Yok abla burada amaçları farklı bak anlatayım;
Kadının ne olduğunun ne önemi var ki? Bir meslek grubu burada çok ciddi zan altında bırakılmış. Aynı şikayeti her hangi biri de yapabilir. Sade vatandaş olarak bu şikayeti sizde yapabiliriz. Son sayfalarda yapılan asla üyeyi korumak fikir özgürlüğü saçmalığı değil tam tersine "
E egecell isimli üyeyi gaza getirip hadi yap ta görelim" modudur. Kimsenin kimsenin hakkını koruduğu filan yok, yapılan; yapamaz ki yapamaz ki, tabi tabi tabi bende şuyum mesajı veriliyor.
Madem fikir özgürlüğünden bahsediliyor bu konuda doğruluğa inanmayan arkadaşları "
aynı mesajı yazmaya davet ediyorum." Fikir özgürlüğünü savunuyorlar ya hadi hadi .... O mesajın suç olmadığını düşünen cesur bireyler arıyoruz.
Var mı içinizde o mesajı yazabilecek delikanlı... bakın gaza böyle getirilir, sizin ki laf olsun torba dolsun.
E egecell hakim olsa ne olur olmasa ne olur. Yapılan fikir özgürlüğü değil ciddi ciddi suçtur. Sizler yazılanların ciddiyetinin farkında değilsiniz sanırım.
Böyle atıp tutup 3 gün sonra Kazen abi ben bilmem ne sınavına girdim bu soruşturma karşıma çıkabilir, kazen abi kocama şunu yazdım böyle bir soruşturma olursa bu yazdıklarımda çıkar ne olur şunu da sil bunu da sil diye gelirsiniz. Hey gidi hey mangalda kül bırakmayanlar ordusu...