Ablamm...

Malesef oyle . Esine ve kaynanasina durumu anlattigimda bile o sizden cekiniyor ustune gitmeyin yapmis bi cahillik bosverin bile demis . Saka gibi ama gercek. Hala o gun nereye gitti kimle bulustu ne icti ustelik yigenimde yanindaydi hep bunu dusunuyorum
Ya uyuşturucuya alışmış olmasın

Kizlar merabaa. 20 yasinda evli bir cocuk annesiym. 3 kiz kardesiz annem ve babam cok ufakken ayrilmis . Daha dogrusu annem bi ablami alip diger ikimizi babama birakip baska bi adama kacmis. Babam tekrar evlendi ve biz uvey anneyle buyuduk zor seyler yasadik . Ben annemin gidisini hatirlamicak kadar ufaktim. Ablam 8 yasinda herseyin farkindaymis ve dunya basina yikilmis psikolojisi bozulmus. Ablamla aramizda cok farkli bi bag var anne kiz gibiydik cok sıkı fıkı hergun konusur herseyi birbimize anlatir yan yanayken cok guler ve birbirimze sonsuz guvenirdik . Ablam kotu bi evlilik yapti bir kizi var ayrildi ve simdi tekrar evlendi mutlu .ama bir huyu var cok yalan soyler . Hic gereksiz yere olmamis seyleri olmus gibi anlatir. Bi konu anlatiyoken ustune eklerde ekler. Ve bazi tokezledigi durumlari benim uzerime atar. Onceside var ama en son yasadigimiz olayi anlaticam. Ablam bi gun misafirlige geldi yedik ictik aksam ustu gitti hersey normaldi. Evine giderken baska yeremi ugradi biriylemi bulustu inanin bilmiyorum . Ama eve kafasi guzel gitmis. Gene benim adimi kullanip kardesim bana sersemletici hap verdi o huzden boyleyim bilmeden ictim diyip bide beni kotulemis. Esi bana tavir aldi hiv biseyden haberim yokken . Suratini asti konusmadi ne oldunu anlayamdim. Daha sonra kaynanasi bana durumu yalnizken acti ben oyle bisey olmadigini benim evimden su saatte cikti diye ikisinede actim. Ve ablama bagirip cagirip kustum. Daha oncede bi haltlar yiyip ustume atmisti . Affetmistim . Ama bu sefer cok uzuldum. 2 aydir konusmuyoruz . Ama cok ozluyorum. Dertlesir sohbet ederdik yigenimide cok ozledim. Ama hatali oldugu icin onun aramsini bekliyorum aramiyo . Benim esimde konusmami istemiyor. Ne yapmaliyim ablam sonucta et tirnaktan ayrilmiyo onuda yasadigi zor seylerden boylemi kabul etmek gerekir. Yoksa hic muhattap olmamakmi .
Uzun oldu k.bakmayin. yorumlariniz abla olarak onemli simdiden tesekkurler
Bu durum çok, büyük ihtimal çocukken yaşadığı travmanın etkisi. Terapi alması lazım. Keşke çocıkken bu imkanı olsaydo ama herkes için zor dönemlerdi mutlaka. Bir arkadaşımın ablasında da aynı soeun vardo ve onlarında annesi babası ayrılmıştı. Başka bir yakınımda da basit saçma yalanlar problemi, vardı. Dikkat çekme onay görme çabası denmişti. Ve sebep olarak da yine çocukluk travmaları. Münkün olabiliyorsa terapi alması, konusunda yönlendirmeniz çok iyi olur.

