- 23 Ocak 2016
- 32.928
- 49.323
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
1.Gün1. Gün : bugün hiç paketli ürün yemedim . 5 hurma 5 kuru kayısı ile akşam çayımı içiyorum.
İlk günü başardık başaralım hadi şuan mutfak masasındayım eşim tatlı yiyor ben muz yedim yemiyorum açım üstelik ben de tatlıyı çok severim çokkHem süte hem çikolataya alerjisi olan biri olarak bile tatlıya abanıyorum başlığı takipteyim
Yaa benimki de höşmerim alıp gelmiş ama yemedim yarın sadece 2 çatal yemeyi planlıyorumİlk günü başardık başaralım hadi şuan mutfak masasındayım eşim tatlı yiyor ben muz yedim yemiyorum açım üstelik ben de tatlıyı çok severim çokk
Bir site var orda paketli her şey katkılı mı katkısız mı 1-5 oranında değerlendirilmiş içeriklerine bakınca insan otomatik olarak ne gerek var şimdi diyorİlk günü başardık başaralım hadi şuan mutfak masasındayım eşim tatlı yiyor ben muz yedim yemiyorum açım üstelik ben de tatlıyı çok severim çokk
Neden hastenelik oluyorsunuz şekeriniz mi fırlıyor neden hastaneye gitme gereği duyuyorsunuz hastaneye gittiğinizde ne diyorlar size ay çok soru sordum kusura bakmayın bide kendimi abur cubur delisi sanardımİnşAllah bir bayramda bayram şekeri yemekten hastanelik olmuştum bir kez de 2 kavanoza yakın Nutella yemiştim hastanelik olmuştum o zaman serum takılıyken tövbe etmiştim
Abur cubura girmiyor sanki tatlı ya ben yarım kilo ekler yedimYaa benimki de höşmerim alıp gelmiş ama yemedim yarın sadece 2 çatal yemeyi planlıyorum
Aşırı şekerli yiyince bağırsaklarım reaksiyon gösteriyor mide bulantısı istifra ve bağırsaklarda gaz ağrısı siz de ben gibi abur cuburcu musunuzNeden hastenelik oluyorsunuz şekeriniz mi fırlıyor neden hastaneye gitme gereği duyuyorsunuz hastaneye gittiğinizde ne diyorlar size ay çok soru sordum kusura bakmayın bide kendimi abur cubur delisi sanardım
Ben çekmeceye züberleri doldursam ne oluyor biliyor musun oturup bir kerede yiyorum en iyisi hiç almamak şuan 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim peynir yiyeceğim tamam şeker beni zorluyor çok zaten meyve de yesem şekeri kesmiyor beni ben sporla inceldim zaten beden ölçülerimde sorun yok biraz daha belimi inceltmek istiyorum sadece belim 74 cmbu arada şekerle bağını sıfırlıyor
glutensiz ekmek aldım her gün tost yapıyorum yanına da söğüş,aralıksız oruç da yapıyorum,birebir
şekeri de sıfırladım,doldurdum züberleri çekmeceme:)
çay kahve yanında iyi gidiyor züberin lokmaları filan.
saat 12- 6 arası beslen ,haftasonu da rahat et ,hatta ben haftasonu da isteidğim gibi yiyorum ama yine ekmeği glutensiz yiyip,şeker namına da yine meyve yiyorum vs ,glutensiz züebrin cipsleri var harika ,sinema saatinde onları tüketiyorum, alıştım iyice,başta zor gibi gelse de insan alışınca çabucak kilo ve incelme oluyor
tavsiye ediyorum
tüm yiyecklerimi glutensiz alıp doldurdum sadece bana özel, evdekilere ayrı bana ayrı yapıyorum mesela makarnayı ,erişteyi vs.
valla karşında kurbn bayramında bir tepsi baklava yiyen biri var,Ben çekmeceye züberleri doldursam ne oluyor biliyor musun oturup bir kerede yiyorum en iyisi hiç almamak şuan 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim peynir yiyeceğim tamam şeker beni zorluyor çok zaten meyve de yesem şekeri kesmiyor beni ben sporla inceldim zaten beden ölçülerimde sorun yok biraz daha belimi inceltmek istiyorum sadece belim 74 cm
Evet ben de daha dinç olduğumu hissediyorum ölçülerimiz yakınmış kalçam da 94 sağlıklı beslenince daha iyi hissediyorum kendimi mesela haftasonu şekerli şeyler çok yedim midem bulanıyorvalla karşında kurbn bayramında bir tepsi baklava yiyen biri var,
benim de şekerle sorunum var işte
diyeti de o yüzden yapıyorum
benim de belim 70 cm:)
85-70-90 ölçülerim de :)
ama şekerle bağımı kesmek için yapıyorum diyeti
tatlı bana kilo aldırmıyor ama vucudumu çok yoruyor hep halsiz ,bitkin hissediyorum
şekeri ve gluteni bıraktım bırakalı çok iiyim
dinçim, kendimi çok daha iyi hissediyorum
ve böylece şekerle bağımı kesebiliyorum
yoksa benim çekmecem de sürekli paketli abur cuburla dolu idi bir kaç ay öncesine kadar:)
almayınca alışıyor insan ,yoksa tutamıyorsun
aynen işte alışınca miden almıyor ve bu çok büyük rahatlık oluyorEvet ben de daha dinç olduğumu hissediyorum ölçülerimiz yakınmış kalçam da 94 sağlıklı beslenince daha iyi hissediyorum kendimi mesela haftasonu şekerli şeyler çok yedim midem bulanıyor
Evet ben zaten sürekli diyetteyimaynen işte alışınca miden almıyor ve bu çok büyük rahatlık oluyor
sağlık açısından da yapmak lazım diyeti mesele sadece kilo değil
yarın yaş ilerleyince sorun oluyor çünkü
ben paketli şeker sadece züber alıyorum ,çok da yesen sonuçta sıfır şeker .
meyve yiyorum özellikle nar ve elma hem şeker ihtiyacını kesyor hem d esağlıklı
yani tamamen şekerden sıfırlanmıyorsun ama paketli şekerden sıfırlanıyorsun ve bu harika birşey
aynen öyle sürekli yemek zorunda değil insanEvet ben zaten sürekli diyetteyimhaftasonu sağlıksız beslendim şimdi haftaiçi diyet aslında bu beslenme düzeni çok daha güzel miden dinleniyor
Hemide nasssssııııııllllll yemek yemem abur cubur doyarım o dereceAşırı şekerli yiyince bağırsaklarım reaksiyon gösteriyor mide bulantısı istifra ve bağırsaklarda gaz ağrısı siz de ben gibi abur cuburcu musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?