Ablamdan evde şiddet görüyorum

Kilidi değiştirip almayabilirsiniz. Sokakta kalsın da aklı başına gelsin. Herkes anne baba ya da evlat gibi davranmıyor maalesef.
Her yolu deniycem dediğiniz gibi gerçekten ben anneme kıyamıyorum üzülüyorum her türlü yardımı yapmaya çalışıyorum minyon biseyim bu halimle korumaya çalışıyorum benle aynı kanı taşıyan ablam annem ölsede evi üstüme yapsam derdinde inş kurtulucaz

Ilk birkaç mesajdan sonrasını okumayamadim. Icim elvermedi ya kalbim acidi. Ne diyeyim allah ıslah etsin. Annene de çok üzüldüm zamanında ne sıkıntılarla doğurup büyüttüğü yavrusu şiddet uyguluyor, psikolojik olarak da çok zor durum. Kardeş dövmek nedir ya? Ben en son kardeşime 5 6 yaşında vurmusumdur. Şimdi biri kılına zarar versin yakarım yani o benim canım.
Dualarım seninle kuzum ya ne diyeyim😔

Ilk birkaç mesajdan sonrasını okumayamadim. Icim elvermedi ya kalbim acidi. Ne diyeyim allah ıslah etsin. Annene de çok üzüldüm zamanında ne sıkıntılarla doğurup büyüttüğü yavrusu şiddet uyguluyor, psikolojik olarak da çok zor durum. Kardeş dövmek nedir ya? Ben en son kardeşime 5 6 yaşında vurmusumdur. Şimdi biri kılına zarar versin yakarım yani o benim canım.
Dualarım seninle kuzum ya ne diyeyim😔
Nankör işte annelerimiz bizim için herşeyi yapıyor ama insan nankör olunca elden bişey gelmiyor teşekkür ederim gerçekten en azından derdimi paylaşmak istedim sizin gibi güzel insanlar ilgilendiniz bana buda yeter 😊

Annemi savunurken çok dayak yiyorum araya girip bugünde kollarım hep çizik ocağı temizledim tertemiz oldu daha yeni temizledim dedim geldi tenreredeki bütün pilavı ocağa döktü annem araya girince de delirip kollarımı parçaladı bende susup oturmuyorum tabi ama olan bana oluyor :KK43:
o evde yok gibi davranın hiç muhatap olmayın. iletişim olmayınca sataşmaz diye tahmin ediyorum bırakın ne hali varsa görsün

X