- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
- 303
- Konu Sahibi SecretWomen
-
Enisteme baska birini sevdigini bosanmak istedigini soylemis adam da karisina soylems guya adami sevmeyen istemeyen kadin olmaz diye cildirmis adamin anlatmasina gore.. adamin bosanmasini.bekliyor ama durumu hicc iyi degilBu büyüydü müyüydü işlerine çok inanmam o konuya yorum yapamıcam. Ablanız eşinden neden boşanmıyor madem başka bi adamı seviyor ve onunla beraberse?
Şok oldum ablanız eniştenıze ilk askını sevdıgını söylüyor ve Enışten olgunluklamı karşıladı ayrılmıyor mu orayı anlamadım
Bende anlayamiyorum anlayan varsa disardan bakan biri basina boyle bi is gelen bana da anlatsin vallahi uzuluyorum yegenler icin korkuyorumNe büyüsü Allah aşkına. Enişteniz bu durumu nasıl kabulleniyor.
Çok geniş bır aile bence sen ablanı ve ailesını tanıyamamışsın pek anlattığın gıbı görünmüyor durum buyu yapıldığını sanmam yasak aşk cezbedıyordur kırkından sonraEnistem Ilk duydugunda seni oldururum olmaz birakmam dedi ama simdi bu konuyu konusmuyor birsey yokmus gibi devam ediyor hayatina bugun mac izlemeye bile gitmis anlam veremiyorum
Tövbe yarabbiiiÇok geniş bır aile bence sen ablanı ve ailesını tanıyamamışsın pek anlattığın gıbı görünmüyor durum buyu yapıldığını sanmam yasak aşk cezbedıyordur kırkından sonra
Aynen olan masum yavruya oluyor. Ablanız yalnış bir yolda görüştüğü adam pisliğin teki anlaşılan. Bence enişteniz hala olayı psikolojik olarak kabullenemedigi için yokmuş gibi davranmayi seçmiş. Umarım ablanız tutturdugu yalnış yolu bırakır. Çünkü kızı 15 yaşında demişsiniz yani herseyi anlıyor ve annesi şuan gözünde hangi konumda ablanız bunun farkında mı acabaBende anlayamiyorum anlayan varsa disardan bakan biri basina boyle bi is gelen bana da anlatsin vallahi uzuluyorum yegenler icin korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?