2 kız kardeşiz ablamın kizi 20 yasinda bi tanıdığım düğüne davet etti yigenime soyledim tamam beraber gidelim dedi ablama soyledim gelmesine izin vermedi ne zaman ben bisey istesem sırf ben istiyorum diye kızının gelmesine izin vermiyor öbür türlü kızı nereye istese gönderiyor sırf bunu ben istiyorum diye bu sekilde yapiyor ben söyledim mi yok diyor gitmeyelim deseydim kendinize gidin derdi ama ben istiyorum diye gelmesine izin vermedi sürekli bunu yapiyor biseyi istediğimi farketse kızına izin vermiyor
Sebebini direkt yüzüne karşı sormayı denediniz mi2 kız kardeşiz ablamın kizi 20 yasinda bi tanıdığım düğüne davet etti yigenime soyledim tamam beraber gidelim dedi ablama soyledim gelmesine izin vermedi ne zaman ben bisey istesem sırf ben istiyorum diye kızının gelmesine izin vermiyor öbür türlü kızı nereye istese gönderiyor sırf bunu ben istiyorum diye bu sekilde yapiyor ben söyledim mi yok diyor gitmeyelim deseydim kendinize gidin derdi ama ben istiyorum diye gelmesine izin vermedi sürekli bunu yapiyor biseyi istediğimi farketse kızına izin vermiyor
YokSeninle derdi nedir ? Huylarını mı sevmiyor acaba ?
Yok o yüzden değil onunla ilgili bisey değil ben istemeseydim gidin derdi sorun ordaBir sebebi olmalı, ablan güvenmiyor sana belli…
Açık açık sor.
Hep öyle yapıyor ben bisey istiyorsam onun olmasına kızının gelmesine izin vermiyorSebebini direkt yüzüne karşı sormayı denediniz mi
Ne alakası var?Yok
Yok o yüzden değil onunla ilgili bisey değil ben istemeseydim gidin derdi sorun orda
Öyle hep öyle yapiyorNe alakası var?
İşte tamam size güvenmediğinden başka ne sebebi olacak? Gıcık mı size?Hep öyle yapıyor ben bisey istiyorsam onun olmasına kızının gelmesine izin vermiyor
Guvenmediginden değil heryere gönderiyor zaten o değil yaniİşte tamam size güvenmediğinden başka ne sebebi olacak? Gıcık mı size?
Kızını her yere gönderiyor, senle göndermiyor?Guvenmediginden değil heryere gönderiyor zaten o değil yani
Ablan tersine iş yapıyorsa sen de tersine konuş. Örneğin; Gitmeyelim, yapmayalım..
Sonuç:
Kızını her yere gönderiyor, senle göndermiyor?
Mesele benle göndermesi değil benim istediğim şeye izin vermiyor mesela düğünde eglenecem ya benimle gelmesine izin vermiyor tek kaliyim diye istediğim olmasın diyeKızını her yere gönderiyor, senle göndermiyor?
Bence sende bir sıkıntı var, kendini ifade edemiyorsunMesele benle göndermesi değil benim istediğim şeye izin vermiyor mesela düğünde eglenecem ya benimle gelmesine izin vermiyor tek kaliyim diye istediğim olmasın diye
Sen ifade et anliyalimBence sende bir sıkıntı var, kendini ifade edemiyorsun
Kendince sebepleri vardır, güvenmiyor olabilir, çocuğunun sizi örnek almasını istemediğinden sizinle beraber vakit geçirmesinden hazetmiyor olabilir. Birçok sebebi olabilir. Ablanızla açıkça bu durumu konuşun
Herseyi dramatize etmeye ne kadar meraklısınBir düğüne sadece teyze ve bu teyzenin yeğeninin katılması pek hoş değil. Aileleri yok mu bu insanların derler. Senin tanıdığının düğününe sırf sen yalnız kalmayacaksın diye kızını göndermemesi normal, kukla mı bu kız.