bence siz orta yolu bulamamışsınız ve aşırı derecede yüz göz olmuşsunuz..bir kere ailesi yanında yok diye damat adayının sizin evde kalması ne demek? dost var düşman var..belki 1-2 günlüğününe olur o da şehir dışından gelmişse ama aynı şehirde olmamalı idi..
sizin ailenizin sanki,amann kızımızı alsınlar mantığı ile davranmış..her şeyi karşılamışlar..benim bildiğim bişiler ortak olur..bir tarafa yüklenmez..yüklense bile bu erkek tarafı olmalı...onların bir ağırlığı olmalı..
bence babanız para göndermekle hata ediyor..çocuk için para değilde eşya mama falan göndersin ,belki para gelmezse eşi iş bulur..
açıkcası eşi bu kadar şeyi yaparken ablanız ne yapıyordu onuda merak ediyorum
bence o damat denen adamla biraz sert konuşmanız lazım sizin
Ya baban sert konuşacak, ya da ablan.Ablan da enişten size nasıl davranıyorsa, eniştenin ailesine aynı şekilde davransın.Böyle saygısızlık mı olurlmaz:
Ablan ipleri vermiş, neden karşı gelemiyor çekindiği birşeyler mi var?
bence tum suc ablanda annesini babasını bir insan nasıl ezdirir anlamıyorum.o insanlar buyutmuşler yetiştirmişler seni ama senin yuzunden ne hale düşüyorlar annenin babanın hatrı için arada aç ağzini savun eşine karşi.en korkak kişi bile bole durumlar da konuşur.
Arkdaşım biz buna çok benzeyen şeyleri neredeyse 9 yıldır yaşıyoruz maalesef..
Aileme,bana yüzümüze karşı laf dokundurur ablamn kocası olacak adam,saygısız ve çok kabadır,düşüncesiz ve bencildir..
Ablam öğretmen ama kendisi liseden terk..
Sanırsın ki durum tam tersi,eşim doktordur ama sağlık konusunda ona ders verip bozmaya kalkar..
İkiz bebekleri var,annem hasta haliyle 3 sene tek başına bebeklerine baktı,annemi aslaa,aslaaaaaaaa arayıp nasılsın diye sormaz,bi teşekür bile etmedi bugüne kadar..
Babam kanser hastasıydı ve onların yaşadığı şehirde hastanede yatıyordu,biz ablamda kalıyoruz diye yapmadığını bırakmadı..
Çocuğunu ayağımda salladım diye beni evinden kovmaktan beter etti,ben de asla gitmiyorum artık evlerine..
Bütün bunlara karşılık benim aptallar kraiçesi ablam sesini çıkarmaz,aileme niye böyle davranıyorsun demez..
Ben çözümü arayıp sormamakla buldum,ablam benim ve ailem için çaba göstermiyorsa ben hiiiiiiiç göstermiyorum,yoruldum artık..
bende dier ablamda sert konus dioruz babama ama babam yapı itibariyle cok mülayimdir sert konusamaz annem aslında istese yakar yıkar ama külleri kalsın istemiyor benim babamın zaten en büyük hatası ne işi var bu kadar bu adamın demedi yüz göz oldu oda inanın ii niyetinden ne olacakki gençler mutlu olsun düşüncesiyle hareket etti bi safta benim babamdır damatta anasının gözü ben mama bez yardımıda yapsın istemiyorum hem o pasalar gibi yasayacak hiç bişeden eksik kalmıcak hemde benim babama anneme gider yapacak
dofff ne zor işlermiş allahım biz cocukken daha mutluydukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?