• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aç kalarak 7 günde 4,5 kilo gitti

shaynim0634

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1
1
1
42
diyet programım:

sabah bir bardak ayran
akşam bir porsiyon salata.
gün içinde 2-3 bardak çay veya kahve
2 litre su.

Merhaba 32 yaşımdayım evlendikten sonra sürekli kilo alıp verdim bir türlü istikrar sağlayamadım. günde 5 öğün az az yiyerek diyet yaptım fakat az az ve sık yemek daha çok karnımı açıktırıyordu istikrar sağlayamadım.

spor yaparak zayıflamaya çalıştım zayıfladımda ama sporla verdiğim kiloları sporu bırakınca geri aldım. bir çok yöntem denedim.

Aç kalarak zayıflamak insanlara itici ve sağlıksız gelebilir fakat hiç bir problem yaşamıyorum. bu yöntemle sürekli açlık hissetmiyorum.sonuç itibari ile sağlıklı diyette yapsam sporlada zayıflasam her şekilde verdiğim kiloları geri aldım. birde bu yöntemi denemeye karar verdim.

gün içinde sabah bir bardak ayran ve akşam bir porsiyon domates salatalık ve soğandan oluşan salata yapıp yiyorum . gün içindede 2 litreye yakın su içiyorum şekersiz çay ve kahve tüketiyorum abartıya kaçmadan.

bu sayede 7 günde 4,5 kilo verdim. hiç spor yapmadım. az yediğim için belli bir günden sonra açlık hissi hissetmiyorsunuz. akşam 7 den sonra biraz zorlanıyorum ama su içerek o zorluğunda üstesinden geliyorum. halsizlik olmuyor bende. bunu kimseye önermiyorum aç kalarak zayıflayın diye kimseye bu yöntemi öneremem fakat ben bu yöntemi uyguluyorum. sonuç itibari ile öylede böylede verdiğim kiloları hep geri aldım. belki bu yöntemle midem küçülür. ama küçüldüğünüde hissediyorum. dün akşam salata porsiyonumu biraz büyük tuttum sanki bir ekmeği sulu yemeğe banıp yemişim gibi midemin dolduğunu hissettim.

dediğim gibi kimseye bu yöntemi öneremem ama ben uyguluyorum.

slm topigin hayirli olsun
tektip beslenmek iyi degil birakinca dahada fazlasini alacaksin biliyormusun. bende yeni basladim 1 hafta oldu benimde topigim var bi haftadir yapiyorum 4 kiloya yakin verdim ama 3 ögün yiyerek . ve yediklerimi yaziyorum göz atmani tavsiye ederim insalah pes etmeden basarirsiniz
bu arada kac kilosunuz?

Ayni hizda verdiginiz kilolari alirsiniz yanlis bir yol cunku canim. Aslinda tek yol sporu birakmamak ve dikkatli beslenmek baska yol var diyen varsa hikaye insallah almazsin geri verdiklerinj

Back