Ablamın minik oğlunu kene ısırdı :((

KIZILCIKLI

Kıskandığım Denizlerdesin
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
3.622
3
116
Diğer
merhaba arkadaslar a.s. ablam aradı konustuk az önce tahlil sonucları iyi çıkmıs çok şükür :))) gerci yurtdısında yasayan arkadaslar bişey olmaz demıslerdi ama ne bılım içime bi kurt dusunce illakı bi kesın kanıt olmasını bekledım .. ablam aşı yaptırmıs yegenıme bundan sonrası için en azından . bu sıkıntılı gunlerımde yanımda oldugunuz için hepinize ayrı ayır tşk ederim a.s. a.s. :1hug: :1hug: :1hug:

Rabbim kımseye boyle bi sey yasatmasın :Saruboceq:

bu sabah uzucu bi haber aldık ablamdan , bu arada almanyada yasıyor ablam.

bu sabah ablam evi aradı ,gunluk arar konusuruz zaten ama busefer sesi kötuydu dedım hayırdır noldu?
ablam söze basladı, elyesayı uyandırdım (ablamın oğlu 4yasında) kindegartına goturmek için (krese), hasta gibiydi ama olsun dedım hemen temız çamasır giydirmek için soydugumda donunun kan oldugunu gördüm.. elyesa pipim acıyor dedi.. bi baktım kene yapısmıs oraya o anda napıcamı sasırdım saat sabhın 7.30u dedi..

nerden bulmusta allahım 40yıl dusunsem aklıma gelmez kıyamam yaa bebegımın pipisinden ısırmıs (( kımbılır nası acımıstır :çok üzgünüm: senağlama senağlama
işyerındekı enıstemı aramıs açmamıs (duymamıs sanırım) , önce koye yakın olan eczaneye gıtmıs ama açık değilmiş . neysekı dukkanın sahıbı ust katındaymıs zile basmıs adam inmiş asagıya demıs ben buna müdahale edemem , eczacı ;ben sizi gotureyım demıs arabaya atlayıp acile gitmişler (Allah razı olsun eczacıdan)

gerekli tetkıklerı yaptıktan sonra eve kontrollü olarak bırakmışlar , annemle ben duyunca çok üzüldük ki ablam orda bi basına Allah sogukkanllık vermıs işte bi anda.

telefonda konustuk yegenımle dıyor'' kene beni yedi''..
dedım sen korkma ben onu doverım teyzemm , ağlama olur mu ? korkma bişey yapamaz sana dedım ,artık nası bi teselli vermekse cocuga benımkısıde oyle dedım artık..

şort gıymezdi nerden nasıl oldu bılmıyorum çok cabuk dustugu için ablam uzun pantolon gıydırırdı dizleri yara olmasın die.

bunu yazarken bile bozagım dugum dugum oldu Allahım tekrar yasatmasın aynı acıyı bizlere :Saruboceq: :Saruboceq:

kimsenın basına vermesın :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
Korkma canim Almanya'nin keneleri öldürücü degil,bisey olmuyor burada.Ama Münih 'te yasiyorsa o baska.Münih tarafindakiler tehlikeli.Biz burada pek korkmuyoruz keneden.

geçmiş olsun...
çok tşk ederim
offf kıyamam yaaaa canım benimm.çok büyük geçmiş olsun tatlım...
çok sağolun a.s.
canm geçmiş olsun inş bişey olmaz
insallah canım bişeyi çıkmasın yaa :Saruboceq: pazartesı ancak tahlıl sonuclarını alacaklar ,haftasonu gırıyor araya çunku kaydirigubbakcemile
canım benim ya kıyamam Allah korusun.geçmiş olsun tatlım
çok sağolun .. kımsenın basına vermesın Rabbim :Saruboceq:

Korkma canim Almanya'nin keneleri öldürücü degil,bisey olmuyor burada.Ama Münih 'te yasiyorsa o baska.Münih tarafindakiler tehlikeli.Biz burada pek korkmuyoruz keneden.

ayy içime su serptin biliyomusun çok tşk ederim bu açıklamanla a.s. a.s.
münih değil shudurtgartta oturuyorlar , insallah bişeyi çıkmaz :Saruboceq:

canım benim yaaa. çok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın.

AMİNNN insallah canımm :1hug: sağol tatlım a.s.

canım inşallah bişey olmaz tahlil sonuçlarıda güzel çıkar inşlh dualarımız yavrucakla...

Çok geçmiş olsun. Tahlil sonuçları ne zaman çıkacakmış. Bize de haber et olurmu:teselli:

cok gecmiş olsun yaaa minik ne kadar korkmustur kimbilir
çok sağol canım. örümcek fobisi vardı zaten bide kene çıktı (
ınsallah bısı olmaz canım geçmiş olsun
insallah :Saruboceq: çok tşk ederim
geçmiş olsun canım..
çok tşkler
canım inşallah bişey olmaz tahlil sonuçlarıda güzel çıkar inşlh dualarımız yavrucakla...
AMıNNN canım çok tşkler , bişeyi çıkmasın Rabbim :Saruboceq:

Son düzenleme:
gecmıs olsun cnm yaa ınş temız cıkar tahlıller haberdar et

banada gecen yıl yapıstı tam koltuk altıma gıdeken gordum o aceleyle bı vurdum uctu gıttı ayy demekkı daha ısırmamıştı ama psıkolojık olarak atesım falan cıkmıstı

Çok geçmiş olsun. Tahlil sonuçları ne zaman çıkacakmış. Bize de haber et olurmu:teselli:

çok sağol canım :1hug:
pazartesıye ancak verceklermıs malum haftasonu tatılı,pazartesiye kadar rahat uyuyamıycam sanrım ((
tamam kuzum , ahh bı sonuclar acıklansa keşke hemen , insallah bişeyi yoktur :Saruboceq:

Son düzenleme:

çok sağol böcüğümm :1hug: insallah tatlın sonuclar tmız çıksın yeterki,haberdar ederım sizleri
ayy canım sanada buyuk gecmıs olsun , nası cesaret ettınde vurdun keneye bravo valla a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…