Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sizlere kızlarrrr .
Yine buluşmuş adananın güzelleri.Şeniz
Güzel yüzünüzden gülücükler eksik olmasın hiç.opuyorumnanaktan
Kıskanmadım işte ne yapayım yani :umursamaz:
Pastaları da götürmüşsünüz maşallah insan bir tabak ta yollar demicokacimcoook
Hepinizi kocaman öpüyom kaydirigubbakcemile3
tşk ederim canım ablam öpuyorum bal yanaktanNilberacım doğum günün kutlu olsun bebişimmm kaydirigubbakcemile3
Daha nice mutlu yıllara olsun sevdiklerinle beraber olman dileğimle.:1hug:
tşk ederim canım benim öpuyorum kocamantek kelimeyle harikasınız... :lepi: hepinizle de tanışmak isterdim doğrusu... opuyorumnanaktan
canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm:teselli:
şimdi nasıl annen
abla sana bi sır vereyimmi:1ninca:Azracım oturun artık yerinizde buluşmayın bi daha yawwwww canımız çekiyor sonra kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
ah cnm nbm yaaaa:teselli::teselli:canım halen yoğun bakımda durumu ağır iyileşmesi için dua ediyoruz sende dualarını esirme ltf hayati tehlikesini atlatmasını bekliyoruz çaresizce tşk ederim iyi dileklerin ve sorduğun için
neden olmassın inşallah yaprızopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5hepiniz çok güzelsiniz gülücükler hiç eksik olmasın yüzünüzden
bayramda ADANA dayım toplantınız varmı ANKARAdan gelecegim katılmak isterim hepinizi öpüyorum
ANKARADAN KUCAK DOLUSU SEVGİLERRRRRRRRRRRR
canım benim ALLAH ım sağlık sıhat şifalar versin tekrardan inşallah anneciğin eski sağlıklı günlerine ALLAH ın izniyle kavuşurcanım halen yoğun bakımda durumu ağır iyileşmesi için dua ediyoruz sende dualarını esirme ltf hayati tehlikesini atlatmasını bekliyoruz çaresizce tşk ederim iyi dileklerin ve sorduğun için
olur bitanem ne zaman toplanın dersen hemen toplaşırızhepiniz çok güzelsiniz gülücükler hiç eksik olmasın yüzünüzden
bayramda ADANA dayım toplantınız varmı ANKARAdan gelecegim katılmak isterim hepinizi öpüyorum
ANKARADAN KUCAK DOLUSU SEVGİLERRRRRRRRRRRR
canım benim bizde yiyemedik bicileri afiyet olsun onlaraaboooo abooooooo ben şimdi çat diye çatlıycam yaa... bide bici bici yemişler cadılarrrrrrrrrrrrr
tşk ederim bitanemhepiniz cok güzelsiniz masallah tü tü
nilberacim dogum gunun kutlu olsun cnmopuyorumnanaktan
çok kıskandım kızlar yaaa
keşke gelebilseydim,şu okullar açılmadan bir daha buluşsak:))
bu arada nilberam nice mutlu yıllara cnm,18 mi oldun tatlım:)a.s.
yaramazım çok üzüldüm cnm,Allah acil şifalar versin cnm
canım halen yoğun bakımda durumu ağır iyileşmesi için dua ediyoruz sende dualarını esirme ltf hayati tehlikesini atlatmasını bekliyoruz çaresizce tşk ederim iyi dileklerin ve sorduğun için
maşallah kızlar size hızınıza yetişmek ne mümkün
kelebekçim çok süpersin cnm sende
abla sana bi sır vereyimmi:1ninca:
belki biz adana kk ekibi olark ist gelceğiz :1shok:delikafaduldenşakkıdı