yabangulumZ Nirvana Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2008 9.722 23 41 24 Eylül 2009 Konu Sahibi yabangulumZ #21 incitanemtuana .!.: akannehirabbuzere bakin be ne yere bakan yürek yakanmis megersem:roflol: don la girmek selbest plajiymis anlasilan :roflol::roflol::roflol: ah abbuzer vah abbuzer bekar olsam ve bin tane gönlüm olsaydi birini verirmiydim bilemicem:roflol: Genişletmek için tıkla... :dilcikar::dilcikar: :dilcikar:demek beğenmiyon abuzeri bakalım o seni beğenecekmi:roflolpuyorumnanaktan PamukumPrensesim .!.: :roflol: :roflol: sabah sabah güldürdün beni zaten uykum kaçmıştı şimdi hiç uyuyamam artıkın:roflol: :roflol: Genişletmek için tıkla... zemuszemus zemuszemuskaydirigubbakcemile3
incitanemtuana .!.: akannehirabbuzere bakin be ne yere bakan yürek yakanmis megersem:roflol: don la girmek selbest plajiymis anlasilan :roflol::roflol::roflol: ah abbuzer vah abbuzer bekar olsam ve bin tane gönlüm olsaydi birini verirmiydim bilemicem:roflol: Genişletmek için tıkla... :dilcikar::dilcikar: :dilcikar:demek beğenmiyon abuzeri bakalım o seni beğenecekmi:roflolpuyorumnanaktan PamukumPrensesim .!.: :roflol: :roflol: sabah sabah güldürdün beni zaten uykum kaçmıştı şimdi hiç uyuyamam artıkın:roflol: :roflol: Genişletmek için tıkla... zemuszemus zemuszemuskaydirigubbakcemile3