İlaç kullanmıyor, daha sonra hiç tedavi de almadı.Ama çok başına buyruk hareket eden biri.Konuşarak hiçbir şeyi düzeltemiyoruz ve söylediğim gibi olayın kavga boyutlarına taşınmasını da hiç istemiyorum.İlaçlarını düzenli kullanıyor mu ablan?
Bipolar olduğu için uğraşması daha da güç olabilir.
Bence kabullenmelisin durumu.
Değişecek gibi görünmüyor.
Mesafe koyarsın bir de biraz.
Ben pasif durmaya çalışıyorum daha çok şimdilik.Ev arkadaşım olsaydı daha fazla görmezden gelebilirdim gerçekten ama mantıklı düşününce bazı şeyleri yanlış yaptığını kavrayabileceğini düşünüyorum.Belki de erkek arkadaşıyla uzun süren bir ilişkiden sonra böyle şeylere sığınmak istiyor.Kardeş de olsanız insanlar bazen ayrı hayatlar yaşamak isterler. Ablanıza bu alanı tanımalısınız. Ablanız değil ev arkadaşınız olsaydı karşınızdaki insan nasıl davranırdınız, düşünün ve ablanıza da aynı şekilde davranın.
Evet.Aynı ilde olduğumuz için ailem izin vermez.Devlet yurduna başvursan? Her şehirde oluyor. Ve fiyatı da çok makul. Ablanla yaşamak zorunda mısın
Sonuçta yetişkin bir kadın, hayatını nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşayabilir diye düşünmelisin. Senin yanlışın ona göre yanlış değildir belki. Benim de ablam var ve bazı yaptıkları ters geliyor bana da. Ama müdahale etmemeyi tercih ediyorum. Böyle yaparsan kafan daha rahat olur.Ben pasif durmaya çalışıyorum daha çok şimdilik.Ev arkadaşım olsaydı daha fazla görmezden gelebilirdim gerçekten ama mantıklı düşününce bazı şeyleri yanlış yaptığını kavrayabileceğini düşünüyorum.Belki de erkek arkadaşıyla uzun süren bir ilişkiden sonra böyle şeylere sığınmak istiyor.
Dediğin gibi yapacağım.Belki konuşmayı denerim ama üstüne gitmeyeceğim.Söylediğim gibi bana karşı daha dürüst olmasını ve bir problemi varsa benimle paylaşmasını istiyorum ama benim kendisini anlamayacağımı düşünüyor olabilir.Ben de kendimden 5 yaş küçük kardeşim için aynısını düşünebilirdim ve belki de kardeşiyle değil arkadaşlarıyla dertleşmeye ihtiyacı vardır.Bazı şeyler kardeşlerle paylaşılmıyor çünkü.Ben onu anlamaya çalışmak yerine yaptıklarını eleştiriyorum istemeden.Sonuçta yetişkin bir kadın, hayatını nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşayabilir diye düşünmelisin. Senin yanlışın ona göre yanlış değildir belki. Benim de ablam var ve bazı yaptıkları ters geliyor bana da. Ama müdahale etmemeyi tercih ediyorum. Böyle yaparsan kafan daha rahat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?