- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
çok tşk ederimgeçmiş olsun...
çok sağolun a.s.offf kıyamam yaaaa canım benimm.çok büyük geçmiş olsun tatlım...
insallah canım bişeyi çıkmasın yaa :Saruboceq: pazartesı ancak tahlıl sonuclarını alacaklar ,haftasonu gırıyor araya çunku kaydirigubbakcemilecanm geçmiş olsun inş bişey olmaz
çok sağolun .. kımsenın basına vermesın Rabbim :Saruboceq:canım benim ya kıyamam Allah korusun.geçmiş olsun tatlım
Korkma canim Almanya'nin keneleri öldürücü degil,bisey olmuyor burada.Ama Münih 'te yasiyorsa o baska.Münih tarafindakiler tehlikeli.Biz burada pek korkmuyoruz keneden.
canım benim yaaa. çok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın.
çok sağol canım. örümcek fobisi vardı zaten bide kene çıktıcok gecmiş olsun yaaa minik ne kadar korkmustur kimbilir
insallah :Saruboceq: çok tşk ederimınsallah bısı olmaz canım geçmiş olsun
çok tşklergeçmiş olsun canım..
AMıNNN canım çok tşkler , bişeyi çıkmasın Rabbim :Saruboceq:canım inşallah bişey olmaz tahlil sonuçlarıda güzel çıkar inşlh dualarımız yavrucakla...
Çok geçmiş olsun. Tahlil sonuçları ne zaman çıkacakmış. Bize de haber et olurmu:teselli:
gecmıs olsun cnm yaa ınş temız cıkar tahlıller haberdar et
banada gecen yıl yapıstı tam koltuk altıma gıdeken gordum o aceleyle bı vurdum uctu gıttı ayy demekkı daha ısırmamıştı ama psıkolojık olarak atesım falan cıkmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?