- 22 Kasım 2007
- 481
- 77
- 98
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
çok sağol canım benimm.. AMİNNN canım kımseye yasatmasın insallah..ayy canım benim Allah korusun çok üzüldüm çok korkarım bende.Rabbim bidaha yaşatmasın.çook geçmiş olsunn
panik yapmış böcüğüm kıyamam :1hug: :1hug:o korkuyla ne ettımı bılmıyordum kı
:roflol: yusuf yusuf edıyordm
insallah canım AMİNN.. çok sağolasıngecmis olsun.. Rabbim beterinden sakinsin, insallah
insallah canım sağol ,geçmiş olsun canım inşallah sonuçları temiz çıkar haberlerini bekliyoruz
aminn bitanem çok sağol :1hug: bidaha aşısını yaparlar artık,ne diyeyım böyle olcagını bilememişlergecmis olsun canim...
bir kac seferde annemi kene isirdi allahtan asi vurulmustu hatta evde kendimiz cikarmistik...
yani korkulacak birsey yok mutlaka onunda asisi vardir...
allah korusun yegenini size bagislasin...
insallah çok tşk ederim , ablam normalde cok tez canlıdır heyecanlıdır o anda işte Allah vermıs bi sogukkanlılık neysekı aklı basından gıtmemıste yegenımı goturmus önce eczane sonra hastanecanım geçmiş olsun inş...gerçekten insan ilk görünce şoke olur...
allahtan ablan soğuk kanlılık ile halletmiş ilk müdahale yapılmış...
napsın iş başa düşünce....Rabbim birdaha yaşatmasın inş....:Saruboceq:
çok tşk ederim canım , AMİNNN insallah hiç bişeyciği yoktur tertemızdır tahlılı :Saruboceq: ablam arayınca sizlere haber verecegım mutlaka :1hug:Cok cok gecmis olsun canim, rabbim zhirli kenelerden korusun, ay ben ck korkuyorum su illet bocekden vallaha, ya kucucuk sey neler yapior insana, insallah tertemiz ak pak cikar sonuclar insallah, bende bekliyorum sonuclari !
çok sağol,tşk ederim canım.. AMİNNN evlatlarımızı korusun Rabbim :Saruboceq:Kıyamam ben onun bilisine
canım benim,çok geçmiş olsun Elyesa'ya..
Rabbim kazadan beladan korusun bebeklerden çocuklardan bahsedilince insanın yüreği eriyor
miniklerimiz bizim
ay cok kotu ya insallah iyilesir
çok sağol canım a.s. aminnn insallah biseyi yoktur :Saruboceq:çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerima.s.
insallah canım çok tşk ederim a.s.cok gecmis olsun
insallah sonuclarida temiz cikar
çok tşk ederim canım :1hug: verdiğin bilgiler içinde çok sağol a.s.gecmis olsun canim korkma,arkadasinda dedigi gibi buralarda pek kene vakasi görülmüyor...özellikle kreslerde falan hep yesillik bahcenin icindeler cocuklar ve hic duymadim keneden bisey olana...korkma sen,icinizi rahat tutun canim
yalniz herhangi bi böcek icin önlem alabilir ablan..spreyler var cocuklar icinde,onlardan kullanabilir..
gecmis olsun tekrar
çok sağol balımmm :1hug: :1hug: insallah bişeyi çıkmaz :Saruboceq: pztsi beklıyoruz bakalım bişeyi çıkmas insallah :Saruboceq:ayyy kıyamam ben minik kuzuya yaaa pipisinden de ısırmışş döv teyzesi o keneyiii senklava:
cnm haber ver emi bizede sonucu merak ederim işallah önemli bişi çıkmaz :1no2:
çok tşk ederim canım a.s. insallah bişeyi yoktur :Saruboceq: kanamasa farketmeyecekmıs aslında , diyoruz ıykı kanamıs ,kan akmıs..ne illet bi böçekmiş,yaa herkezin korkulu rüyesı oldu. :1ninca:
cınım çok gecmiş olsun .iyiki hemen farketmiş.allah korumuş.korusunda bundan sonra :Saruboceq:
ben en çok türkiyede var sanıyordumbu terör parazitleri :mymeka: :uhm:
bizde bilmiyoruz canım, ısırcak yermı bulamamıs yahuu diyorum dusunup dusunup töbee yarabbim.. hiç ısırmasaymıs keske diceme :mymeka:ay kıyamam :çok üzgünüm:
bu zehirli yaratık yısıra ısıra nasıl pipisini ısırdı anlamadım :1closedeyes:
Çok geçmiş olsun..Allah saklamış..
Çok şükür ki Kırım Kongo Kanamalı Hastalığı olan kenelerden değilmiş.
canim cok gecmis olsun,kiyamam ben ona,off ya.nasil nerden gelmisde ta orasini isirmis,bu dönemlerde cok dikkat etmek gerekiyor.abbam heryerden herseyden korkar olduk artik,kene,domuz gribi,kus gribi,deli dana Allahim daha neler görecegiz,canim Allah yegenini ve hepimizi bu tür tehlikelerden korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?