Ablamın minik oğlunu kene ısırdı :((

gecmis olsun canim...
bir kac seferde annemi kene isirdi allahtan asi vurulmustu hatta evde kendimiz cikarmistik...
yani korkulacak birsey yok mutlaka onunda asisi vardir...
allah korusun yegenini size bagislasin...

canım geçmiş olsun inş...gerçekten insan ilk görünce şoke olur...
allahtan ablan soğuk kanlılık ile halletmiş ilk müdahale yapılmış...
napsın iş başa düşünce....Rabbim birdaha yaşatmasın inş....:Saruboceq:

Cok cok gecmis olsun canim, rabbim zhirli kenelerden korusun, ay ben ck korkuyorum su illet bocekden vallaha, ya kucucuk sey neler yapior insana, insallah tertemiz ak pak cikar sonuclar insallah, bende bekliyorum sonuclari !

Kıyamam ben onun bilisine
canım benim,çok geçmiş olsun Elyesa'ya..
Rabbim kazadan beladan korusun bebeklerden çocuklardan bahsedilince insanın yüreği eriyor
miniklerimiz bizim

çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerima.s.

gecmis olsun canim korkma,arkadasinda dedigi gibi buralarda pek kene vakasi görülmüyor...özellikle kreslerde falan hep yesillik bahcenin icindeler cocuklar ve hic duymadim keneden bisey olana...korkma sen,icinizi rahat tutun canim
yalniz herhangi bi böcek icin önlem alabilir ablan..spreyler var cocuklar icinde,onlardan kullanabilir..
gecmis olsun tekrar

ayyy kıyamam ben minik kuzuya yaaa pipisinden de ısırmışş döv teyzesi o keneyiii sen klava:
cnm haber ver emi bizede sonucu merak ederim işallah önemli bişi çıkmaz :1no2:

ayy canım benim Allah korusun çok üzüldüm çok korkarım bende.Rabbim bidaha yaşatmasın.çook geçmiş olsunn
çok sağol canım benimm.. AMİNNN canım kımseye yasatmasın insallah..
o korkuyla ne ettımı bılmıyordum kı
:roflol: yusuf yusuf edıyordm
panik yapmış böcüğüm kıyamam :1hug: :1hug:

gecmis olsun.. Rabbim beterinden sakinsin, insallah
insallah canım AMİNN.. çok sağolasın
geçmiş olsun canım inşallah sonuçları temiz çıkar haberlerini bekliyoruz
insallah canım sağol ,
ablam arayınca ilk işim buraya gelerek sizlere haber vermek olacaktır
gecmis olsun canim...
bir kac seferde annemi kene isirdi allahtan asi vurulmustu hatta evde kendimiz cikarmistik...
yani korkulacak birsey yok mutlaka onunda asisi vardir...
allah korusun yegenini size bagislasin...
aminn bitanem çok sağol :1hug: bidaha aşısını yaparlar artık,ne diyeyım böyle olcagını bilememişler
insallah çok tşk ederim , ablam normalde cok tez canlıdır heyecanlıdır o anda işte Allah vermıs bi sogukkanlılık neysekı aklı basından gıtmemıste yegenımı goturmus önce eczane sonra hastane
kımsenın evladının ,yakınlarının basına gelmesin :Saruboceq: :Saruboceq:

Cok cok gecmis olsun canim, rabbim zhirli kenelerden korusun, ay ben ck korkuyorum su illet bocekden vallaha, ya kucucuk sey neler yapior insana, insallah tertemiz ak pak cikar sonuclar insallah, bende bekliyorum sonuclari !
çok tşk ederim canım , AMİNNN insallah hiç bişeyciği yoktur tertemızdır tahlılı :Saruboceq: ablam arayınca sizlere haber verecegım mutlaka :1hug: sağolun a.s.
Kıyamam ben onun bilisine
canım benim,çok geçmiş olsun Elyesa'ya..
Rabbim kazadan beladan korusun bebeklerden çocuklardan bahsedilince insanın yüreği eriyor
miniklerimiz bizim
çok sağol,tşk ederim canım.. AMİNNN evlatlarımızı korusun Rabbim :Saruboceq:
ben çok korktum duyunca tlfdan teyzeyım ama anne yarısıyım sonucta o benım bitanem yaa mafoldumben
ay cok kotu ya insallah iyilesir

insallah canım :Saruboceq: çok sağol a.s.

