- 19 Mart 2022
- 587
- 780
- 33
- 26
- Konu Sahibi Onikiagustos
Merhaba benim 9 yasinda yeğenim var. Doğduğundan beri hastane hastane gezdirdik bir türlü tam teşhis konulamadi yasi da küçüktü. Teşhis konulmadigi için özel eğitimde almadi. Zamanla cocuk büyüyüp konuşmaya başlayınca bazi takıntıları düzelince bizde bu konuyu rafa kaldırdık. Ama yeğenimin göz teması yok hala ve yaşıtları gibi değil her gören bu çocukta ne var diye soruyor. Geçenlerde tekrar randevu aldım ve ablam doktora götürdü. Doktor otizm olduğunu söyledi. Ablam inanmadı çok götürdük teşhis koymadilwr hemen nasıl otizm diyebiliyor dedi. Tamam güvenmiyorsan başka doktora randevu alayım dedim hayır dedi ben artık hastanelerde gezdirmicem benim çocuğumun biseyi yok dedi. Dün kayinbabam yeğenimi sordu bu çocukta ne var diye eşim bisey yok utangaç biraz dedi. Kayinbabam yok bu çocuk normal değil bisey var bunda dedi çok zoruma gitti onun için uğraşmak istiyorum eğitim alsın istiyorum yeğenimi çok seviyorum her teyze gibi. Ama ablam kabuk etmiyor biseyi yok diyor eniştem de ayni şekilde. Ne yapicam bilmiyorum