- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 133
- Konu Sahibi SecretWomen
-
inanın polisler eşlerinden daha yalnız hiçbir sosyal yaşantıları kalmıyor doğuda.lojmandamı kalıyo ablanız.hangi il bilmiyorum ama şuan doğuda şark görevindeyiz.inşallah kısa zamanda komşular edinir kafasını dağıtır.geçici bi durum gibi geliyor.ama öncelik konuştuğu adamla anladığı dilden konuşmak lazım ki ablanızın peşini bıraksın.dile kolay 16 yıl vermiş.bu süreçte eniştenizle çok büyük tartışmalar soğumalar olmadıysa kurturabilir evliliğini.ki eniştenizde sessiz kaldığına göre evlatlarının ve geçen günlerin hatrına şans veriyor olmalı.her polis eşi zor stresli günler geçiriyor.Ama şükür diyoruz yinede her yeni güne :)face de polis eşi sayfalrına üye olsun ablanız konuşsun kendisini en iyi polis eşine açabilir.Ne guzel acikladiniz konuyu dogu sark gorevlerinde cok yalniz kaldm diyor kimsem yoktu cocuklari tek buyuttum kpss hazirlandim hep tek basimaydim diyor enisteme haksizlik ettigini dusunuyor bazi ama en azindan durust oldum diye teselli ediyor kendini
Diyorum ya kimseyle dogru durust mubabbet etmiyor eli telefonda aradi mi mesaj attimi akli adamda .. Dogu gorevi den sonra memleketlerine geldiler .. Ondan sonra olanlar oldu iste .. Keske gelmeseydilerinanın polisler eşlerinden daha yalnız hiçbir sosyal yaşantıları kalmıyor doğuda.lojmandamı kalıyo ablanız.hangi il bilmiyorum ama şuan doğuda şark görevindeyiz.inşallah kısa zamanda komşular edinir kafasını dağıtır.geçici bi durum gibi geliyor.ama öncelik konuştuğu adamla anladığı dilden konuşmak lazım ki ablanızın peşini bıraksın.dile kolay 16 yıl vermiş.bu süreçte eniştenizle çok büyük tartışmalar soğumalar olmadıysa kurturabilir evliliğini.ki eniştenizde sessiz kaldığına göre evlatlarının ve geçen günlerin hatrına şans veriyor olmalı.her polis eşi zor stresli günler geçiriyor.Ama şükür diyoruz yinede her yeni güne :)face de polis eşi sayfalrına üye olsun ablanız konuşsun kendisini en iyi polis eşine açabilir.
ablamin tabiri ile durustlukk dedjm.. Ne yapalim dersin olaya kayitsiz kalalim uzulmeyelim yapmis bir hata atalim gitsin mi ? Care ariyorum careeeeAblanızın dürüstlüğü(!) gözlerimi yaşarttı .
4 senedir o adam , eşine söylerim tehditlerini savurmadan neredeymiş acep bu vicdanı ?
Elin adamı , asla ayrılmayacağı eşi varken ..ablanız ona aşık olsun diye neden büyü yapsın yahu ... sosyal medyada eski aşk stalklamanın , oradan yalnızlığından dem vurarak heyecan aramanın ...işi de gizli gizli yazışmalarla sürdürmenin adı ''aşk'' değildir ayrıca .
Saçma sapan , çarpık ilişkiler zincirine , enişten de mum dikmiş sabrı (!) ile ...
endişeye mahal yok ...
belki size açılmak istemiyordur tabi bu durumu kabul etmek zor polis eşlerini en iyi polis eşi anlıyor gerçekten.Keşke konuşsa anlatabilse kendini çözümü kolay olurdu .eminim zor günler geçirmiştir.Ki terör bölgesinde yaptılarsa şark görevlerini.Burda daha zor geçer günler eş dost komşu edinmessen.birde lojmanda değil dışarda oturuyorsan daha zor oluyor komşu edinmek.Allah yardımcısı olsun.Abdestinde namazındaydı demiştin ablan için birden bire bu denli değişmesi çok üzücü sizinde Allah yardımcınız olsun.Bi dönem ayrı mı kalsa eniştenizden sizlerin ailenizin yanında kalsa ablanız acaba hata yaptığının farkına varıp eşini yuvasını evladını özlermi.Diyorum ya kimseyle dogru durust mubabbet etmiyor eli telefonda aradi mi mesaj attimi akli adamda .. Dogu gorevi den sonra memleketlerine geldiler .. Ondan sonra olanlar oldu iste .. Keske gelmeseydiler
Ablanız dürüstlük abidesi tamamBu tanima uyan basta sizsinjz terbiyesiz bi uslupla kendinizi belli ettiniz cikin burdan onyargilarinizda bogulun..
