Ablamn Kocasndan ektiklerimizi biz mi abartyoruz?

aresim

prensesim ben !
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
362
3
96
41
Samsun
konu ablamla ilgili arkadaslar..
ablam evli ve 3 bucuk aylık dünyalar güzeli oğlu var.. zaten ne zaman cocugu oldu bütün patlaklar bir bir çıktı. ablamın eşi çok yalancı nankör bir adammıs..anneme babama ablama ve karısına (ablama) yapmadıgı kalmadı.
sizlere arkadaslar kısa özet geçmek istiyorum
benim ailem cok moderndir ablamla eşi daha evlenmeden önce eşinin ailesi tatile gitti evde yalnız yemek hazırlayanı yok ütüsünü yapan yok die geldi bize tasındı resmen ablamın odası bizimkinden ayrıydı ona ablamın odası verildi adam bizim evde tam 3 ay kaldı bide evin ogluymus gibi gelir odaya cekilirdi salak sonra ablam salonda yatamıomus die babam salonda yatar kendi yerini ablama verirdi veee sonuç bu iyi anne baba şimdi onlara onların evinde batıyor istemio ablamın gudubet kocası çok sinir oluyorum arkadaslar ne laflar ne sözler ama ablamın saflıgından sesi çıkmıor
ablamla evlenmeden önce öyle göz boyadılar ki ailecek yalancı kişiliksiz çıktılar yok evlendikten 1 sene sonra hemen ev alacaklarmıs (dünürler söylüyor ) söle olacakmıs falan fıstık bir söz bohcası yaptılar annemlerin dibi düştü
ablam evlenirken esyasına tüm sülale yardım etti diyebilrim babamlar üstüne düşeni onun tarafıda aynışekilde..dünürler esya konusunda baslamıstı pislik yapmaya ama benim saflarım annecim babacım anlayamadılar..kına gecesi oldu salonun parasını biz ödedik düğün oldu ablama bütün takılanlar salona verildi ( adamın tarafından 1 bilezik takılmadı sadece bizim taraf taktı onlarda yok anne yadigarı falan yok inci takımı gecistirdiler)
şimdi diosunuzdur ki oh ne güzel borc yok harc yok cünkü kendileri para harcamadı bizde tabi böle sanıorus nasıl olduysa 30 milyar borcları var ne borcu dioruz saf ablama nişanlılık döneminde cok gezmişler o zamandan kalan borçmus 2 side türkiyenin parmakla gösterilen şirketinde calsıyor ablam yönetici kocası uzman olarak yani iyi para kazanıyorlar nasıl ödememişler ayrıca bekar ablamın kredi kartlarınıda yamultmuslar benim ablamda hatalı çünkü babam öle alıstırdı hiç düşünmez alır, işten cıksa umru olmaz baba öder nede olsa şimdi yine aynı durum ablamın üzerine cekilmiş 30 milyar borc işten atılmıs bir koca ve onlar tatildeler. off anlatınca içimi dökesim geldi arkadaslar olay aslında bu değil derinlere indim ben
bu adi adam annemi babamı istemior annemler oraya gidince ne h.g ne bişi hiç konusmuyorus ablam lohusayken bekar ablam onlarda kalıor die ablama yapmadıgını bırakmamıs bir sabah 6 da avaz avaz bagırıormus istemiorum bu evde kimseyi gelmesinler die ablamda kalkmıs cekmiş gitmiş ablam bosanacaktı ne dediyse kocası vazgecti birde bu borçlar için ablamı arıyo kocası diorki bugüne kadar benim annem ödedi taksitleri simdi top sizinkilerde böyle adilik olurmu borcu benim ailemmi yaptı ayrıca biz borc ödesin die kız vermedik kötükedihüso bize gelip gidior-mus (ben ayrı sehirdeyim) hala utanmadan babacımda calısmıor kocası die ablamın eline para verior ablamla bebegi alıs veriş merk.ine gidiorlar beyefendi onları Gloria Jean's cafede oturup bekliomusss bekar ablamdan dinledikce arayıp bagırasım gelior annem bebeği sevio die gidip annemin kucagından almasından tutunda annem onlarda otururken ablamaa hadi kalk gidioruz diyip annemi kapıya atma girişimine kadar hatta ablam anneme ya da babama bişe anlatırken eger onaylamıorsa dövecek gibi bakısları falan ne benim annemin babaın günahı yarabbimm gercekten cok iyi insanlardır anneme dioruz konus die annem aglıor diorki ben ona coktan konusurum ama sonra ablanı eziyetler daha yawrumu göremem die korkuorum dior off iki ucu....... anlayın arkadaslar
banada yapmıstı pis kocası ben bayramda gitmiştim eşimle ist.a evlerine gidecektik kalmaya tel.da ablama ne zaman gelelim dedim ordan kocası yok die bağırıor ayrıca bu olaydan 3 ay önce düğünümüz için samsuna gelmişlerdi o zaman biz onlaara yeni evimizin kapısınıda actık ve asırı ilgilendik gezdirdik yedirdik içirdik
arkadaslar ablam için ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin misali susmalımyız yoksa ablama restmi cekmeliyiz?