Ortada sadece yalan yok, size karşı iftira atılmış aynı zamanda. Öncesi de var diyorsunuz. İlişkinizi kesmezseniz sürekli sizi zan altında bırakacak. Çocukluğunda ne yaşamış olursa olsun, bu yalan söyleyebilir iftira atabilir anlamına gelmiyor. Gitsin tedavi olsun. Ben olsam barışmam

Bazı insanlar bazı şeyleri anlatamaz bakın yaşınız küçük ama ablanızın aramasını bekleyin tamm kolay şeyler yaşamamışsınız ama ablanız iyi şeyler yapmıyor ayrıca olmamış şeyleri olmuş gibi anlatması da üzerine ilgi çekmek için yaptığı sey
Oyle evet . Bazen biseyler anlattiginda aslinda tam oyle olmadigini biraz ekledigini veya carpittini bildigim halde dinlerdim normal tepkiler verir bozmazdim. Ama is benim ustume atmak iftira atmak olunca bana nasil yapabilir diye cok kiziyorum

muhtemelen ablanız çocukken gördüğü eziyetlerden kurtulmak için yalana alışmış. tedavi olması lazım. çok kötü şeyler yaşamış ama size bu kadar zarar vermesi doğru değil.
bi de merak ettim başka bi adamın pipisinin peşinden koşup arkasında bıraktığı çocuklarını gözü görmeyen sözde annecinizin Allah belasını verdi mi bari. ondaki ablanız noldu

Ortada sadece yalan yok, size karşı iftira atılmış aynı zamanda. Öncesi de var diyorsunuz. İlişkinizi kesmezseniz sürekli sizi zan altında bırakacak. Çocukluğunda ne yaşamış olursa olsun, bu yalan söyleyebilir iftira atabilir anlamına gelmiyor. Gitsin tedavi olsun. Ben olsam barışmam
Tedavi olmayi kabul etmiyor. Yalani yuzune vurunca arsizca kavga edip aksini iddia ediyor. Eside henuz tam anlamiyla anlayabilmis degil bence . Ben de ne kadar ozlesemde aramiyorum . Ararsa ne yaparim ne derim hic bilmiyorum . Sadece ozluyorum

Gerçekten çok üzüldüm. Dayakçı baba ,üvey anne derken birbirinizden başka kimseniz kalmamış. Kardeş çok farkli sizinki daha farklı. Ablanizin yaptığı yanlış ama onun ve en önemlisi yeğeninizin sizden başka kimsesi yok. Bence bırakmayın ablanizin elini, bu kezde ilk arayan siz olun psikiyatriste gitmesine ön ayak olun. Ablanizi geçtim o küçücük yavruyu bari bırakmayın zaten üvey babanın yanında, birde sürekli yalan söyleyen bir anne off çok üzüldüm.

muhtemelen ablanız çocukken gördüğü eziyetlerden kurtulmak için yalana alışmış. tedavi olması lazım. çok kötü şeyler yaşamış ama size bu kadar zarar vermesi doğru değil.
bi de merak ettim başka bi adamın pipisinin peşinden koşup arkasında bıraktığı çocuklarını gözü görmeyen sözde annecinizin Allah belasını verdi mi bari. ondaki ablanız noldu
Verdi . Gecen sene verem oldu hastanelerde cok cekti . Kendini unuttu yeni esini ondan olan cocuklarini unuttu en son bizi ve babami hatirladi. Ve öldü cenZesine katildim o kadar. Diger ablamda bakmadi yurda verdi bi yandanda iyi etti okudu ve devlet memuru suan birbirimizi bulduk ama bu ablamla oldugumuz kadar yakin degiliz ara sira gorusuyoruz o kadar

