- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.765
- Konu Sahibi Niloyatospikk
İşte ben de aynısı ama artık dikkat ediyorumHemide nasssssııııııllllll yemek yemem abur cubur doyarım o derece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte ben de aynısı ama artık dikkat ediyorumHemide nasssssııııııllllll yemek yemem abur cubur doyarım o derece
Keşke bende kesebilsem ama yasak oldukça daha çık canım çekiyorİşte ben de aynısı ama artık dikkat ediyorum
Bu topiği açtığımdan beri marketten abur cubur paketli gıda almadım sadece tatlı yedim o da ev yapımı bir de pastaneden ekler aldımKeşke bende kesebilsem ama yasak oldukça daha çık canım çekiyor
Bende evdekileri bitiriyim sonra bende almıycam. Zaten evde varken hayatta kendimi tutamam o yüzden bi bitsin bende kendimi tutcamBu topiği açtığımdan beri marketten abur cubur paketli gıda almadım sadece tatlı yedim o da ev yapımı bir de pastaneden ekler aldım
Ben kurabiye kekler için aldığım damla çikolataları bile buzluğa attım ya yersem tutamazsam diye sonuç evet tutamadım cupcakeke bolca attım bitti oh kurtuldum diyetteyim diye evdekilere de yasak koyuyorumBende evdekileri bitiriyim sonra bende almıycam. Zaten evde varken hayatta kendimi tutamam o yüzden bi bitsin bende kendimi tutcam
Evde bende başka abanıp yiyen yokki bir tek ben benimde çabucak kurtulmam lazım bide doldurmuşum ya nasıl biticek bunlarBen kurabiye kekler için aldığım damla çikolataları bile buzluğa attım ya yersem tutamazsam diye sonuç evet tutamadım cupcakeke bolca attım bitti oh kurtuldum diyetteyim diye evdekilere de yasak koyuyorum
Yeme gel birlikte destek olalım birbirimizeEvde bende başka abanıp yiyen yokki bir tek ben benimde çabucak kurtulmam lazım bide doldurmuşum ya nasıl biticek bunlar
Evet arkadaşım yemeyelim kilo alıyorum zaten. Abur cuburu kesince kilo verir miyim acabaaYeme gel birlikte destek olalım birbirimize
Evet bir de spor yaparızEvet arkadaşım yemeyelim kilo alıyorum zaten. Abur cuburu kesince kilo verir miyim acabaa
Ben yememeyi tercih ediyorum kurabiye de yemeyim boşverglutensiz kurabiye kek yapın
normalinden farksız oluyor denedim
böylece fit kalırsınız.
yahu ünlülerin sırrı buymuş evde özel yapan yardımcılar var tabi:)bunlar sadece masaya oturuyor oh miss
kız öyle de olmuyor canım ,haftasonu bir gün sinema günümüz çocuklarla ailecek cips çerez vs. onlar yerken ben bakamam keyfi kaçıyor:)Ben yememeyi tercih ediyorum kurabiye de yemeyim boşver
Ben öyle günlerde eşlik edip yiyorum sporla yakıyorum onu sonrakız öyle de olmuyor canım ,haftasonu bir gün sinema günümüz çocuklarla ailecek cips çerez vs. onlar yerken ben bakamam keyfi kaçıyor:)
Bunu izledikten sonra cips yemeyeceksiniz.
Spor yapınca vücudun şekilleniyor sıkılaşıyorsunglutensz sağlıklı cips alıyorum canım normal cips değil
spora vaktim yok benim:)
aç kalmak spordan daha çok kalori yaktırıyor :))
aynı etkiyi glutensiz beslenince d alıyorsun canım:)Spor yapınca vücudun şekilleniyor sıkılaşıyorsun
Spor yapmasaydım doğum göbeğim gitmezdi vücutta depolanmıış yağı kasa dönüştürmek sağlıklı olanı zatenaynı etkiyi glutensiz beslenince d alıyorsun canım:)
hepsini denedim :) kaslı olmak stiyorsan o başka :)
ama gluten ve şeker sıkılaşmak için drek etki,dene gör:)
yüzme dışında bana zor:)Spor yapmasaydım doğum göbeğim gitmezdi vücutta depolanmıış yağı kasa dönüştürmek sağlıklı olanı zaten
Kesinlikle aç kalmadan zaten olmuyor az sağlıklı beslenme ve sporyüzme dışında bana zor:)
ben daha kolay yolları seçiyorum:)
yıllardır diyet yaparım ,denedim hepsini,en kolay yol aç kalmak
aidin salih boşa dememiş ,kesinlikle açlık tedavi ediyor .
neyse sen spor yap ,ben bu şekilde devam edeceğim:)