bence siz orta yolu bulamamışsınız ve aşırı derecede yüz göz olmuşsunuz..bir kere ailesi yanında yok diye damat adayının sizin evde kalması ne demek? dost var düşman var..belki 1-2 günlüğününe olur o da şehir dışından gelmişse ama aynı şehirde olmamalı idi..
sizin aileniz sanki,amann kızımızı alsınlar mantığı ile davranmış..her şeyi karşılamışlar..benim bildiğim bişiler ortak olur..bir tarafa yüklenmez..yüklense bile bu erkek tarafı olmalı...onların bir ağırlığı olmalı..
bence babanız para göndermekle hata ediyor..çocuk için para değilde eşya mama falan göndersin ,belki para gelmezse eşi iş bulur..
açıkcası eşi bu kadar şeyi yaparken ablanız ne yapıyordu onuda merak ediyorum
bence o damat denen adamla biraz sert konuşmanız lazım sizin

Son düzenleme:

bende dier ablamda sert konus dioruz babama ama babam yapı itibariyle cok mülayimdir sert konusamaz annem aslında istese yakar yıkar ama külleri kalsın istemiyor benim babamın zaten en büyük hatası ne işi var bu kadar bu adamın demedi yüz göz oldu oda inanın ii niyetinden ne olacakki mutlu olsun gencler düşüncesiyle hareket etti bi safta benim babamdır damatta anasının gözü ben mama bez yardımıda yapsın istemiyorum hem o pasalar gibi yasayacak hiç bişeden eksik kalmıcak hemde benim babama anneme gider yapacak
dofff ne zor işlermiş allahım biz cocukken daha mutluydukk

Ya baban sert konuşacak, ya da ablan.Ablan da enişten size nasıl davranıyorsa, eniştenin ailesine aynı şekilde davransın.Böyle saygısızlık mı olur lmaz:
Ablan ipleri vermiş, neden karşı gelemiyor çekindiği birşeyler mi var?

çekindiği sey cocugu olması halbuki babam dior ona bosan ben sanada torunumada bakarım ömür boyu die ama ablam üzerine cekilen krediyi üstlenmek istemior anladıgım kadarıyla çünkü kesinlikle saklıor bizden bu borc nişanlılık zamanında olabilcek borc deil damadın özel borcu düşünün evlendikten sonra annesine ablama bilg alıor neyle alınıor kredi kartıyla ablamada alıoki sussun die o salakta susuo

