- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
su diyeti bile yaptım biliyor musunKesinlikle aç kalmadan zaten olmuyor az sağlıklı beslenme ve spor
Burada birinin topiğini okumuştum su diyeti çok zordur eminim kisu diyeti bile yaptım biliyor musun
7 gün eşimle yaptık
öldük öldük dirildik ,ama gerçekten aidin salihin yazdığı herşey doğru
öyle birşey ki vucut alışıyor ,nerende sorun varsa oran ağrırmış olayı da çok doğru çıktı su diyetinde
tabi sonra bıraktık o ayrı :) çok zordu :)
Ayy böyle yazdın diye sütlü tatlılarda rahat davranıyorumAbur cubura girmiyor sanki tatlı ya ben yarım kilo ekler yedimama paketli abur cubur yemedim hiç
Oo sütlü tatlıysa için çok rahat yeAyy böyle yazdın diye sütlü tatlılarda rahat davranıyorumgünlük 2 porsiyon.inanıyorum başarıcaz
Ya ben spor yap ak icin salona gidemiyorum evde nasil yapabilirim kiYeme gel birlikte destek olalım birbirimize
Ben evde yapıyorum salon var evimin karşısında ama gitmiyorum evde videolarla yapıyorumYa ben spor yap ak icin salona gidemiyorum evde nasil yapabilirim ki
Nasıl yapıyorsun platesmi yoksa leslie falanmıBen evde yapıyorum salon var evimin karşısında ama gitmiyorum evde videolarla yapıyorum
Ergin Kırbaç hocanın videolarını yapıyorum onun videolarıyla kilo verdim sıkılaştım hâlâ devam ediyorumNasıl yapıyorsun platesmi yoksa leslie falanmı
Öylemi bakıyım o zaman benErgin Kırbaç hocanın videolarını yapıyorum onun videolarıyla kilo verdim sıkılaştım hâlâ devam ediyorum
Ben de yemedim ama az bişey pasta yedim o paketli değilÇok istikrarlı görüyorum kendimidün ve bugün paketli ürün yemedim
Çok iyi gitmiyorum aslında idare eder marketten paket paket ya da 1 tanecik abur cubur alayım çikolata alayım olayı yok sadece az da olsa pasta kek tatlı tüketiyorum bunu da azaltacağım inşallahMaşallahgüzel gidiyorsun darısı da bana , isteyen herkese
Nasıl yapılıyor su diyeti anlatır mısınız zahmet olmazsasu diyeti bile yaptım biliyor musun
7 gün eşimle yaptık
öldük öldük dirildik ,ama gerçekten aidin salihin yazdığı herşey doğru
öyle birşey ki vucut alışıyor ,nerende sorun varsa oran ağrırmış olayı da çok doğru çıktı su diyetinde
tabi sonra bıraktık o ayrı :) çok zordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?