- 23 Ocak 2016
- 32.462
- 48.769
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Evet kalamanondan topiği açtım zaten önler beni belki diyeGüzeel ama bu gidişle ince kalaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kalamanondan topiği açtım zaten önler beni belki diyeGüzeel ama bu gidişle ince kalaman
Evet kalamanondan topiği açtım zaten önler beni belki diye
Ayy cnm benim bende onceden asiri sekilde cok yerdim. Ilk evlendim market alis verisine tanimadigim için eltimle ciktik eve sebze meuve vs biraktim bir araba dolusu abus cubur almisligim var ama suan yaz aylarında basladim eve almamaya kizimda abartarak yiyip yemek yemiyodu sonrasinda. Komple almayi biraktim suan gayet iyiz ikimizde, alsam bile oyle en fazla iki palet oda yemekten sonra veriyorumBugün yediğim abur cuburlar şöyle mesela ;
1 tartolet
1 Eti popkek bitterli
1 Eti Karam
1 Albeni
Büyük boylardan yarım paket Eti hoşbeş
Bugünden sonra almıyorum dolaba da koymuyorum ara ara yerim diye koyduğum dolaptakilerin hepsini bitiriyorum. Dün yediklerim de bundan hallice geçtiğimiz Cumartesi de böyleydi
Paket dicektim palet yazmisAyy cnm benim bende onceden asiri sekilde cok yerdim. Ilk evlendim market alis verisine tanimadigim için eltimle ciktik eve sebze meuve vs biraktim bir araba dolusu abus cubur almisligim var ama suan yaz aylarında basladim eve almamaya kizimda abartarak yiyip yemek yemiyodu sonrasinda. Komple almayi biraktim suan gayet iyiz ikimizde, alsam bile oyle en fazla iki palet oda yemekten sonra veriyorum
Evet kalori her gün hesaplıyorum da 1 haftadır boşladım onu daKalori hesaplamayı öneriyorum her zaman. Günlük alman gereken limit kadarıyla istediklerini ye. En işe yarayan teknik bu. Listelemek insana zor geliyor ama üşengeçler için zor. Kafadan birşey yemeden önce kalorisine bakardım.
Ona da göstermeden mutfakta çaktırmadan yiyorumAyy cnm benim bende onceden asiri sekilde cok yerdim. Ilk evlendim market alis verisine tanimadigim için eltimle ciktik eve sebze meuve vs biraktim bir araba dolusu abus cubur almisligim var ama suan yaz aylarında basladim eve almamaya kizimda abartarak yiyip yemek yemiyodu sonrasinda. Komple almayi biraktim suan gayet iyiz ikimizde, alsam bile oyle en fazla iki palet oda yemekten sonra veriyorum
Benim de abarttıklarım olmuştur ama hastanelik olmadım şükürİnşAllah bir bayramda bayram şekeri yemekten hastanelik olmuştum bir kez de 2 kavanoza yakın Nutella yemiştim hastanelik olmuştum o zaman serum takılıyken tövbe etmiştim
Ben de doğum öncesi inceydim bebeğim 4 aylık en son 54 kiloydum , ama 1 haftadır kendimi tutamıyorum.Kesin almışımdır . Tazmanya canavarı gibiyim.Ben inceyim 90 74 94 ölçülerim
54 kilo iyisin canım maşallah ben de 59 um 55 e ineyim diye uğraşıyorum 57 olsam bırakacağım amaBenim de abarttıklarım olmuştur ama hastanelik olmadım şükür
Ben de doğum öncesi inceydim bebeğim 4 aylık en son 54 kiloydum , ama 1 haftadır kendimi tutamıyorum.Kesin almışımdır . Tazmanya canavarı gibiyim.
Eşim mutlu olayım serotonin, oksitosin salgılayıp mutlu olayım diye doldurmuş evi ama bu gidişle can güvenliği tehlikeye girecek haberi yok
Benim de havuçlu tarçınlı kek malzemelerim duruyorYaa ne güzel börek yapacağım tutamam yerim diye yapmıyorum kurabiye malzemeleri 2 gündür masanın üzerinde ha yaptım ha yapacağım eşime dedim yapmayım tutamıyorum kendimi biraz sen de sabret
Masanın üzerinde damla çikolata paketi duruyor bi ara onu bile açıp avuç avuç yiyesim geldi şükürler olsun duruyor yerindeBenim de havuçlu tarçınlı kek malzemelerim duruyor
Ben de çok utanarak sadece bebeği uyuttuktan sonrasını (saat 20:15 ) yazayım kara listemi Senin ki çok masum kalır . Vicdanımı rahatlatmak için Bebeğim için diyorum 8-9 incirBugün yediğim abur cuburlar şöyle mesela ;
1 tartolet
1 Eti popkek bitterli
1 Eti Karam
1 Albeni
Büyük boylardan yarım paket Eti hoşbeş
Bugünden sonra almıyorum dolaba da koymuyorum ara ara yerim diye koyduğum dolaptakilerin hepsini bitiriyorum. Dün yediklerim de bundan hallice geçtiğimiz Cumartesi de böyleydi
10 tane Medine hurması yetmedi mi aceeebaağben 5 6 tane yiyince yetiyor o bana 2 büyük dido oh maşallah sen de bendensin belli incir faydalı da 8 9 incir iyi kilo yapar ama emziriyorsun dimi normal böyle yemenBen de çok utanarak sadece bebeği uyuttuktan sonrasını (saat 20:15 ) yazayım kara listemi Senin ki çok masum kalır . Vicdanımı rahatlatmak için Bebeğim için diyorum 8-9 incir
Yaklaşık 10 tane büyük Medine hurması
Bir avuç fındık, yarım avuç çiğ badem
2 Büyük dido
1 paket eti tartini turta
1 paket çizmeci crepe gofret
Bir kaç lokum
Ama çayı şekersiz içiyorum
Emziriyorum evet, ilk 3 ay bebek için çok dikkat ettim paketli gıdalara ,evde olmayınca aramıyorum da , ama varsa artık yiyorum maalesef durduramıyorum . En iyisi almamak10 tane Medine hurması yetmedi mi aceeebaağben 5 6 tane yiyince yetiyor o bana 2 büyük dido oh maşallah sen de bendensin belli incir faydalı da 8 9 incir iyi kilo yapar ama emziriyorsun dimi normal böyle yemen
Evet en iyisi hiç eve sokmamak şuan son popkeki yiyorum yarın başlıcam ya kapanışı yapayımEmziriyorum evet, ilk 3 ay bebek için çok dikkat ettim paketli gıdalara ,evde olmayınca aramıyorum da , ama varsa artık yiyorum maalesef durduramıyorum . En iyisi almamak
Hadi inşallahEvet en iyisi hiç eve sokmamak şuan son popkeki yiyorum yarın başlıcam ya kapanışı yapayım
Ben de bugün hiç abur cubur yemedim sadece hamur işi yedim sabah tartıldım 59.90 çıktım 58.65 tim en sonAz önce tartıldım ben 55 kilo olmuşum, abur cuburu tam çıkaramasam da haftada bir gün insani şekilde yemeyi planlıyorum inşallah başarırım
Ben de hamur işi (1,5 simit kahvaltıda) yedimBen de bugün hiç abur cubur yemedim sadece hamur işi yedim sabah tartıldım 59.90 çıktım 58.65 tim en son
Tahinli pide yedim ben deBen de hamur işi (1,5 simit kahvaltıda) yedim