- 9 Kasım 2008
- 8.972
- 8
- 156
- 40
- Konu Sahibi KIZILCIKLI
çok geçmiş olsun allah baska sıkıntı vermesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnn canım çok sağolgeçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
tşk ederim canımçook geçmiş olsuun
aminn ,çok sağolçok geçmiş olsun allah baska sıkıntı vermesin
insallah canım hemsom , bişeyi çıkmasın yeterli :Saruboceq: :Saruboceq: çokk sağol :1hug:geçmiş olsun canım umarım kötü bişey çıkmaz da sizde rahatlarsınız inş.
tşk ederim,sağolungeçmiş olsun canımm...
bu sabah uzucu bi haber aldık ablamdan , bu arada almanyada yasıyor ablam.
bu sabah ablam evi aradı ,gunluk arar konusuruz zaten ama busefer sesi kötuydu dedım hayırdır noldu?
ablam söze basladı, elyesayı uyandırdım (ablamın oğlu 4yasında) kindegartına goturmek için (krese), hasta gibiydi ama olsun dedım hemen temız çamasır giydirmek için soydugumda donunun kan oldugunu gördüm.. elyesa pipim acıyor dedi.. bi baktım kene yapısmıs oraya o anda napıcamı sasırdım saat sabhın 7.30u dedi..
nerden bulmusta allahım 40yıl dusunsem aklıma gelmez kıyamam yaa bebegımın pipisinden ısırmıs (( kımbılır nası acımıstır :çok üzgünüm: senağlama senağlama
işyerındekı enıstemı aramıs açmamıs (duymamıs sanırım) , önce koye yakın olan eczaneye gıtmıs ama açık değilmiş . neysekı dukkanın sahıbı ust katındaymıs zile basmıs adam inmiş asagıya demıs ben buna müdahale edemem , eczacı ;ben sizi gotureyım demıs arabaya atlayıp acile gitmişler (Allah razı olsun eczacıdan)
gerekli tetkıklerı yaptıktan sonra eve kontrollü olarak bırakmışlar , annemle ben duyunca çok üzüldük ki ablam orda bi basına Allah sogukkanllık vermıs işte bi anda.
telefonda konustuk yegenımle dıyor'' kene beni yedi''..
dedım sen korkma ben onu doverım teyzemm , ağlama olur mu ? korkma bişey yapamaz sana dedım ,artık nası bi teselli vermekse cocuga benımkısıde oyle dedım artık..
şort gıymezdi nerden nasıl oldu bılmıyorum çok cabuk dustugu için ablam uzun pantolon gıydırırdı dizleri yara olmasın die.
bunu yazarken bile bozagım dugum dugum oldu Allahım tekrar yasatmasın aynı acıyı bizlere :Saruboceq: :Saruboceq:
kimsenın basına vermesın :Saruboceq: :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım
allah bir daha göstermesin senağlamasenağlama
sağol canım tşk ederim.. pzt olsun belli olcak tahlıl sonuclarına gore insallah bişeyi çıkmaz Allahım :Saruboceq:geçmiş olsun canımmm şimdi durumu nasıl ki
gecmis olsun canim
gecen senede ben cocuklarla parka gitmistim
eve gelince üstümü degistirirken bi baktim tam kasigima kene yapismis
tesadüfen gördüm hemen hastaneye gittik doktor cikardi keneye
ama burda o kadar tehlikeli degil kene ama yinede korkuyor insan yerimseniben
gecmis olsun,
malesef kene heryerde,gecen yil dolasalim dedik, 6- 7 tane öldürdüm.
allahtan oldugumuz yerdeki keneler tehlikeli boyutta degil, ama adi bile korkutmaya yetiyor.
asi yaptirmamismi ki ablan, kene icin asi yapiyolar,hicbir ücreti de yok, 3 kez tekrarlanmasi gerekiyor.
kirim kongo hastaligina etkisi olmadigini da söylemisdi ama dr.
size tekrar gecmis olsun, umarim kötü bisey cikmaz.
sağol bitanemm :1hug: :1hug:Ay kıyamam ben ona abbacım ya çok geçmiş olsun mafoldumben
sağol bitanemm :1hug: :1hug:
şimdi teyzesi hiç bahceye çıkmıyormus korkuyormus,kene yicek beni die.. çocukta fobi oldu valla :1no2: :1no2:
sağol canım benım :1hug: bişisii çıkmaz insallah :Saruboceq:oy kurban olurum ben o minik prense ya gözleerim doldu inanki okurken cok üzüldüm
büyük gecmis olsun canim
Cnm bu kene olayı başladığında benimde yeğenim çok korkuyordu çocuk dışarı çıkamıyordu hemde hiç kene görmediği halde :1no2:
Bu yavrukuş hem keneyi gördü hem ısırdı biliyo bunu senağlama
inşallah hemen atlatır durumu kıyamam ona ben :teselli:
İyiki zehirli falan değilmiş mafoldumben
Aman allah korusun :Saruboceq:
çok tşk ederim canımcanım geçmiş olsun
Sonucun temiz çıktığına çok sevindim...
çok geçmiş olsun canım...
Gerçekten çok dikkatli olmak zorundayız,
Allah hepimizi korusun...
sevgiler...