurmusun bugun sordugumla aynı mı dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…