lütfen bi fikir werin mesela 10 gr 22 ayar bilezik nasıl...
22 ayar olmalı 10 15 gr olabilir
şık bileklik tarzı güzel olur
teşekkür ederim...10.5 gr bilezik düşndüm sonra çok mu hafif acaba 12,5 ya da 14 ge mı alsam dedim ama fiyatlar çok uçuk..o kadar farkediyorki tabi birde işcilik war
kuyumcularda çok güzel seçenekler var.çokta dandiri bişi alma.bari satarlarsa bir işe yarasın.kuyumcu sana yardımcı olur para ortalamasını söylersin onlar sana seçenekleri gösterir...yada şık bir kolye al bence senden hatıra kalır....bilezik nasıl olsa bozdururlur...
ATTACH=CONFIG]174985[/ATTACH]Eki Görüntüle 174988 Eki Görüntüle 174986 Eki Görüntüle 174987 ben ailenin taktığı takıları sonradan satma taraftarı değilim arkadaşlar şahsi fikrim tabii. temmuzda kısmet olursa düğünüm var annem bilezik takmak istiyodu ama ben annemden hatıra kalması için günlük kullanacağım bi set istedim size de fikir olsun fantazi bir bilezikle bu set hemen hemen aynı fiyata geliyo ve takınca inanılmaz şık duruyo ışıl ışıl oluyosun resmen ben çok severek a
eldiven kullanacaksan yüzüğü sakın üstüne takma yoksa üstüne bir bardak su içersin..
ATTACH=CONFIG]174985[/ATTACH]Eki Görüntüle 174988 Eki Görüntüle 174986 Eki Görüntüle 174987 ben ailenin taktığı takıları sonradan satma taraftarı değilim arkadaşlar şahsi fikrim tabii. temmuzda kısmet olursa düğünüm var annem bilezik takmak istiyodu ama ben annemden hatıra kalması için günlük kullanacağım bi set istedim size de fikir olsun fantazi bir bilezikle bu set hemen hemen aynı fiyata geliyo ve takınca inanılmaz şık duruyo ışıl ışıl oluyosun resmen ben çok severek a
eldiven kullanacaksan yüzüğü sakın üstüne takma yoksa üstüne bir bardak su içersin..
bide cnm takıları satma taraftarı değilim diyorsun inşallah allah sana hep iyi maddiyatlar verirde satmazsın.ama inanki başına bişi gelince insanın öyle bir satıyorkii..
kolye pek düşünmedim canım çünkü düğün sonuçta bilezik takılır hep bizim oralarda bozdururlarsa işlerine yarasın bari napalım 14,5 gr olanlardan alayım paraya kıyıp..bu arada Allah ewleneceklere sabır wersin özellikle erkek tarafına geline takılacak bilezikler nerden baksan 1000 lira felan
altın fiyatları tavan yaptı bu sene bencede allah sabır versin.ama bunlar boş şeyler takı makı huzur olsun mutluluk olsun işte bunlar prosedür...
ayy bu setlerde çok güsell...canım çok sağol werdiğin fikir için ama ben ablamlara destek olmak amaçlı bişi takıcam yani büyük ihtimal bozduracaklar takılanları ew kurmak biraz zorATTACH=CONFIG]174985[/ATTACH]Eki Görüntüle 174988 Eki Görüntüle 174986 Eki Görüntüle 174987 ben ailenin taktığı takıları sonradan satma taraftarı değilim arkadaşlar şahsi fikrim tabii. temmuzda kısmet olursa düğünüm var annem bilezik takmak istiyodu ama ben annemden hatıra kalması için günlük kullanacağım bi set istedim size de fikir olsun fantazi bir bilezikle bu set hemen hemen aynı fiyata geliyo ve takınca inanılmaz şık duruyo ışıl ışıl oluyosun resmen ben çok severek aldım
kelepçe tarzı olanlarda bir alternatif ewet birazda onları araştırayım bari ay ne zor işmiş...:85:
benimde ablamın düğünü var mayısta ben set takıcam bu sene muhteşem yüzyıl sayesinde osmanlı modasından yola çıkıp 3lü set alıcam bence hoş bir hediye olacak yani sonucta benim aldığım şeyi satmaz bozdurmaz diye düşünüyorum şık bi şey olsun özel günlerinde takıp kullanabileceği türden