- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
- 303
- Konu Sahibi SecretWomen
-
Aralarinda biseyler yasanmis anladigim kadari ile evine gitti beraber uyudu bunlar ilerisi yok diyor ama o is haric olan olmuss.enisteme sadece onu sevdigini soyledi ..Allahimmm anlattikca sinirleniyorum ama atamiyorum sirtimi donemiyorumBu aldatma mevzusu gectımı ?
Belki baska bişey anladı adam ?
Allah ıslah etsin o zaman diyecek bişey yok.Aralarinda biseyler yasanmis anladigim kadari ile evine gitti beraber uyudu bunlar ilerisi yok diyor ama o is haric olan olmuss.enisteme sadece onu sevdigini soyledi ..Allahimmm anlattikca sinirleniyorum ama atamiyorum sirtimi donemiyorum
Napayim atese körük ile mi gideyim .. Adamin karisini arim dedim sonra ablam zarar gorecek dedim sustum oluruna mi birakayim kayitsiz mi kalayim yok olmuyor. YineBence eslerin aldatildiklarini bilmeleri gerekiyor.Cunku sizde kandirmis oluyorsunuz o insanlari
AminnnAllah ıslah etsin o zaman diyecek bişey yok.
Sizin su dönüsünüzü tek kelime bir kac harf ile tabir edicek sözüm olabilir di ama siz hic Mi hic degmezsiniz simdi gidebilirsiniz cok bilgili dalinda uzman dansoz asena hanim
Bosansin ikiside tehtid ediyorsa savciliga versin .Adamin esine soyleyin isminizi vermeyinNapayim atese körük ile mi gideyim .. Adamin karisini arim dedim sonra ablam zarar gorecek dedim sustum oluruna mi birakayim kayitsiz mi kalayim yok olmuyor. Yine
Bosansin ikiside tehtid ediyorsa savciliga versin .Adamin esine soyleyin isminizi vermeyin[/QUO bunu daha once dusundum yanacaksa adam da yansin ama ya karisindan bosanir da evlenirlerse sonu kotu olur ablam o adama cok fazla o adam cahil kultursuzun teki oofff
Elini cenenin altina koyup dusunenlerin yerindesinjz siz heralde ben koymadan düşündüm size daba uygun tabir bulamadim. .. Caniniz sıkılıyor herhalde hayirdir yoksa bir derdin mi var gecenin bu saatinde ?Beşbin yılda geçse böyle insanlar için fikrimde zikrimde aynıdır
Kişiliksizliktir bunun adı
Dansöz diye tabir ettiğiniz kıvraklık ablanıza daha uygun karıştırmayın
Burda sizi yargılamıyorum çünkü tanımıyorum ablanızıda düştüğünüz notlar kadar biliyorum size karşı tek ithamım olmaz olamaz keza sizinde öyle
Elinizi çenenizin altına koyun düşünün lütfen
Bizimkiler ufkunu fena acar Allah korusun ilac tedavilerini denedik faydasiz.. baska ne yapilabilir ki hocaya da gidecekler yarin bakalim nolcaksikayet edin tehtid ediyor diye ablanizida aileden biri iyice akli basina getirsin soz dinledigi biri ufkunu acsin. Tedavi olsun bence ablaniz
bu hoca konusunu falan yazmayin burda yasak banlanirsiniz. Ama yanlis yolda ablaniz.Esi biliyormuBizimkiler ufkunu fena acar Allah korusun ilac tedavilerini denedik faydasiz.. baska ne yapilabilir ki hocaya da gidecekler yarin bakalim nolcak
Ovvv bilmiyordumbu hoca konusunu falan yazmayin burda yasak banlanirsiniz. Ama yanlis yolda ablaniz.Esi biliyormu
Off off korkusu mu var kiAblanın yolu yol değil
Bataklık...
O adamla yakinlasmis aldatmis...
Bitirsin önüne baksın...
Eniste şokta...
Eşine yakıştıramiyor
Konduramiyor..
Fazlasını bildiginde
Çok güzel şeyler olmayacak...
Adam...
Çok çirkin..
Karaktersiz
Evli bir kadını baştan çıkarıp
Onu kandirdigi için. ..
Tehdit devam ederse
Eşi polis ya
Herşeyi anlatmış ya
Dürüst ya
Vicdanı rahat ya....
Anlatsın kocasına...
Benim bir tanıdığım da ilk aşkını unutamamış ikiside 10ar yıllık evliler ve birinin 1 diğerinin 3 çocuğu var hatta adamda tanıdığımı unutamadığını sevdiği söylemiş onlar severek zorunda bir ayrılık yaptılar şuan ikiside mutlu ama birbirlerinden başkalarına sorarak haber almadan yapamıyorlar..
ama ablanızın ki çok farklı bir durum bence eniştenizden hemen boşanmalı böyle bir kötülüğü ona yapmaya hakkı yok
Onu da dedim yokkkBüyü dile gelip konuşacak herseyi üzerime atıyosunuz diye
Saçmalamayın burda en çok enişteye ve çocuklara üzüldüm. Lan millette ne kocalar var kıymeti bilinmiyor ablana rahatlık batmış 40ından sonra macera pesınde maşallah...
Ne soylersen soyle anlamycak ki. Aşk diye sevda diye gittiği yolun çıkmaz sokağında yalnız başına duvara tosladığnda anlycak. Büyü müyü değil bu. Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler...Onu da dedim yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?