acaba bebegım ıyımı?

serap2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
141
77
33
arkaaslr 5 haftalık bı hamılelıgım var yenı ogrendım gecen hafta gunduzlerı sol rahım tarafımda sızı hıssedıyorum bazede hıc ne sızı nede baska bısı sızının oldugu zamanlar sol ayagımda sızlıo ben bu bebegı neden hısetmıorum acaba bısemı oldu bu hafta kalp atısı dınlemeye gıdecegız cok korkuyorum bısımı oldu bnım mıde bulantım flan da yok rahımde ara ara sızının nedenı ne arkadaslar nolur bılenler yardımcı olsn

Allah bi avazda kavuştursun ..
Canınızı sıkmayın boş yere..
Hamileliğiniz daha çok yeni maşallah..
İlk zamanları yaşıyorsunuz ve tadını çıkarın ..
Stres yapmayın kendinizi dinlemeyin ..
Güzel bi hamilelik geçirin inşallah ..
Şimdiden hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun bebişiniz. 5 haftalık bebeği hissetmemeniz gayet normal. Hamileliğiniz çok yeni kasıklarda batma sızı vs olabiliyor. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin umarım kalp atışını da duyduktan sonra rahatlarsınız. Ben de çalıştığım için doktoruma gidemiyorum uzun zamandır acaba her şey yolunda mı diye benim de aklımdan geçiyor sonrasında hareketini hissediyorum içime su serpiliyor

Ahh canım benim kıyamam, kasık ağrılarının olması normal :) Kasıklarım ağrıdığında ufaklık iş başında büyüyor diye düşün :)

saoln allah olmayan herkese nasıp etsın ama cok korkmakda ıyı egıl bılıorum da ıste elımde degıl

Ahh canım benim kıyamam, kasık ağrılarının olması normal :) Kasıklarım ağrıdığında ufaklık iş başında büyüyor diye düşün :)
Canım kusura bakma rahatsız ediyorum ama biraz da alakasız olacak, son adet tarihlerimiz aynı sanırım, sen doktora gittin mi ben henüz gitmedim de kalp atışlarını falan duyabildin mi çok izin alamıyorum ancak haftaya alacağım o zamana kadar herşey yolundaysa kalp atışlarını duyabilir miyiz acaba merak ediyorum da?

Burada sağlık sorunlarına çare aramayı anlamıyorum. Buradaki önerilere göre mi yönlendireceksiniz sağlığınızı?

Kadın senden ilaç tavsiyesinde bulunmalı istemiyor. Gereksiz yere insanları, makaraya alma hakkın yok. Bir anne ve endişeleniyor. Hadi bakalım ufaklık az ötede oyna sen.

Burada sağlık sorunlarına çare aramayı anlamıyorum. Buradaki önerilere göre mi yönlendireceksiniz sağlığınızı?
pardonda benm bı saglık sorunum yok ılk hamılelıgım ve daha once hamıle kalıpda tecrubelı arkadasların fıkırlerını ogrenmek bı saglık sorunu degıl ama mesajı ıyı anlamadan bole sacma sapan mesaj yazman sende bı saglık sorunu oldugunun bı gostergesı sanırım algılama ıle alakalı bır saglık sorunun var

Canım 4+5 teyken kesemi gördüm şükürler olsun... Doktor 12-14 mayıs gibi gel kalp atışı için dedi ben dayanamıycam 9 unda gidicem inş :)

cok tesekkur ederım allah razı olsun aydınlattıgın ıcın

Canım 4+5 teyken kesemi gördüm şükürler olsun... Doktor 12-14 mayıs gibi gel kalp atışı için dedi ben dayanamıycam 9 unda gidicem inş :)
Çok teşekkür ederim canım o zaman bende 15 Mayısa randevumu alayım şimdiden :) gittiğinde beni de bilgilendirirsen sevinirim canım..

e yani o zaman hanımefendiye göre bu sayfada kımse bırsey paylaşmasın .Ne acayip bir milletiz ya insanların duygularını ti ye alan tiplere sinirim

Sen takma canım onu kafana oda tahminen senin yaşıtın, aranızdaki farkı sen anla işte.

Sen kendini strese sokma annesi, bebişine dikkat et bol bol uzan dinlen bu aralar.

Canım kusura bakma konunu işgal etmiş gibi oldum, o batmalar bende de oluyor henüz çok yeni olduğundan bebişlerimiz yer açıyor kendine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…