ablamdan soğuyorum artık

kaç defa çağırdım canım kaç defa hemde, geliyor bir gün kalıp kaçıyor hemen, yalvarıyorum baba kal diye kalmıyor, evime gidicem kızım diyip işlerim var diyip gidiyor annemde öyleydi evinden başka yerde kalmazdı, ben hatta babamla sırf bu yüzden 2 gün küstüm ondan sonra babam kızım ben evimden başka yerde rahat edemiyorum beni nolur anla elimde değil falan diyip durdu, o yüzden bende eşimi ikna edip tayinimi babamın olduğu şehre aldırırsam en azından gözümün önünde olur,devamlı giderim
rahat edemıyor demekkı ,yaslı ınsanlar boyle oluyor genelde
ablanız ıcın ne yapılabılır bılmıyorum ama szn yakın olmanız cok mantıklı olur
bazınız sağ olsun bu arada

Ablanız diğer şehre gitmek istiyorum dediğinde
Babanızın evden kovup kendi paranla ne yapıyorsan yap ben burada oturacağım deyip güzel bi ders vermesi gerekiyor bence
Yoksa ablanız kendini dünyanın merkezi sanmış

sanırım en mantıklısı sizin o şehre gitmeniz olacak.en azından sağlam bir dayanak olursunuz ona.
hamilesiniz galiba.doğum yaptıktan sonra da babanız bebeği sevmeye gelir,siz götürürsünüz normal hayata daha çabuk dönebilir.
bu arada başınız sağolsun.allah bebeğinize de sağsalim kavuştursun.

istedigi sehre bu kadar gitmek istiyorsa birakin gitsin kursun hayatini ablaniz,kusura bakmayin ama boyle davranarak babanizla ayni evi paylasmasi iskenceden beter adamcagiz icin.

Hepiniz alttan alırsanız bu daha da artarak devam eder.Dinsizin hakkından imansız gelirmiş.Biri artık dur demeli:KK59:

resti çektik benle abim, en küçük kardeşimin başka ile tayin gibi durumu mevcut sanırım onunlşa gidicek ablam gitsin zaten, babam tek kalıcak bir müddet ama zorla yanıma çağırmayı düşünüyorum babamı, abimde aynı şekilde babamı yalnız bırakmıcak

Ablanız diğer şehre gitmek istiyorum dediğinde
Babanızın evden kovup kendi paranla ne yapıyorsan yap ben burada oturacağım deyip güzel bi ders vermesi gerekiyor bence
Yoksa ablanız kendini dünyanın merkezi sanmış

artık babam karışmıyor zaten napıyorsa yapsın diyor onun hakkını vericem napıyorsa yapsın diyor babam

sanırım en mantıklısı sizin o şehre gitmeniz olacak.en azından sağlam bir dayanak olursunuz ona.
hamilesiniz galiba.doğum yaptıktan sonra da babanız bebeği sevmeye gelir,siz götürürsünüz normal hayata daha çabuk dönebilir.
bu arada başınız sağolsun.allah bebeğinize de sağsalim kavuştursun.

inş bebek için gelir hep, sever çocukları babam, tşk ederim amin inş

istedigi sehre bu kadar gitmek istiyorsa birakin gitsin kursun hayatini ablaniz,kusura bakmayin ama boyle davranarak babanizla ayni evi paylasmasi iskenceden beter adamcagiz icin.

zaten artık öyle bir noktaya gelindi ki babam napıyorsa yapsın diyor, ki benim babam eskiden dediğim dedik birisiydi ama annemden sonra her şeyden vazgeçti, e birde şimdi biri bir şey dese iki kat üzülüyor hemen kabuğuna çekiliyor, zaten evde bile durmuyor sabah çıkıyor akşam geliyor eve yani annemin beğendiği diğer eve gidip ufak tefek tadilatıyla uğraşıyor oranın, oyalanıyor yani şimdilik

X