işte ona göre kocam var diye tüm masraflar vs. kocamdan sorulur bendeki para da gereksiz yere duruyor ona vereyim de işe yarasın diye düşünüyor sanırım
mantığa bak yaa..ablan temiz bir sopa istiyor bence..atıyorum yarın eşinin durumu kötü olsa
parayı sorsa ne dıyeceksın?? sonucta sız bır aılesınız ayrı gayrı mı var eşinle??
eşin öyle bir insan olmasa bile, farzet ki sinirli bir durumuna denk geldı?? aranız bozulmayacak mı??
ablan herseye kendı penceresınden bakıyor çok yazık!..
ÇOOOOOK UYANIK ABLAN VAR sakın verme! telde söyle ablacım çok arzu ederdim vermeyi ama mümkün değil sen şimdilik unut arabayı bu imkansızlıkta fazla araba üzerine düşünme.Araba masraf demek üstelik ölü yatırımda ben versem yarın ne olacak belli değil senin gibi darda da kalabilirim ihtiyat akçesi say çocuklarım için üzgünüm ama mümkün değil... bu kadar dahada ısrar ederse konuyu açmayalım mümkün değil dersin.Bu kadar ısrarcı olması hoş değil yakışık almaz ve düşündürücü
kaynanam da yok şansıma canım yaborç ödüyoruz falan desem de eşim için memlekette laf eder orada burada tanıyorum ablamı. bizim memleket de biraz tuhaftır eşimin adını karısının babasından kalan parayı harcıyora çıkarırlar :S
kendi adı evli kız kardeşinin babasından kalan parayı harcıyora çıkmaz mı... eşime yardım için ben teklif ve ısrar etmiştim dersin... ya da eşinin bir akrabası arkadaşına borç verdiğinizi söyle...
diğer kardeşlerin erkekse onlara ses çıkaramamıştır, senin de kocan var dıye senin paraya ihtiyacın olmadığını, kocanın senin ihtiyaçlarını zaten karşıladığını düşünebilir. kendisinin de eşi ölünce kendısınin hakkı oldugunu düşünebilir sendeki paranın, sendeki para gözüne batabilir...
eski eşten nafaka, babadan kalan miras..senden zengin bence..
bu doğru evet
ama daha bugün aklımı başımdan aldı zekat ve fitreyi oğluma verin falan deyip :S yani diyorum ya benimkisi ona kızmaktan çok şaşkınlık ilginç bir insan kendisi
tatlım zekat ve filtrenınde bir adabı var...ablanın belırlı özelliklere sahıp olması gerekiyor, zekatının geçerli olması için..
araştır istersen sen bi..bu arada yerinde ve muhtaç olana vermiş olursun..
ölüm hak miras helal derler herkes hakkını almış ve senn iyiniyet gösterip fazlasını ablana vermişin bence artık sende cocuklarını düşün o para nekadar senin hakkınsa cocuklarınında hakkı ve cocukların herkesten önce geldiğine göre sakın!!!!!!!!! vicdan muhasebesini bile yapma saçma olur çünkü sen yapabilceğin herşeyi yapmışın
Ablanın gözü hep böyle aç mıydı yoksa sonradan mı böyle oldu?e az çok tanıyorsundur onu..
ev alması için geri ödenmesiz para vermeni bile garipsedim,kim yapar bunu bu devirdeki aldığı maaşlarla geçinir eli ayağı da tutuyorsa gayette çalışabilir.çalışsın alsın bir araba.
senden istemesi çok ama çok enteresan,ben olsam vermezdim..
ilk sayfalardaki pazar arabası fikrine katılıyorum. ablanıza pazar arabası almasını söyleyin. fiyatının da 10000 değil 10 lira olduğunu belirtin.
pazar arabası bi tane de kendime alayım
pazar arabası bi tane de kendime alayım
al tabi. hamile halinle yük taşıma....
bencede ...
hem park yerı bulma sorunu yaşamazsın
çok doğru
eskiden bu kadar değildi canım yani gereksiz harcamalar yapmaya hevesli bi insandı ama eşiyle evli olduğu sıralarda maddi durumları oldukça kötüydü o zamanlar, eşi daha sonradan düzeltti durumunu derken bizim babamız vefat etti sonra bu taşınmaz satışı falan derken durumlar biraz düzeldi.
ablama verdiğim parayı gerçekten umursamıyorum çünkü ev alması gerekiyordu denkleştiremiyordu parayı ben de düşünmeden verdim helal hoş olsun ama daha sonra bu yaptıkları ve beni hiçbişeye layık görmeme gibi tavırlar takınması benim çok zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?