• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ac kalarak zayiflamayi dusunuyorum!

Hopefat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
1
0
86
27
Merhaba Arkadaslar.
Ben buraya yeni üye oldum fikirlerimi sunmak icin kimsem olmadigindan internette boyle bir siteye rastlayinca hic fena olmaz dedim.
Biraz once tartildim ve diyette olmama ragmen kilo aldim onceki yeme tarzimdan daha az yiyorum ama genede olmuyo her seyi denedim spora git olmadi olmuyo ve karar verdim yarindan itibaren ac kalarak zayiflicam ben 2 hafta da bir disari cikiyorum artik 18 yasimdayim ne hale geldim bayilirsamda bayilayim zaten evdeyim bu genc yasta bu kadar olmak beni bunaltiyo o olduren haplara zorluyo beynim bunu yapmak yerine ac kalamayi sadece sabah 1 haslanmis yumurta cay aksam bir tabak corba bu kadar bol da limonlu su oldugu yere kadar napiyim

Son düzenleme:
Öncelikle bahsettiğin haplara kesinlikle yaklaşmamanı tavsiye etmek gerekli hiçbir şey senin sağlığından, yaşamından önemli değil.
Kilo veremiyorsan bir kan testi yaptırıp insülin direncine baktırabilirsin çünkü insülin direnci olan insanlar kilo vermekte zorlanıyorlar. Eğer böyle bi durumun varsa bunun için doktorun ilaç verdiğinden bahsetmişti bir tanıdığım ama tam olarak ne tür tedavi uygulanıyor bilemiyorum.

Aç kalmak konusundaysa şunu söylemeli, aç kalırsan kısa sürede hızlıca kilo verebilirsin bu da seni "evet doğru diyet bu" diye yanlış bir düşünceye itebilir. Bizler sağlıksız diyetler yapıp hızlıca kilo verdiğimizde vücudumuzdan yağ yerine su veriyoruz yani vücudumuzu olduğundan daha sağlıksız yapıyoruz. Uzun saatler aç kaldığımız için de beynimiz hayatta kalma iç güdüsünden midir bilmem vücutta yağ depolamaya başlıyor çünkü hayatta kalman için gıdaya ihtiyacın var ve yemiyorsun o zaman vücut senin hayatta kalman için çabalıyor. Kendine yapma bunu, çabala. Bir saat spor yetmiyorsa bir saat daha yap, şekeri tamamen kes, termal eşorfmanlar alıp spor esnasında giy ve daha çok terle. Yediklerine dikkat et, porsiyonlarınız ufalt ve sık sık ye metabolizmanı yavaşlatma sakın. En önemlisiyse kendine uygun bir diyetisyen bul internette ve hatta bu sitede bir sürü diyetisyen tavsiyesi var birinde karar kıl ya da yeni bir diyetisyen keşfet, sonrasında da verdiğin her kilo için acele etme 18 yaşındasın, yaşıtız her ay 4 kilo vermene gerek yok ki rahat ol her ay 1 kilo versen sene bittiğinde iki beden küçülmüş olursun. Üzme kendini...:KK39:

Back