Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi dersin?
ilgi alakamızı kesmiycez, dün akşam annemle konuştuk baya bi, ablamın kendi tercihi olduğundan, belki de zor bi dönem geçirdiğinden, evliliğe alışma devresinde olduğundan bahsettim, annem kırgın ama o da anne sonuçta, bi müddet daha biz ilgimizi üzerinde tutmaya karar verdik ama görmeden çok zor oluyo, ne durumda bilmiyoruz, ona orda nasıl davranıyolar bilmiyoruz ve canımızı sıkan da bu..
Kusura bakma canım, yanlış da anlama ama ablan hayatından memnun gibi geldi bana
peki aradan ramazan geçti iki bayram geçti bu süre içinde de mi görüşmediniz?
Tabi ki kesmeyin ablan o senin ve kayınvalidesiyle oturuyormuş Allah yardımcısı olsun.Benim kayınvlidem melek gibi biridir ama ben hep derim aynı evde hayatta anlaşamayız..Onu ancak yaşayanlar,aynı evde kalanlar anlar..
Siz sürekli takibe alın.Kayınvalideyle arası nasıl peki?
Çok şükür ablamla aramızda 3 sokak var haftada 2-3 kez görüşürüz her gün de tel.leşiriz siz de irtibatınızı kesmemeye çalışın bence...Abla bu en büyük sırdaştır..Yalnız kalıp mutlaka bir ağzını yoklayın...
tahmin edebiliyorum ablanizin neler yasadigini ..
eminim sadece yeni eve, esine ve en onemliside ayni catinin altinda yasadigi kayinvalidesine alismaya calisiyordur ..
bende gectim o gunlerden
gurbete evlendim her izine gidisimde bazen iki uc aya bi gidiyorduk .. biz eskiden aylarca yillarca gormezdik annemizin kardeslerimizin yuzlerini gibi cumleler kurulurdu evde ..
anne baba her gun aranmaz insan artik kocasini anasi babasi belleyecek gibi laflar dokundurulurdu ..
ilk zamanlar cok korkardim bi laf isiticem diye
annem babam arasa bile rahat konusamazdim sanki aramalari beni rahatsiz ediyormus gibi sacma sapan davranislarim vardi
kardesimde bi kere bana demisti sen artik eski ablam degilsin cok degistin demisti
sonra sonra farkettim
bi tarafta huzuru bulmaya calisirken diger bir tarafi yikiyor insan ama gec farkediyor .. ablanizda eminim bu donemi atlatip farkina varacak herseyin
ona zaman birakin
her zaman yaninda oldugunuzu hissettirin ..
peki bayramda seyranda gelmemesinin ne gibi açıklamasını yapıyor?hala bi gelişme yok mu?bence atlayın bi akşam annenle gidin ve bunu açık açık herkesin içinde konuşun.yazık yaaa