- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
-
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
Biz esimle tanistiktan 4.5 ay sonra evlendik. Simdi 3 senelik evliyim 11 aylik oglum var. Su an 26 yasindayim. Allahima cok sukur cok da mutluyuz. Gonlunu dinle bence bu tarz islee erken yada gec olmuyo. Ne zaman hayirlisiysa o zaman olsun guven cok onemli degismeyecegine inaniyorsan hic erken degil derim
haklisiniz bence de, cok tesekkür ederim..Uzaktan ilişkide problem yok, milleti koynunda uyuttuğu kocası aldatıp dövüyor sonuçta mesafe ile değil bu işler. Ama görüntülü konuşarak tanışmak ciddiyetsiz ve erken. Vakti zamanı gelince uygun bir şekilde tanışılır, kamerada tanışmak olmamalı ciddi bir ilişkiyse.
cok tesekkür ederim degerli yorumunuz icin iyi geceler :)Tabikide sakıncası yok erken olarak düşünmeyin. Yani bu kadar kasılmanıza gerek yok. Bü arkadaşınla konuşırken videoyaya dahil olan herhangi biri gibide düşünebilirsüniz. Yanü bu erken mi değil mi olayları bana göre değil ç0nkü ne olursa olsun yeni biriyle bi insanla tanışıyorum gibi gibi. İyi geceler bu arada
Ya sanal ilişkiyi bir ust boyuta tasiyip aileyle kamerada tanışmak nedirsu konunu dönüp bi okusana, ici o kadar bos ki aslinda. Yakinindan birini bulup daha gercekci iliski yasa bence. Yazarak nasil sevdin baglandin onu anlamadim. Cok mu yalnizsin boslukta misin
En basta gelen sey merhametti. Saygili koruyp kollayan olgun empati yetenegi cok gelismis. Ama bizim bi sansimiz tanistiktan 2 hafta sonra beraber calismaya basladik gunde 13 saat beraberdik. Ben onun is yerine gectigim icin onu musterilerden arkadaslarindan da cok dinledimsizin adiniza cok sevindim yuvanizdan mutluluk eksik olmasin :)
esinizin dogru kisi oldugunu gösteren durumlar/hareketler fln neydi acaba? :)
En basta gelen sey merhametti. Saygili koruyp kollayan olgun empati yetenegi cok gelismis. Ama bizim bi sansimiz tanistiktan 2 hafta sonra beraber calismaya basladik gunde 13 saat beraberdik. Ben onun is yerine gectigim icin onu musterilerden arkadaslarindan da cok dinledim
İki dilim kek bi parça börek koy önüne de kameraya ikramsız çıkmak olmaz
Kısacası kamerayla tanışma abes :)