Gerçekten çok üzüldüm. Dayakçı baba ,üvey anne derken birbirinizden başka kimseniz kalmamış. Kardeş çok farkli sizinki daha farklı. Ablanizin yaptığı yanlış ama onun ve en önemlisi yeğeninizin sizden başka kimsesi yok. Bence bırakmayın ablanizin elini, bu kezde ilk arayan siz olun psikiyatriste gitmesine ön ayak olun. Ablanizi geçtim o küçücük yavruyu bari bırakmayın zaten üvey babanın yanında, birde sürekli yalan söyleyen bir anne off çok üzüldüm.
Ablamla anne kiz gibiydik cocukken beni yikar yemegimi o yedirir okula giderken kendi cantasini arkasina benjmkini onune takardi. Cok fatkli bi bag vardi aramizda duskunuz birbirimize bunu biliyorum. Ama niye yapiyo niye benjm ustume atip zan altinda birakiyo . Baska caresini bulsun. Insan en yakinndan yasayinca cani yaniyor. Evliyim oglum var niye benim hapcî diye bilsinler. Yigenime gelince onu cok seviyorum. Oda bana duskundur bazen anne bile der . Ama ne yapalim biraz daha beklesem belki o arar

Verdi . Gecen sene verem oldu hastanelerde cok cekti . Kendini unuttu yeni esini ondan olan cocuklarini unuttu en son bizi ve babami hatirladi. Ve öldü cenZesine katildim o kadar. Diger ablamda bakmadi yurda verdi bi yandanda iyi etti okudu ve devlet memuru suan birbirimizi bulduk ama bu ablamla oldugumuz kadar yakin degiliz ara sira gorusuyoruz o kadar
Allah rahmet eylemesin. mekanı cehennem olsun. pisliksin kusura bakmayın ama aşırı sinirimi bozuyor bu anne babalar. benim öğrencilerimden de var böyle. anne bırakıp gitmiş başka adama. kaç tane çocuk hepsi bakıma muhtaç. gördükçe içim paramparça oluyor. diğer ablanız yurtlarda neler çekti kimbilir. ona da hal vermek lazım. ama onla bağınızı koparmamanızı tavsiye ederim. bu ablanızla da dediğim gibi bu huylarını bırakana kadar çok yakın olmayın derim

Bu durum çok, büyük ihtimal çocukken yaşadığı travmanın etkisi. Terapi alması lazım. Keşke çocıkken bu imkanı olsaydo ama herkes için zor dönemlerdi mutlaka. Bir arkadaşımın ablasında da aynı soeun vardo ve onlarında annesi babası ayrılmıştı. Başka bir yakınımda da basit saçma yalanlar problemi, vardı. Dikkat çekme onay görme çabası denmişti. Ve sebep olarak da yine çocukluk travmaları. Münkün olabiliyorsa terapi alması, konusunda yönlendirmeniz çok iyi olur.
Daha once bi kac terapiye gitti . Doktor klinige yatmasi lazim dedi diye sinirlendi ilaclarini atti ve bidaha ikna edemedik.

Yarın bir gün eşinize iftira atsa ne olacak ? İftira bu hanımefendi, milleti katil olmaya kadar götürür,yuva yıkar…Bende ablamla görüşmüyorum çünkü bana zararı dokunuyor beni mutsuz ediyor. Sırf ablam diye yaptığı kötülükleri sineye çekemiyorum ne yazık ki…Bence sizde çekmeyin.

Şu an aramamanız en doğrusu olur. Bu ruh haliyle ilerde daha büyük sıkıntılar açabilir başınıza. Bir süre sonra yalanları işe yaramayacak eşi de gerçekleri anlayacaktır. Çevresindeki insan sayısı azaldıkça, insanların güvenini yitirince belki tedaviyi kabul eder.

Burcu aslan koc terazi ikizler? Bunlardan biri degilse linçleyin beni ha bunlardan biri öz Burcu degilse muhakkak yukseleni bunlardan biridir 🤪

