ablamın dilenmesinden bıktım

Nerden biliyorum hemen soyliyeyim bizde de tipkisinin aynisi vardi. Surekli cocuklarin su eksigi var. Sigaram yok. Ust komsudan avon parasi borc aldim verirmisin. Karadenizde adet nisanlanan kiz enisteye ayakkabi alir alsana sende. Vsvs vs bitmeyen bi suru istek vardi cok aci ama enisteyi erken yasta kaybettik ve bu istekler bicak gibi kesildi aksine hesap ödeyip hediye almaya basladi bizimki

İşte demek istediğim buydu. İlk mesajıma gelen linci gördün mü
Evet gördüm.. ve şaşırdım..
Özelde öğretmenler az alır. Sağlıkçılar devlette iyi alır. Bunu demissiniz. Yanlış anladılar sanırım sadece tespit yapmışsınız..

Ablanızın yaptıgı yanlıs asla savunmak değil de amacım özelde öğretmenlik cok cok düsük paraya oysa sağlıkcılık ciddi para getiriyor.
Oyle diye yolunacak kaz mi daha yuksek maaslilar .Biraz onurlu olmak.lazim.O sana harcamak.icin mi calisiyor.Gerek gorurse verir bir ihtiyaciniair yani.Hic sevmem boyle ahtapotlari.

Oyle diye yolunacak kaz mi daha yuksek maaslilar .Biraz onurlu olmak.lazim.O sana harcamak.icin mi calisiyor.Gerek gorurse verir bir ihtiyaciniair yani.Hic sevmem boyle ahtapotlari.
Hayır tabiki zaten savunmuyorum dedim okuduysan sadece onun dilenme icin mantalitesi bu olabilir demek istedim.

yapmaz bunu o da söyledi

ay sen enaymisin canim benim. derhal kes o parayi derhal. hem hic deme vermicem diye, sadece verme artik..sorarlarsada cocuk senin abla benden bu kadar de bittir konuyu.

ablayim benden ufak 3 tane daha var, cocuklarimin eline simit alsalar sokakta ne gerek var ben alirim diye icim gider.

alışmış kudurmuştan beterdir alışmış kudurmuştan beterdir diye bi söz vardır o geldi aklıma , ablanız sizden geçinmeyi o kadar benimsemişki sizi insan yerine koymaz olmuş çok yanlış , kendi maaşı varken sizden hala geçinmeye çalışması cidden tuhaf insanda utanma olur sonuçta nasılsa kardeşim birşey olmaz diye düşünüyor heralde küsmesi ayrı saçma yaptıkları ayrı saçma Allah sabır versin bence sizde ihtiyacınız olmadığı sürece konuşmayı kesmelisiniz değişmezler malesef değişmesini beklemeyin.

Fazla bile yapıyorsun canım. Gerisini bırak da ailesi düşünsün. Yarın birgün sen de evleneceksin.

Anasi babasi calisan coxugun okul masrafini neden siz karsilayasiniz yegeninizdir ara sira hediye alirsiniz bukadar. Ayrica abla olan o siz degilsiniz ablalar kardeslerini korur kollar eksigi varmi diye bakar kardesini yolmaya calismaz burda abla konumuna siz gecmissiniz acinacak halde degilkermis babaniz ev vermis daha ne olsun siz paranizi biriktirin yada ne istiyorsaniz oyle yapin onlara hicbirsey vermeyin kesin olarak acimayin duygu sonurusu yaoarlarsada kanmayin

Yuhhh yani bnce bırakın küserse küssün, sizde ilerde evleneceksiniz kendiniz için para biriktirin

hem kendi çalışıyor hem eşi memur hem babanız ev ve araba vermiş hemde hala dileniyor. Gerçekten alışmış demek ki başkasından istemeye. Acaba kendi parasına mı kıyamıyor?
ben bekar olduğum için bende çokça para olduğunu düşünüyor

evet keşke gerçekten bir ablam olsaydı. çok özeniyorum gerçek abla-kardeş ilişkilerine

özel bir klinikte asgari ücret çalışıyorum 2300 tl

Ablanızın yaptıgı yanlıs asla savunmak değil de amacım özelde öğretmenlik cok cok düsük paraya oysa sağlıkcılık ciddi para getiriyor.
Eee parasını ona versin ... Bayağı kıskanıyor, bencil egoist bir abla. Eşyalarına karistigi zaman bir tokat salla, abla mabla dinleme . Net tavrini koy, herkes yerini bilsin. Sen ablana tavrını net koyamazsan yarin birgün eşine de baskalarinada hep verici olursun. Saglam bir duruş sergilemelisin. O seni düşünse almaz. Sen net tavır sergilersen o geri adım atar. Birak küssün kendi barisacaktir

ben kendi emeğimle bir yerlere gelmek istedim hep. ben yaptım demek istiyorum kimseye minnet etmeden... biliyorum yanlış ama vücutta yaşayan parazit olmaktan daha iyi

özel bir klinikte asgari ücret çalışıyorum 2300 tl
Anladım. Devlet dediniz diye yorum yazmıştım.
Devlette bir sağlıkçı asgari ücret almaz çünkü.

Özelde oluyor maalesef. Ablanız ne kadar maaş alıyor?

Anladım. Devlet dediniz diye yorum yazmıştım.
Devlette bir sağlıkçı asgari ücret almaz çünkü.

Özelde oluyor maalesef. Ablanız ne kadar maaş alıyor?
şimdi kendi yazdıklarımı okudum tekrar ama devlet yazısını görmedim. ablamın ne kadar maaş aldığını bilmem hiç merak etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…