Benca karı koca arasına fazla girmeyin.. Aranıza mesafe koyun, ablanızın bir şikayeti olsa karşı çıkar itiraz eder ne bileyim hiçbişey ypmasa dert yanar...
Sanırım ablanızın da pek umrunda değil borç harç falan.. 30 milyar borca rağmen tatile falan gittiklerine göre...
Adam işsizse nereden geliyor para ablanızdan... Vermesin para... Kartların şifresini değiştirsin, ihtiyacı olacak kadarını eve bıraksın başka da gereksiz harcama yapmak için fırsatı olmasın....
Fazla yüz vermişsiniz hem siz hem de ablanız o da tepenize çıkmış.. 3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verince böyle oluyor şte...

bence tum suc ablanda annesini babasını bir insan nasıl ezdirir anlamıyorum.o insanlar buyutmuşler yetiştirmişler seni ama senin yuzunden ne hale düşüyorlar annenin babanın hatrı için arada aç ağzini savun eşine karşi.en korkak kişi bile bole durumlar da konuşur.

evet katiliyorum bencede ablanda suc anne babayi ezdirmiycek hic bir zaman lafinida esirgemesin cok yuz vermeye gelmez yani yuz bulmasa nasil bukadar surat yapiyor annenlere evinde ne ayip ya ayy ben olsam sirf bu yuzden iki laf ederim senin yerinde olsam arkdasim tamam ablanin hatiri var ama olsun valla ben dayanamazdim dogrusu

Bütün bunlar olurken ablanın kafasına bişey mi düşmüş..
Enişte hazretleri köprüden geçene kadar düsturunu benimseyenlerden herhalde..
Yazıklar olsun ona...
Siz enişteden önce ablanın kulağını çekin bence..fazla yüz vermiş herife..

Bu enişte bulunmaz hint kumaşımı?Bret Pitt mi?

Arkdaşım biz buna çok benzeyen şeyleri neredeyse 9 yıldır yaşıyoruz maalesef..
Aileme,bana yüzümüze karşı laf dokundurur ablamn kocası olacak adam,saygısız ve çok kabadır,düşüncesiz ve bencildir..
Ablam öğretmen ama kendisi liseden terk..
Sanırsın ki durum tam tersi,eşim doktordur ama sağlık konusunda ona ders verip bozmaya kalkar..
ıkiz bebekleri var,annem hasta haliyle 3 sene tek başına bebeklerine baktı,annemi aslaa,aslaaaaaaaa arayıp nasılsın diye sormaz,bi teşekür bile etmedi bugüne kadar..
Babam kanser hastasıydı ve onların yaşadığı şehirde hastanede yatıyordu,biz ablamda kalıyoruz diye yapmadığını bırakmadı..
Çocuğunu ayağımda salladım diye beni evinden kovmaktan beter etti,ben de asla gitmiyorum artık evlerine..
Bütün bunlara karşılık benim aptallar kraiçesi ablam sesini çıkarmaz,aileme niye böyle davranıyorsun demez..
Ben çözümü arayıp sormamakla buldum,ablam benim ve ailem için çaba göstermiyorsa ben hiiiiiiiç göstermiyorum,yoruldum artık..

aynı böyle bi damat bizdede var dayımın kızının kocası bide burnumuzun dibine taşındılar bize yapmadını bırakmıyo artık küsüz şuan konuşmuyoz dayımlarlada onların yüzünden kavga ettik işin garibi dayımın kızıda kocasına hiç bişey demiyo adam bizi evden kovuyo oda bakıyo saf saf bizim damat sülaleyi birbirine kattı Allah kimseye böyle damat vermesin

Böyle saf kızlarımız oldukça, damatlarda yapmadıklarını bırakmazlar..
Kötü gelin versiyonu gibi,demek ki damatlarda da oluyormuşşş..

