- 22 Ağustos 2022
- 167
- -235
- 11
- Konu Sahibi Nurpoyraz55
Kizlar merabaa. 20 yasinda evli bir cocuk annesiym. 3 kiz kardesiz annem ve babam cok ufakken ayrilmis . Daha dogrusu annem bi ablami alip diger ikimizi babama birakip baska bi adama kacmis. Babam tekrar evlendi ve biz uvey anneyle buyuduk zor seyler yasadik . Ben annemin gidisini hatirlamicak kadar ufaktim. Ablam 8 yasinda herseyin farkindaymis ve dunya basina yikilmis psikolojisi bozulmus. Ablamla aramizda cok farkli bi bag var anne kiz gibiydik cok sıkı fıkı hergun konusur herseyi birbimize anlatir yan yanayken cok guler ve birbirimze sonsuz guvenirdik . Ablam kotu bi evlilik yapti bir kizi var ayrildi ve simdi tekrar evlendi mutlu .ama bir huyu var cok yalan soyler . Hic gereksiz yere olmamis seyleri olmus gibi anlatir. Bi konu anlatiyoken ustune eklerde ekler. Ve bazi tokezledigi durumlari benim uzerime atar. Onceside var ama en son yasadigimiz olayi anlaticam. Ablam bi gun misafirlige geldi yedik ictik aksam ustu gitti hersey normaldi. Evine giderken baska yeremi ugradi biriylemi bulustu inanin bilmiyorum . Ama eve kafasi guzel gitmis. Gene benim adimi kullanip kardesim bana sersemletici hap verdi o huzden boyleyim bilmeden ictim diyip bide beni kotulemis. Esi bana tavir aldi hiv biseyden haberim yokken . Suratini asti konusmadi ne oldunu anlayamdim. Daha sonra kaynanasi bana durumu yalnizken acti ben oyle bisey olmadigini benim evimden su saatte cikti diye ikisinede actim. Ve ablama bagirip cagirip kustum. Daha oncede bi haltlar yiyip ustume atmisti . Affetmistim . Ama bu sefer cok uzuldum. 2 aydir konusmuyoruz . Ama cok ozluyorum. Dertlesir sohbet ederdik yigenimide cok ozledim. Ama hatali oldugu icin onun aramsini bekliyorum aramiyo . Benim esimde konusmami istemiyor. Ne yapmaliyim ablam sonucta et tirnaktan ayrilmiyo onuda yasadigi zor seylerden boylemi kabul etmek gerekir. Yoksa hic muhattap olmamakmi .
Uzun oldu k.bakmayin. yorumlariniz abla olarak onemli simdiden tesekkurler
Uzun oldu k.bakmayin. yorumlariniz abla olarak onemli simdiden tesekkurler