Zaten enistem ilcede gorev yapiyor ablm farkli sehirde calisiyor iyice uzaklastilar al göçünü git yanina diyorum gidemem diyor o kadar caresizki ablasi neden bunlar benjm basima geldi diyor neden kalbimle sinaniyorum diyor korkuyorum bu halinden ..kiziyorum anlatiyorum agliyorum olmuyor vazgecemiyorum diyorbelki size açılmak istemiyordur tabi bu durumu kabul etmek zor polis eşlerini en iyi polis eşi anlıyor gerçekten.Keşke konuşsa anlatabilse kendini çözümü kolay olurdu .eminim zor günler geçirmiştir.Ki terör bölgesinde yaptılarsa şark görevlerini.Burda daha zor geçer günler eş dost komşu edinmessen.birde lojmanda değil dışarda oturuyorsan daha zor oluyor komşu edinmek.Allah yardımcısı olsun.Abdestinde namazındaydı demiştin ablan için birden bire bu denli değişmesi çok üzücü sizinde Allah yardımcınız olsun.Bi dönem ayrı mı kalsa eniştenizden sizlerin ailenizin yanında kalsa ablanız acaba hata yaptığının farkına varıp eşini yuvasını evladını özlermi.
Konu Ciddiye alimicak gibi mi ? Degil hani olsaBüyü oldugunu sanmıyorum,
Ama ablanız rahatsız enişteniz bunun farkında ve ciddiye almıyor gibime geldi.
Siz erdemliniz hanimefendi he valla haklisiniz siz dediyseniz dogrudur rahat ettiyseniz gidebilir siniz ?Ablanız dürüstlük abidesi tamam
Bakın bşkasını sevebilir eşinden ayrılır dürüst bir şekilde hayatına devam eder
Bu hem kendisine hem evladına hemde topluma bir dürüstlük borcudur
Akil adam böyle yapar aksi kusura bakmayında bu erdemlerin tam tersidir
Degil ama eniştenizin bu sakinligide normal degil,Konu Ciddiye alimicak gibi mi ? Degil hani olsa
Umarım bir çare bulursunuz abla kişisine nasıl olacaksaSiz erdemliniz hanimefendi he valla haklisiniz siz dediyseniz dogrudur rahat ettiyseniz gidebilir siniz ?
Ablam soyledi ben enistemi aradim dedimki eniste bu ablam cok sacmaliyor nedir bu hali Allah askina al karsin konus akil ver dinlemiyor dedi hocaya goturelim dedjm olur dedi sonra bugun aradim mac seyrediyorum dedi abi hoca noldu dedim neden vazgectin dedim yarin gidelim dedim bennapacagimi sasirdimDegil ama eniştenizin bu sakinligide normal degil,
Siz kendiniz duydunuz mu ? Ablanız mı dedi söyledim diye ?
Sizin su dönüsünüzü tek kelime bir kac harf ile tabir edicek sözüm olabilir di ama siz hic Mi hic degmezsiniz simdi gidebilirsiniz cok bilgili dalinda uzman dansoz asena hanimUmarım bir çare bulursunuz abla kişisine nasıl olacaksa
Neyse kolay gelsin
Yanarım yanarım böyle absürt bir konu yüzünden banlanacağıma yanarım değseydi bari
Evet oyle .. Saskinim ablam bu hale nasil geldiyazik o esi olacak adama. Ablan atesle oynuyo keske esi yakalasa. yazik ablanin eski sevgilisinin karisinada yazik hic birini ne yediginden haberi yok.Kandiriliyorlar ve aldatiliyorlar. Buyu degil cahillik
valla olan aldatilan eslere oluyor. Kandiriliyor zavallilar ablana ve o adama acimam.Allah kimseyi saputmasin yolundan islah etsin ablaniziEvet oyle .. Saskinim ablam bu hale nasil geldi
Bu aldatma mevzusu gectımı ?Ablam soyledi ben enistemi aradim dedimki eniste bu ablam cok sacmaliyor nedir bu hali Allah askina al karsin konus akil ver dinlemiyor dedi hocaya goturelim dedjm olur dedi sonra bugun aradim mac seyrediyorum dedi abi hoca noldu dedim neden vazgectin dedim yarin gidelim dedim bennapacagimi sasirdim
Aminnnn aminnnnnn diyorum ablam da Allah akil fikir versin abla hidayet versin sana ..valla olan aldatilan eslere oluyor. Kandiriliyor zavallilar ablana ve o adama acimam.Allah kimseyi saputmasin yolundan islah etsin ablanizi
valla olan aldatilan eslere oluyor. Kandiriliyor zavallilar ablana ve o adama acimam.Allah kimseyi saputmasin yolundan islah etsin ablanizi
Bence eslerin aldatildiklarini bilmeleri gerekiyor.Cunku sizde kandirmis oluyorsunuz o insanlariAminnnn aminnnnnn diyorum ablam da Allah akil fikir versin abla hidayet versin sana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?