ne illet bi böçekmiş,yaa herkezin korkulu rüyesı oldu. :1ninca:

cınım çok gecmiş olsun .iyiki hemen farketmiş.allah korumuş.korusunda bundan sonra :Saruboceq:

ben en çok türkiyede var sanıyordumbu terör parazitleri :mymeka: :uhm:

ay kıyamam :çok üzgünüm:
bu zehirli yaratık yısıra ısıra nasıl pipisini ısırdı anlamadım :1closedeyes:

Çok geçmiş olsun..Allah saklamış..
Çok şükür ki Kırım Kongo Kanamalı Hastalığı olan kenelerden değilmiş.

çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerima.s.
çok sağol canım a.s. aminnn insallah biseyi yoktur :Saruboceq:
cok gecmis olsun
insallah sonuclarida temiz cikar
insallah canım çok tşk ederim a.s.
çok tşk ederim canım :1hug: verdiğin bilgiler içinde çok sağol a.s.
ablamlar shudurtgartın köyündeler bılmıyorumki canım nerden nasıl olmus bıde orasını nasıl bulmusta yapışmış ((
tahlıl sonucları iyi çıkar insallah :Saruboceq:

ayyy kıyamam ben minik kuzuya yaaa pipisinden de ısırmışş döv teyzesi o keneyiii sen klava:
cnm haber ver emi bizede sonucu merak ederim işallah önemli bişi çıkmaz :1no2:
çok sağol balımmm :1hug: :1hug: insallah bişeyi çıkmaz :Saruboceq: pztsi beklıyoruz bakalım bişeyi çıkmas insallah :Saruboceq:
doktor zar zor çıkarmıs keneyı ordan ,ahh ımkanım olsada dovsem :mymeka:
çok tşk ederim canım a.s. insallah bişeyi yoktur :Saruboceq: kanamasa farketmeyecekmıs aslında , diyoruz ıykı kanamıs ,kan akmıs..
yok tatlım türkiye dısındakı ulkelerdede var ama kımısı zehırlı kımısı zehırsız :1no2:

ay kıyamam :çok üzgünüm:
bu zehirli yaratık yısıra ısıra nasıl pipisini ısırdı anlamadım :1closedeyes:
bizde bilmiyoruz canım, ısırcak yermı bulamamıs yahuu diyorum dusunup dusunup töbee yarabbim.. hiç ısırmasaymıs keske diceme :mymeka:
Çok geçmiş olsun..Allah saklamış..
Çok şükür ki Kırım Kongo Kanamalı Hastalığı olan kenelerden değilmiş.

çok tşk ederim canım ,insallah canım insallah :Saruboceq: sonuçları temız çıksın yeterki :Saruboceq:

canim cok gecmis olsun,kiyamam ben ona,off ya.nasil nerden gelmisde ta orasini isirmis,bu dönemlerde cok dikkat etmek gerekiyor.abbam heryerden herseyden korkar olduk artik,kene,domuz gribi,kus gribi,deli dana Allahim daha neler görecegiz,canim Allah yegenini ve hepimizi bu tür tehlikelerden korusun...

sağol kanaryamm a.s. :1hug: :1hug: isircak yer bulamamıstaa töbeee yaa
haklısın canim yaa.. önce kuş gribi var kuşları öldürün dediler şimdi çeşit-beşt bocekler turedi (önceden vardı belkı ama bızım haberımız yoktu)
Allahım kımsenın basına vermesın boyle bir olayı :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…