ablamın aptallığı bende sorunlara yol açıyor.

Bulaşıklar sineklenene kadar bir el ataydın çok biliyorsan.
ben yemekleri yapıyorum. çünkü hanımefendi gezmekle meşgul. ayrıca evi sineklendirdiklerinde evde değildim. zaten orada sinekleri 1 haftada bitirdiğimi, bu tip yüzünden yeniden başladığını yazmıştım.

Deterjandan haberi yok ki daha, hepsi aynı sanıyor. Lafa bak edene bak.
bulaşık yıkamasak inanacağız. muhtemelen siz de herkes gibi fışfış sabun sürüp 10 saniye bile geçmeden duruladığınız için fark edemiyorsunuz. umarım tuvaletten çıkınca da böyle yapmıyorsunuz.

Gezer size ne. Beğenmiyorsanız ayrı eve çıkarsınız. Bu kadar hakaret etmeye hakkınız yok.

ben sinekleri bitirdim, o yeniden sineklendirdi. çöpün kapağını kapatmadığı ve meyveleri dışarıda bekletmeyi marifet sandığı için sürekli sinekleniyor.

İyi de gerçekten öyle. Market markasını boylamasına boca ediyorsun anca fayda ediyor, bilindik iyi marka olan bulaşık deterjanını bir damla koysan yetiyor.
Ben de okurken şey dedim: “E zaten öyle değil mi?” Yoksaaa?

Hee aynen ya, fışfış. Hanımefendi ben yağlı tavalara sarı güç sıkıyorum, tencereleri cifte ovuyorum, köpürsün diye de f*iry koyuyorum 1 damla. O dandirik market markalarına kalsak çöplü yemek yiyorduk. Elaleme temizlik titizlik satana bak ya ahahahah iyi eğlendim.

Niye on saniye bile geçmeden durulayalım yahu, önce hepsini sabunlama işini bitirip sonra durulamaya geçiyorum ben. Asıl biz bulaşık yıkamasak inanacağız size.

Ev sinekleniyor diye kedi sahiplenmiştir belki ajhdkdj ablanı çok sevdim ben

Ben ellerimi ve malum yeri tuvaletten çıkınca yarım saat çamaşır suyuna basıyorum

Hadi bugün de bulaşık deterjanı yüzünden tartışma çıksın. Katip misin savcı mısın nesin hadi göster bakalım deterjanını hangi markayı kullanıyorsun?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…