Ablamdan evde şiddet görüyorum

Berna374374

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
24
4
26
'Ben 21yasinda bir kizim' Ablam iri ve kilolu olduğu için şiddet görüyorum annemin gücü yetmiyor evde bana gücü yettiği için her yeri pis bırakıyor sürekli annemi borca sokuyor biz temizlemek zorunda kalıyoruz eve erkek getiriyor sürekli yemek yiyip etrafı mahvedip gezmeye gidiyorlar sifonu bile çekmekden aciz annem hep borç çekmek zorunda kalıyor onun harcamaları yüzünden evde en büyük oda ona ait herşeyin en pahalısıni o kullanıyor yaşı 25 evden gitmiyor pislik gibi davrandığı için kimseyle evlenip gitmiyorda evden okulunu uzatıp duruyor hiçbir türlü kurtulamiyoruz anneme evdekilere etmediği hakaret yok annem evden kovuyor gitmiyor akrabaları arayıp annemi rezil ediyor hayatimi kabusa çeviriyor herşeyi düzene koyuyoruz onun yüzünden yine bizim işkence çekmemiz iş yapmamizdan zevk alıyor resmen okulum daha bitmedi işe başlayıp ayrı eve de çıkamıyorum böyle bişey yaşayan var mı böyle ablasi kardeşi olan dayanamıyorum artik
+Sağolun kızlar ilginiz için inşallah okulumu bitirip annemide alıp gitmeyi düşünüyorum babamda böyleydi döverdi bizi annem boşandı şimdide ablamdan çekiyoruz

Son düzenleme:
Allah allah düşman başına o neymiş öyle
Aklı başında değil heralde
Uyuşturucu falan mo kullanıyor acaba?
Hep intihar etmeye çalışıp dikkat çekmeye çalışıyor yani kendini öldürmüyor ama bakın intihar ederim demek istiyor kendini fiziğini sevmediği için acısını benden çıkarıyor ne ablalar var benim şansım yok sanırım

Anneniz sulh nukuk

Gercekten inanılmaz faydali bir yorum oldu bu. Harika oldu yani. Çok yardimci oldunuz umarim yorulmamissinizdir yazarken.
Valla canım laftan anlamayanın hakkı kötektir demişler . Biri beni dövecek, anneme eziyet edecek bende susup psikolojisi bozuk diyeceğim. Tarzım değil ,benim yorumum bu .

Valla canım laftan anlamayanın hakkı kötektir demişler . Biri beni dövecek, anneme eziyet edecek bende susup psikolojisi bozuk diyeceğim. Tarzım değil ,benim yorumum bu .
Dovunce her sey hallolacak yani. Daha cok hırslanıp borçlanmayi arttirirsa? Daha beter seyler yaparsa ne olacak? Eziyet etmek isteyen en fazlasini da yapar. Birisi sirf eziyet icin evin ortasina tuvaletini yaomis bütün duvarlara sürmüş. Belki evi yakar. Belki evi satar. Dövünce bunların olma ihtimali daha cok artar. Gercekten anlayamıyorum yani bu dovme meraklilarini.

Annemi savunurken çok dayak yiyorum araya girip bugünde kollarım hep çizik ocağı temizledim tertemiz oldu daha yeni temizledim dedim geldi tenreredeki bütün pilavı ocağa döktü annem araya girince de delirip kollarımı parçaladı bende susup oturmuyorum tabi ama olan bana oluyor

Evet gerçekten eziyet etmek için herşeyi yapar kapımi kitledim bikere çok sınırlıydı kapımı parçaladı hem bana hem eve zarar veriyor biz karşılık verince

Ne şanslısın kıymetini bil valla psikologa götürdü annem sırf annem para versin diye gitti psikoloğa annemi zora sokmayı çok seviyor

Üzüldüm senin adına. Benim de kız kardeşim öyle. O kadar saygısız terbiyesiz ki anlatamam. Psikolojimi ciddi ciddi bozduğu dönemler oldu ama artık akıllandım. Tavsiyem: hiç ama hiç konuşma.. O yokmuş gibi davran, görünmezmiş gibi. Ben her yolu denedim çünkü senelerce ve hiçbiri işe yaramadı. Bende artık o hiç yokmuş gibi davranıyorum o da benimle konuşmuyor zaten. Üzücü bir durum tabi ama yapacak birşey yok... Kardeş bile olsa bazıları düşman başına

Annen onun borçlarını ödeyip arkasını topladığı sürece siz bu çileyi çekersiniz. O alışmış bağırıp çağırıp şiddet göstererek istediğini elde etmeye. Böyle insanların sonu şu oluyor. Ya kahırdan karşı tarafı öldürüyorlar. Kendileri sapasağlam berduş gibi yaşıyorlar. Ya da annenizin canına bir gün tak edecek atacak sokağa. Ki haketmiş. Böyleleri ile başedilmez.
Size bol dua bol sabır diliyorum.Allah aile ile imtihan etmesin

Anneme diyorum ama annemi tehtit ediyor akraba aile annem öğretmen okuluna gelip rezil ederim diyor mecbur annem arkasını toplamaya devam inş kurtulucam birgun

Kesinlikle öyle yapmaya çalışıyorum koridordan geçerken omuz filan atıyor hani Sanki Amerikan lisesi filmimde okulda istismara uğrayan çocuk gibiyim ama görmemezlikten gelip hiç konuşmamaya çalışıyorum en azından dayak yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…