Ablam...

Aleda__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
927
2.161
28
Hanımlar merhaba, benim bir ablam var benden birkaç yaş büyük.Birbirimize yabancı büyüdük hiçbir şeyimizi anlatmazdık anlaşamazdıkta, çok zıt karakterleriz.Sürekli tartışırdık ben yakın zamanda ayrı eve çıkınca bitti bunlar.Şimdi o evleniyor birkaç güne nikahı yakın zamanda da düğünü var.

Ben bugün tesadüfen bir kına müziği duyunca oturup ağladım hüngür hüngür, normalde pek duygularımı yansıtmam.Çok seviliyor , değer gördüğü bir ilişkisi vardı o konuda içimiz rahat .
İnsan alıştığı gürültüyü bile özlermiş.Bu üzüntüm normal değil mi ...

Tabi ki normal iyi kötü aynı evin için de bir geçmişiniz var, karındaşsınız.. Çok mutlu olsun ablanız. Düğününde hep yanında olun, desteğinizi eksik etmeyin. O da hüzünlenir şimdi:(

Eski kavgaları, sogukluklari çokta takmamak lazım ya, vakit geçiyor zamanla insanlar değişiyor, her şey unutuluyor, bu yeni bı adım yanında olun tabi ki, baktınız o hala aynı ise yine kendi hayatınıza devam edersiniz, en azından içinizde acaba şüphesi kalmaz 🤷🏻‍♀️

Tabi ki normal iyi kötü aynı evin için de bir geçmişiniz var, karındaşsınız.. Çok mutlu olsun ablanız. Düğününde hep yanında olun, desteğinizi eksik etmeyin. O da hüzünlenir şimdi:(
Çok teşekkür ederim , zaten hepimiz yanındayız .kuzenler ,teyzemler asla yalnız değil.

Eski kavgaları, sogukluklari çokta takmamak lazım ya, vakit geçiyor zamanla insanlar değişiyor, her şey unutuluyor, bu yeni bı adım yanında olun tabi ki, baktınız o hala aynı ise yine kendi hayatınıza devam edersiniz, en azından içinizde acaba şüphesi kalmaz 🤷🏻‍♀️
Yok takmıyorum zaten genel olarak böyleydik ama yakın zamanda evleneceği için sanırım hüzünlendim

Merhaba sizi yinede yanında olun.En mutlu gününde siz olmazsanız onun içinde o hep burukluk olur.Bende yaşadım bana da abim gelmedi.ve bu yüzden de hiç içimden aklımdan çıkmıyor gelmedi diye. Siz siz olun onun mutlu gününde yanında olun.

Back
X