Merhabalar mailim olmadığı için ablamın hesabından yazıyorum . Çok çaresiz kaldım bana buraya yazmamı önerdi bende dayanamadım sizlere danışmak istedim. 26 yaşındayım 6 aydır birlikte olduğum biri var. Kendisi benim 12 yıl önceki okul arkadaşım tanışıyoruz ailelerde tanışıyor uzaktan ama. 6 ay önce karşılaştık ve ilişkiye başladık. Yola evlilik diye çıktık görüşmem fazla seninle ortalıkta görünemem zaten herkes tanıdık baya konuşarak başladık çünkü ben görücü usulü bir evlilik istiyordum ailem de öyle ağır olgun bi ilişki istiyorlardı aradan 3 ay geçti benim aşırı ısrarlarımla o benim teyzelerimle bende ablasıyla tanıştım . Artık adım atarlar derken 4. Ayda virüs çıktı her şey kaldı ... ne ablası beni bi kere aradı ne ailesinden ses Seda çıktı .. ama biz hala aynı seviyede devam ediyoruz bunca zaman oldu soruyorum ailen bi şey diyor mu hayır ablan beni soruyor mu hiç hayır ne desinler diye cevap veriyor bana .. daha evimize gelmemişler babası gitmiş babamı soruşturmuş babamın kulağına gitmiş kızdı bana dedi daha evimize adım atmamışlar niye orda burda konuşuyorlar babam da haklı .. ama ona ne zaman evlilik konusu açsam açar açmaz kavga kıyamet saygısız kelimeler sabırsız haller .. halbuki evliliği isteyen hayal kuran biri ama muhabbeti açılınca bambaşka adam oluyor . En son Bugün sordum dedim evlenelim artık ben yuva kurmak istiyorum o da dedi bende istiyorum dedim ailen bi şey demiyor mu hayır diyor dedim sen konuş ailenle de virüsten sonra napalım nasıl bir yol izyelelim nasıl evlerine gidelim bu tarz muhabbetleri konuş diyorum beni tersledi yine kavga etti . Anlamıyorum bütün aile herkes biliyor onun da benim de ama zerre umrunda değil ailenin bana hayaller kurdurup gitmesinden korkuyorum çünkü çok bağlandım . Bir an önce sonuçlansın istiyorum bu durum yüzükler takılsın çünkü benim ailem de artık böyle çıkıp orda burda onunla gzip tozmama izin vermiyor ortada niyet olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum sizce böyle bi adama ne yapmak gerekir .. bi diyorum diyeyim ki evime geleceğiniz güne kadar beni arama yazma sonra vazgeçiyorum diyecekler bu kız bu virüste ne evlilik meraklısı diye düşünecekler .. ama bende böyle bomboş buluşmalardan bıktım ister istemez yakınlaşma oluyor günah oluyor namahrem o da zoruma gidiyor istemiyorum nişan olmadan elimi bile tutmasını ... Kaldım ortada bu işi kısa sürede nasıl sonuçlandıranilirim akıl verin lütfen bana