Allah rahmet eylemesin. mekanı cehennem olsun. pisliksin kusura bakmayın ama aşırı sinirimi bozuyor bu anne babalar. benim öğrencilerimden de var böyle. anne bırakıp gitmiş başka adama. kaç tane çocuk hepsi bakıma muhtaç. gördükçe içim paramparça oluyor. diğer ablanız yurtlarda neler çekti kimbilir. ona da hal vermek lazım. ama onla bağınızı koparmamanızı tavsiye ederim. bu ablanızla da dediğim gibi bu huylarını bırakana kadar çok yakın olmayın derim
Ustelik ben 8 aylikmisim ve emiyormusum. Ne diyim bizi birakmasinda hic bir gereckce kabul etmiyorumm . Allah bu dunyada belasinu verdi cok cekti agrilar acilar icinde can verdi. Bize degistigi adam hastaneye atip kacti . Ben hic acimadim. Ablalarim gene gidip gelmisti. Yurtta buyuyen ablam isrwsekte hep bi kopukluk var birbirimize karsi cok kibar ve cekingeniz kirmaktan korkuyoruz. Ara sira konusuyorz ama ne kadar gorussekte bi kopukluk var

Kimse yokken ikiniz varmışsınız. Birbirinize sahip çıkmışsınız, şimdi aileleriniz kalabalıklaştı diye, ondan vazgeçmek de demek? Hiç anlamıyorum.

Bir de kadın hasta diyorsunuz. Ben olsam ararım, mesafe koymak bir yana, daha fazla yanında olmaya çalışırım. Tedavi olsun diye tüm enerjimi harcarım. Onun çocukken bana yaptığı gibi.

Yani kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün. Millet beni ne sanırsa, sansın. Ablamdan kıymetli mi! Ben ve sevdiklerim beni bilmiyor mu?

Şu an aramamanız en doğrusu olur. Bu ruh haliyle ilerde daha büyük sıkıntılar açabilir başınıza. Bir süre sonra yalanları işe yaramayacak eşi de gerçekleri anlayacaktır. Çevresindeki insan sayısı azaldıkça, insanların güvenini yitirince belki

Ya uyuşturucuya alışmış olmasın
Sigara bile icmiyor . En cok sasirdigim konu bu alkolde almamis alsa kokusundan anlarim diyor esì. Ne oldugunu bilmiyoruz o gunu npti ne etti asla soylemezde .

Kimse yokken ikiniz varmışsınız. Birbirinize sahip çıkmışsınız, şimdi aileleriniz kalabalıklaştı diye, ondan vazgeçmek de demek? Hiç anlamıyorum.

Bir de kadın hasta diyorsunuz. Ben olsam ararım, mesafe koymak bir yana, daha fazla yanında olmaya çalışırım. Tedavi olsun diye tüm enerjimi harcarım. Onun çocukken bana yaptığı gibi.

Yani kim ne derse desin, ne düşünürse düşünsün. Millet beni ne sanırsa, sansın. Ablamdan kıymetli mi! Ben ve sevdiklerim beni bilmiyor mu?
Sadece zoruma gidiyor . Dediginiz gibi sadece ikimiz vardik ve birbirimizin en yakiniydik. Bu yuzden beni cok uzduu. Ilk olmamasida patlama noktam oldu. Tabikide onu silmiyorum .silemiyorum ozluyorum kararsizim. Keske o beni arasa . Inu tadaviye hep yonlendirdik kabul etmiyor ben delimiyim. Neyimi gordunuz diyip durdu . Ilaclarini bile icmedi

Yarın bir gün eşinize iftira atsa ne olacak ? İftira bu hanımefendi, milleti katil olmaya kadar götürür,yuva yıkar…Bende ablamla görüşmüyorum çünkü bana zararı dokunuyor beni mutsuz ediyor. Sırf ablam diye yaptığı kötülükleri sineye çekemiyorum ne yazık ki…Bence sizde çekmeyin.
Bu yalandanda ote iftira . Bu kelimede beni cok uzuyor .sindiremiyorum. kararsizim. Benim aramaya elim gitmiyor. Oda aramiyor . Tam anlamiyla silmeyide beceremiyorum. Hep aklIma geliyor . Bi olay olsa konussak anlatirdim diye istemsizce aklimdan geciyor . Abladan otee ama keske bu huylari olmasaydi

Back
X