• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamn Kocasndan ektiklerimizi biz mi abartyoruz?

konuyu açan arkadaşın deyimiyle "gezip tozarken 30 milyar" nasıl harcanır aklım almadı arkadaşlar. bi anormallikle başlamış bu ilişki sanırım.ve öyle de devam etmiş. Allah iyilik versin.

bende günledir ablamı arıyorum ulaşamıyorum ev tln zaten kapattırdı uyuz adam cebide kapalı annemden öğrendimki güya eniştemin tlf bozulmuş ablamınkini kullanıyormuş hiç inanasım gelmedi.birr iki aydı sık konuşuyorduk(ayrı şehirlerdeyiz)ve her seferinde ben arıyorum eniştem ablama 3 ayda bir kntr yüklediği için hiç kontörü olmaz zaten yülediğinide hemen alır.
eniştemi arasam belki konuşurum ablamla ama o adamın sesini bile duymak istemiyorum.birde eniştem içer içtimi sapıtır annemi arar kızın şöyle kızın böyle diye söylenir şerefsizkötükedihüso:oklava:

canım benim ablamın gıcık kocası öle ablamın gittiğine geldigine giydiğine falan asla karısmaz hatta cok fazla rahattır kocasının gıcıklıgı tek bize yani anneme babama ablama ve bana mafoldumben
umarım sizde abla enişte durumunu düzeltirsiniz bizler ne kadar ayrı yuvalarda kursak kardes et ve tırnak gibi benim içim titrio ablamlara
c.tesi aksamı halama gittik halam ist.daydı bu konu hakkında konustuk bana dediki bizi hiç yalnız bırakmıor sanki ablan bişe dicek die korkusu var gibi geldi bana dedi bir tek bi ara yalnız kaldıklarında neden böle yapıo kocan kızım demiş oda hala benim lohusalıgımdan sonra bi hal geldi falan demiş o ara kocası girmiş ki bana cok sacma geldi lohusalıktan erkek etkilenir mi bunuda ayrı konu olarak acacam ablam önceden car car konusurdu kocasına cocuk olduktan sonra dili bi tarafına kactı tövbe yarabbimmm :kızgın: umarım ablamı dövmüordur ablam bosanmak istedi ya bi kac kez öle bişe olmamıstır inşl halama bide bebegi bana vermez demiş babam halbuki en ii avukatı tutarım dedi bebek küçük hala süt emio baba işsiz ablamın işi var çift sigortası var ablamın aklında ayrılık düşüncesi bence var ama bi korkusu var anlayamadık

fiyonk arkadasta "konuyu açan arkadaşın deyimiyle "gezip tozarken 30 milyar" nasıl harcanır aklım almadı arkadaşlar. bi anormallikle başlamış bu ilişki sanırım.ve öyle de devam etmiş. Allah iyilik versin. " yazmıs gezip tozarken bu borç oldu die ablam dio ama ben inanmıorum bu borc bence kocasının bekarlıktan kalan borcu demiştim

cok zor bı durum
ablanın eşiyle adam akıllı konusup restı cekmesı gerek
size saygı duymak zorunda
ben bu durumda en cok annenıze uzuldum kadın kımbılır neler atıyo içine
bı evladı ne emekle buyutup yetiştiroyusun kocası olucak hıyar yapmadıgını bırakmıyo saygı yok huzur yok

babanız konussa eniştenızle soyle guzel sert bı dılle :sinifsinif:

cok zor bı durum
ablanın eşiyle adam akıllı konusup restı cekmesı gerek
size saygı duymak zorunda
ben bu durumda en cok annenıze uzuldum kadın kımbılır neler atıyo içine
bı evladı ne emekle buyutup yetiştiroyusun kocası olucak hıyar yapmadıgını bırakmıyo saygı yok huzur yok

babanız konussa eniştenızle soyle guzel sert bı dılle :sinifsinif:

babam damatla konustu ama babam hep ablama biz arkamızı dönünce bişe yapar korkusu var ablam sölemez die cekinio yine epey söylenmiş ama kötü söz etmeden evladım yawrum tarzında olunca karsındakinin bi tarafı kalkıo
annem üzüntüden cöktü hergün aglıo dr.a gitmiş agır depresyon demiş
bizim anlayamadıgımız zaten ablam neden bu kadar taviz weror neden bu kadar konusturuo eşini.bizi neden savunmuor
ark.lar bu durumda olan varsa allah askına sölesin ne olabilir
eşi 1dk bile yalnız bırakmıormus ablamı bize bişe der die sanırım annemi dert sahibi yapacaklar :delphin:

Bence kabahat ablanızda omu kocasını gorucek kocasımı onu nasıl bır ıstır bu ayrıca nıye kabullenıyo aılesıne bu sekılde davranılmasını

Back