- 24 Aralık 2019
- 24
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi Berna374374
Hep intihar etmeye çalışıp dikkat çekmeye çalışıyor yani kendini öldürmüyor ama bakın intihar ederim demek istiyor kendini fiziğini sevmediği için acısını benden çıkarıyor ne ablalar var benim şansım yok sanırımAllah allah düşman başına o neymiş öyle
Aklı başında değil heralde
Uyuşturucu falan mo kullanıyor acaba?
Gercekten inanılmaz faydali bir yorum oldu bu. Harika oldu yani. Çok yardimci oldunuz umarim yorulmamissinizdir yazarken.Valla ağzını yüzünü dağıtırdım . Bende zayıfım zamanında şişman uzun bir kızı baya dövmüştüm
Valla canım laftan anlamayanın hakkı kötektir demişler . Biri beni dövecek, anneme eziyet edecek bende susup psikolojisi bozuk diyeceğim. Tarzım değil ,benim yorumum bu .Anneniz sulh nukuk
Gercekten inanılmaz faydali bir yorum oldu bu. Harika oldu yani. Çok yardimci oldunuz umarim yorulmamissinizdir yazarken.
Dovunce her sey hallolacak yani. Daha cok hırslanıp borçlanmayi arttirirsa? Daha beter seyler yaparsa ne olacak? Eziyet etmek isteyen en fazlasini da yapar. Birisi sirf eziyet icin evin ortasina tuvaletini yaomis bütün duvarlara sürmüş. Belki evi yakar. Belki evi satar. Dövünce bunların olma ihtimali daha cok artar. Gercekten anlayamıyorum yani bu dovme meraklilarini.Valla canım laftan anlamayanın hakkı kötektir demişler . Biri beni dövecek, anneme eziyet edecek bende susup psikolojisi bozuk diyeceğim. Tarzım değil ,benim yorumum bu .
Annemi savunurken çok dayak yiyorum araya girip bugünde kollarım hep çizik ocağı temizledim tertemiz oldu daha yeni temizledim dedim geldi tenreredeki bütün pilavı ocağa döktü annem araya girince de delirip kollarımı parçaladı bende susup oturmuyorum tabi ama olan bana oluyorValla canım laftan anlamayanın hakkı kötektir demişler . Biri beni dövecek, anneme eziyet edecek bende susup psikolojisi bozuk diyeceğim. Tarzım değil ,benim yorumum bu .
Evet gerçekten eziyet etmek için herşeyi yapar kapımi kitledim bikere çok sınırlıydı kapımı parçaladı hem bana hem eve zarar veriyor biz karşılık verinceDovunce her sey hallolacak yani. Daha cok hırslanıp borçlanmayi arttirirsa? Daha beter seyler yaparsa ne olacak? Eziyet etmek isteyen en fazlasini da yapar. Birisi sirf eziyet icin evin ortasina tuvaletini yaomis bütün duvarlara sürmüş. Belki evi yakar. Belki evi satar. Dövünce bunların olma ihtimali daha cok artar. Gercekten anlayamıyorum yani bu dovme meraklilarini.
Ne şanslısın kıymetini bil valla psikologa götürdü annem sırf annem para versin diye gitti psikoloğa annemi zora sokmayı çok seviyorAyyy benim Canim Ablalarım kurban oldukllsrim evlendik hala üzerime titrer kıyamazlar bana ...malesef cnm böyle ablalarsa var Allah yardim etsin size mümkün olduğunca muhatap olmayın mümkün olduğunca piskolaga götürün gitsin yani çokta dua edin
Saolun çok gitti artık psikologlar bile umursamıyor bilerek yapıyor dedi çoğu bişey yapamayız dedilerPsikyatriste gittiniz mi? nasıl ikna edersiniz bilmiyorum ama çok ihtiyacı var gibi görünüyor. Allah yardımcınız olsun
Annem evlatlıktan reddetmeyi denedi avukatla Türkiye'de yokmuş öyle bir yasa malesef keşke gücüm yerde eve almam25 yaşında bir insan eve almayın.Bu yaştaki bir insana ailenin bakma yükümlülüğü yok.
Anneme diyorum ama annemi tehtit ediyor akraba aile annem öğretmen okuluna gelip rezil ederim diyor mecbur annem arkasını toplamaya devam inş kurtulucam birgunAnnen onun borçlarını ödeyip arkasını topladığı sürece siz bu çileyi çekersiniz. O alışmış bağırıp çağırıp şiddet göstererek istediğini elde etmeye. Böyle insanların sonu şu oluyor. Ya kahırdan karşı tarafı öldürüyorlar. Kendileri sapasağlam berduş gibi yaşıyorlar. Ya da annenizin canına bir gün tak edecek atacak sokağa. Ki haketmiş. Böyleleri ile başedilmez.
Size bol dua bol sabır diliyorum.Allah aile ile imtihan etmesin
Kesinlikle öyle yapmaya çalışıyorum koridordan geçerken omuz filan atıyor hani Sanki Amerikan lisesi filmimde okulda istismara uğrayan çocuk gibiyim ama görmemezlikten gelip hiç konuşmamaya çalışıyorum en azından dayak yemiyorumÜzüldüm senin adına. Benim de kız kardeşim öyle. O kadar saygısız terbiyesiz ki anlatamam. Psikolojimi ciddi ciddi bozduğu dönemler oldu ama artık akıllandım. Tavsiyem: hiç ama hiç konuşma.. O yokmuş gibi davran, görünmezmiş gibi. Ben her yolu denedim çünkü senelerce ve hiçbiri işe yaramadı. Bende artık o hiç yokmuş gibi davranıyorum o da benimle konuşmuyor zaten. Üzücü bir durum tabi ama yapacak birşey yok... Kardeş bile olsa bazıları düşman başına
Kilidi değiştirip almayabilirsiniz. Sokakta kalsın da aklı başına gelsin. Herkes anne baba ya da evlat gibi davranmıyor maalesef.Annem evlatlıktan reddetmeyi denedi avukatla Türkiye'de yokmuş öyle bir yasa malesef keşke gücüm yerde eve almam