arkadasım beni bi siz bide mikelanjo anlamıs cünkü yasamayan anlayamıor asarım keserim yalkarm yıkarım demek var bide uygulamak var.
benim annem 12 yasında annesini kaybetmiş ve annem o yüzden bize inanılmaz düşkündür hele ablam en büyük o onun ilk göz agrısı biz evde 3 kız kardes kavga etsek ablamı tutardı :) şimdi annemde ablamı kaybetme korkusu var yoksa annemi tanısanız bu kadın nasıl susuyor dersiniz annem erkek gibi kadındır estiği zaman ortalıgı titretir ama çırpı gudubet damat hepsini titretti annem sadece ablamın hatrına susuyor dün sadece dediki konusursam evladımıda silmek zorunda kalırım bunu göze alamam dedi cok zor bir durum allah kimseye yasatmasın
ayrıca ben ayrı sehirde yasıyorum ve ben zaten kocasının bana olan bir terbiyesizliğinden dolayı konusmuyorum onunla ve ablam dogum yaptı ona bile gitmedim ben ablamla görüşürüm kocası olmadıgı takdirde adam zaten bunu istiyor
bir arkadasımda karı koca arasına girmeyin demiş asla böle bise yok ablam kocasının terbiyesizliklerini gördükce bosanacam die tutturdu babamı arayıp beni gel al dedi e ne yapsınlar ki demişler gel basımızla birlikte sanada torunada bakarız yok ayrı yasıcam dersen ayrı ev tutarım ömür boyu bakarım demiş babam ama kocası ne diosu vazgeçio ondada bişe diyen yok ama benim salakların ötesi ablamsavunamadıkca bize oda annemlerde daha cok üzülür..

canım benim ablam bu durumdaydı eşi yapmadığını bırakmazdı ablam hep susardı içine atmaktan bir deri bie kemik kaldı üstelik sinir hastasıda oldu ses çıkartsa kavga susunca içine atmaktan hasta
şimdi BOŞANDI .işletme 2 sınıf okuyor 29 yaşında...
ablanın eşi size karşı saygısızlık ediyorsa sizi istemiyorsa ablan bunu eşiyle konuşsun beni istiyorsan aileme saygı duyacaksın bana saygı duyan ailemede saygı duymalı demeyi bilmeli birde kendi ayakları üzerinde durabiliyorsa ablan eşine resti çekmeli arada kalmak onun içinde zor

Valla canım şöyle söyliyim, eşine kaybetmek istemeyen insan eşinin ailesine iyi davranır ki eşiyle arasında sorun çıkmasın diye bence. Bu durumda eniştenin ablanı kaybetmek gibi bir korkusu yok gibi görünüyor. O zaman da ablan bu durumu yakında anlayıp gözü açılabilir. Yani demek istediğim şu ki karısıyla da aralarının çok iyi olduğunu sanmıyorum. Sen sabret bakalım.

aslına bakarsan burda ağırlığını koyması gereken öncelikle ablan,sonra babanızda arkasında destek olursa belki geri adım atar ama zor gibi görünüyor çünkü bir kere açıldımı geri dönüş zor.
benim ablamda eniştemin kölesi sanki eniştem sus der susar utanmasa nefesi bile ona sorarak alıp vercek.bende ablama çok kızıyorum enişteme bu kadar bağlı yaşıyor diye ona cevap bile veremiyor uyz bi adam zaten of aklıma geldi yine sinir oldum bakkötükedihüso

bende günledir ablamı arıyorum ulaşamıyorum ev tln zaten kapattırdı uyuz adam cebide kapalı annemden öğrendimki güya eniştemin tlf bozulmuş ablamınkini kullanıyormuş hiç inanasım gelmedi.birr iki aydı sık konuşuyorduk(ayrı şehirlerdeyiz)ve her seferinde ben arıyorum eniştem ablama 3 ayda bir kntr yüklediği için hiç kontörü olmaz zaten yülediğinide hemen alır.
eniştemi arasam belki konuşurum ablamla ama o adamın sesini bile duymak istemiyorum.birde eniştem içer içtimi sapıtır annemi arar kızın şöyle kızın böyle diye söylenir şerefsizkötükedihüsoklava:

acaba ablan gerçekten mutlu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…