merhaba kızlar, belki çok büyük dert değil ama 30 yaşına giren bir ablam var. şimdiye kadar iyi kötü birkaç ilişkisi oldu çok uzun süremedi ilişkileri çünkü ya ciddileşmeye başlayınca ya da ilişkinin başlarında bazı yanlışlarını görünce ayrıldı.
biz egeliyiz, ablam öğretmen zayıf 1.73 boyunda esmer eli yüzü düzgün güzel bir kızcağız. kpssni de kazandı öğretmenlik yapıyor. maddi durumumuz da iyi allaha şükür altında arabası evi vs. eh iyi de hal böyle olunca damat adaylarını ne ablam ne annemler beğeniyor hatta ben de beğenmiyorum. yani sürekli kendini geliştiren bir insan kendisi kurslar vs çok sosyal ve hoşsohbettir de. beğeneni de çok ama nasıl desem yani hiç onun ve bizim kafamıza göre biri olamadı. yani ailem en basitinden kültür uyuşması açısından yine egeli bir aile, üniversite okumuş, doğru düzgün bir işi olan ve ablamı üzmeyecek birini istiyor. açıkçası haklılar da sonuçta maddi durumumuz sebebiyle başka amaçlarla yaklaşan insanlar da oluyor, en azından ablama ve ailemize denk olmalı. e bir de tabi sadık düzgün bir adam olması gerekiyor ki şimdi bu adamlardan çok az kaldı bildiğiniz üzere
ablamı çok seviyorum kimse mükemmel değildir ama pek çok konuda çok iyi geliştirmiş biridir kendisi gayet de güzel hoş bir kızdır da artık çocuğum olsun istiyorum diyor
çok üzülüyorum. hanım hanım ağır bir kızdır da yani açıkçası korkup cayanlar da oldu bundan. neden konu açtım bilmiyorum ama bu konu beni üzmeye başladı paylaşmak istedim belki de.
yapabilecek bişey de bulamıyorum arkadaşlarım ondan küçük. bazen araştırıyorum onun yaşlarındakileri tanıdıklar vasıtasıyla gözüme kestiriyorum iyi bilinen bir tanıdık tanıştırıyorum ama hoop bikaç hafta sonra bakıyorum adam kendinden 5-6 yaş küçük sarışın bir kızla çıkıyor. ablam da üzülüyor kıyamıyorum ben de üzülüyorum.
geçen saçlarımı sarı mı yapsam belki erkekler sarışın seviyordur dedi. ki kendisi baya esmer karşı çıktım hani kötü durur diye. artık ben bile karar veremiyorum hakkaten boyatsa mı acaba diyorum yani o derece of
onun haberi yok bu başlıktan ve konudan ama onun için açıyorum aslında bu konuda ne yapılabilir ki bir düşüncesi olan varsa yazarsa çok sevinirim sonrasında okutmayı düşünüyorum ona da..