evet gıttım beta hcgde cıktı 4 haftalıksın dedı bugun 5 hafta bu haftanın sonunda kalp atıslarını dınlemeye gıdecegım sen bısı hıssedıormusun sımdı belırtılerın neCanım kusura bakma rahatsız ediyorum ama biraz da alakasız olacak, son adet tarihlerimiz aynı sanırım, sen doktora gittin mi ben henüz gitmedim de kalp atışlarını falan duyabildin mi çok izin alamıyorum ancak haftaya alacağım o zamana kadar herşey yolundaysa kalp atışlarını duyabilir miyiz acaba merak ediyorum da?
Bilmemeniz ve endişelenmeniz elbette normal ama buradan söylenecekler sizi endişelendirmemeli de rahatlatmamalı da. Umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. Ancak bu kaygılarınızın tek adresi hekiminiz olmalı.degılmı ama sonucta bu portal ınsanların bır bırıne fıkırlerını ve tecrubelerını anlatmak ve paylasmak ıcın yapılan bı portal benım ılk hmılelıgım ve 19 yasındayım bılmemem normal degılmı
Canım bende batmalar var ara ara, günün bazı saatlerinde bulantı gibi şeyler olmaya başladı ama tam değil yemek falan yapabiliyor, yiyebiliyorum yani :) Haftaya gideceğim bende kısmetseevet gıttım beta hcgde cıktı 4 haftalıksın dedı bugun 5 hafta bu haftanın sonunda kalp atıslarını dınlemeye gıdecegım sen bısı hıssedıormusun sımdı belırtılerın ne
miniişini sağlıkla kucağına alırsın tatlım inşallah Allah güç kuvvet versin sanaarkaaslr 5 haftalık bı hamılelıgım var yenı ogrendım gecen hafta gunduzlerı sol rahım tarafımda sızı hıssedıyorum bazede hıc ne sızı nede baska bısı sızının oldugu zamanlar sol ayagımda sızlıo ben bu bebegı neden hısetmıorum acaba bısemı oldu bu hafta kalp atısı dınlemeye gıdecegız cok korkuyorum bısımı oldu bnım mıde bulantım flan da yok rahımde ara ara sızının nedenı ne arkadaslar nolur bılenler yardımcı olsn
ınsallah saglıklı sıhatlı bı bebegın olur allah yukunu hafıfletsınCanım 4+5 teyken kesemi gördüm şükürler olsun... Doktor 12-14 mayıs gibi gel kalp atışı için dedi ben dayanamıycam 9 unda gidicem inş :)
tesekkr ederım cnmminiişini sağlıkla kucağına alırsın tatlım inşallah Allah güç kuvvet versin sana
hekımı gunde 200 kere arıorum artık utanıorum aramaya o kadarını bızde bılıoruz yanıBilmemeniz ve endişelenmeniz elbette normal ama buradan söylenecekler sizi endişelendirmemeli de rahatlatmamalı da. Umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz. Ancak bu kaygılarınızın tek adresi hekiminiz olmalı.
Ayağınızın ve rahminizin sızladığından bahsetmişsiniz, bunlar sizin şikayetleriniz. Sağlık sorunu olup olmadığını merak etmişsiniz ki buraya yazıyorsunuz. Algılama düzeyimi ölçmeden evvel yazmayı öğrenmenizi ve eylemlerinizin amaçlarını sorgulamanızı tavsiye ederim. Siz bir tavsiye istediniz, ben de de verdim.pardonda benm bı saglık sorunum yok ılk hamılelıgım ve daha once hamıle kalıpda tecrubelı arkadasların fıkırlerını ogrenmek bı saglık sorunu degıl ama mesajı ıyı anlamadan bole sacma sapan mesaj yazman sende bı saglık sorunu oldugunun bı gostergesı sanırım algılama ıle alakalı bır saglık sorunun var
yanı bendekı batma gıbı ama nasıl dıyım sızı var bole bazen onu anlamadım ıste batmada oluyo bulantım bole ıc bulantı gıbı hafıfCanım bende batmalar var ara ara, günün bazı saatlerinde bulantı gibi şeyler olmaya başladı ama tam değil yemek falan yapabiliyor, yiyebiliyorum yani :) Haftaya gideceğim bende kısmetse
Sevgili ufaklık, kasıklarındaki sızı ciddi bir nedenden kaynaklanıyorsa "iyisindir iyi" demek ona iyilik yapmak mıdır? Sen ötede oyna.Kadın senden ilaç tavsiyesinde bulunmalı istemiyor. Gereksiz yere insanları, makaraya alma hakkın yok. Bir anne ve endişeleniyor. Hadi bakalım ufaklık az ötede oyna sen.
sağlık sorunu çözmeye çalışmıyor arkadaş farkındaysanızBurada sağlık sorunlarına çare aramayı anlamıyorum. Buradaki önerilere göre mi yönlendireceksiniz sağlığınızı?
