Ablamın minik oğlunu kene ısırdı :((

geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
aminnn canım çok sağol
çook geçmiş olsuun
tşk ederim canım
çok geçmiş olsun allah baska sıkıntı vermesin
aminn ,çok sağol
geçmiş olsun canım umarım kötü bişey çıkmaz da sizde rahatlarsınız inş.
insallah canım hemsom , bişeyi çıkmasın yeterli :Saruboceq: :Saruboceq: çokk sağol :1hug:
geçmiş olsun canımm...
tşk ederim,sağolun

çok geçmiş olsun canım
allah bir daha göstermesin senağlamasenağlama

gecmis olsun canim
gecen senede ben cocuklarla parka gitmistim
eve gelince üstümü degistirirken bi baktim tam kasigima kene yapismis
tesadüfen gördüm hemen hastaneye gittik doktor cikardi keneye
ama burda o kadar tehlikeli degil kene ama yinede korkuyor insan yerimseniben

geçmiş olsun canımmm şimdi durumu nasıl ki
sağol canım tşk ederim.. pzt olsun belli olcak tahlıl sonuclarına gore insallah bişeyi çıkmaz Allahım :Saruboceq:

sağol canımm
bakalım tahlıl sonucları temız çıksın benım içim ozaman rahat edecek.. yurtdısında yasayan arkadaslarda oyle dedilerde işte gelde bide bana sor..
ablam hep baktıgını soylemıstı kresten geldiginde filan ustune basına..
en son ablamların orda buyuk bi bahceleri var işte ordan gelırken bakmamıs sanırım ozaman olmus dıyor ablamda. :1no2:

gecmis olsun,
malesef kene heryerde,gecen yil dolasalim dedik, 6- 7 tane öldürdüm.
allahtan oldugumuz yerdeki keneler tehlikeli boyutta degil, ama adi bile korkutmaya yetiyor.
asi yaptirmamismi ki ablan, kene icin asi yapiyolar,hicbir ücreti de yok, 3 kez tekrarlanmasi gerekiyor.
kirim kongo hastaligina etkisi olmadigini da söylemisdi ama dr.
size tekrar gecmis olsun, umarim kötü bisey cikmaz.

çok tşk ederim :1hug: verdigin bilgiler içinde çok sağol a.s.
aşısı yoktu bıldıgım kadarıyla ama bu olaydan sonra garanti yaptırırlar yani. :ecrin_bebek: insallah bişeyi yoktur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ay kıyamam ben ona abbacım ya çok geçmiş olsun mafoldumben
sağol bitanemm :1hug: :1hug:
şimdi teyzesi hiç bahceye çıkmıyormus korkuyormus,kene yicek beni die.. çocukta fobi oldu valla :1no2: :1no2:

sağol bitanemm :1hug: :1hug:
şimdi teyzesi hiç bahceye çıkmıyormus korkuyormus,kene yicek beni die.. çocukta fobi oldu valla :1no2: :1no2:

Cnm bu kene olayı başladığında benimde yeğenim çok korkuyordu çocuk dışarı çıkamıyordu hemde hiç kene görmediği halde :1no2:
Bu yavrukuş hem keneyi gördü hem ısırdı biliyo bunu senağlama
inşallah hemen atlatır durumu kıyamam ona ben :teselli:
ıyiki zehirli falan değilmiş mafoldumben
Aman allah korusun :Saruboceq:

oy kurban olurum ben o minik prense ya gözleerim doldu inanki okurken cok üzüldüm
büyük gecmis olsun canim
sağol canım benım :1hug: bişisii çıkmaz insallah :Saruboceq:

yegenın hayatı boyunca insallah hiç gormez böyle bişeyi , ve yasamasında :Saruboceq: insallah canımmm benımm :1hug:
yurtdısındakı arkadaslar zehırsızdır dıyorlar yaa bakalım sonuçlar gelsın ozaman içim rahatlayacak benım vala..

iyi aksamlar arkadaslar a.s. a.s.
az önce ablamla telde konuştuk, tahlıl sonucları temız çıkmıs çok sukurrr :teytey: :teytey:
yurtdısında yasayan arkadaslar dmeıstı gerci buradakı keneler öldürücü değil die ama işte içimin tamamen rahat etmesı için kesın bi kanıt olması gerekıyordu a.s neysekı bişeyi yokmuş :dance:

bu gunlerımde benımle birlıkte oldugunuz için hepinize ayrı ayrı tşk ederim , çok sağolun..
a.s. a.s. :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sonucun temiz çıktığına çok sevindim...
çok geçmiş olsun canım...
Gerçekten çok dikkatli olmak zorundayız,
Allah hepimizi korusun...
sevgiler...

Sonucun temiz çıktığına çok sevindim...
çok geçmiş olsun canım...
Gerçekten çok dikkatli olmak zorundayız,
Allah hepimizi korusun...
sevgiler...

çok sağol canım benimm a.s. :1hug: ohh çok sukurkı temız çıktı sonuclar hihoyyyt hihoyyyt
Rabbim bizleri ve sevdıklerımızı boyle zehırlı haşeratlardan korusun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…