Moral vermemiş olabilirim ama yardımcı olmaya çalıştım.bu ne yani moralsiz kadına ne iyi moral verdin ne yardımcı oldun ama
Arkadaşım dün açtın aynı konuyu o kadar yorum yaptık 5 haftalık bebeği hissedemezsin.arkaaslr 5 haftalık bı hamılelıgım var yenı ogrendım gecen hafta gunduzlerı sol rahım tarafımda sızı hıssedıyorum bazede hıc ne sızı nede baska bısı sızının oldugu zamanlar sol ayagımda sızlıo ben bu bebegı neden hısetmıorum acaba bısemı oldu bu hafta kalp atısı dınlemeye gıdecegız cok korkuyorum bısımı oldu bnım mıde bulantım flan da yok rahımde ara ara sızının nedenı ne arkadaslar nolur bılenler yardımcı olsn
bu kadar kısı burda benım yazdıgımı anlamıs bı sen bunu dusunuyorsun bak ne yazmısım oraya acaba bısı olmusmudur bu szıdede varmı gıbıbısın den yazmısım ben bılmedıgın bır konu hakkında amma konustun yanı baska rkadalarda aynı benm tepkımı vermıs demekkı bı dusunun uslubunda bı yanlıslık var demekkı algı orununda tamda bundan kaynaklıAyağınızın ve rahminizin sızladığından bahsetmişsiniz, bunlar sizin şikayetleriniz. Sağlık sorunu olup olmadığını merak etmişsiniz ki buraya yazıyorsunuz. Algılama düzeyimi ölçmeden evvel yazmayı öğrenmenizi ve eylemlerinizin amaçlarını sorgulamanızı tavsiye ederim. Siz bir tavsiye istediniz, ben de de verdim.
Aynı konuyu dün açtı canım gereken her şeyi yazdık arkadaşın dalga geçtiğini düşünüyorum.sağlık sorunu çözmeye çalışmıyor arkadaş farkındaysanız
hiç bilmediğinden hep hissedilir zannediyor.. hepsi bu
burdaki sağlıkla alakalı sorulara bende kızıyorum
yok şu oldu hamile miyim yok şuram ağrıyo bu ne v.s. gibi olanlara
laf olsun diye yapılmış sizin yorum
Endişelerini gidermeye çalışıyor. Yani bilemedim, "evet bazen doğal durumlarda da olur böyle şeyler" demek ona iyi gelecekse tamam. Ama bu yorumlarla ters giden bir durumu görmezden gelmeye karar verecekse kötü. Bir de ne zaman böyle bir sağlık konusu açılsa herkes doktor kesiliyor, iş deneyim paylaşmanın ötesine geçiyor. Bilgi kirliliği oluşuyor.sağlık sorunu çözmeye çalışmıyor arkadaş farkındaysanız
hiç bilmediğinden hep hissedilir zannediyor.. hepsi bu
burdaki sağlıkla alakalı sorulara bende kızıyorum
yok şu oldu hamile miyim yok şuram ağrıyo bu ne v.s. gibi olanlara
laf olsun diye yapılmış sizin yorum
arkadaslar 4 haftalık hamıleyım yanlız hıc bulantım yok bunun nedenı nedır doktora gtıtm kan testınde 4 haftalık gebesın dedı haftaya kalp atısını dınlıcez dedı bırde ultrasondan baktı rahımduvarın ıyıce kalınlasmıs ddı ama etrafımdakıler bnı korkutuyorlar yok dıs gebelıktır fılan bı mıdem bulantım bas donmem yok bunun nedenı nedır dıs gebelık yasayan varmı aranızda lutfen goruslerınızı bıldırın ... dun actıgım konu bu canm okurmusun bugun sordugumla aynı mı dıeArkadaşım dün açtın aynı konuyu o kadar yorum yaptık 5 haftalık bebeği hissedemezsin.
Dalga mı geçiyorsun acaba?