• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam evli ve ilk askini unutamamis..

Bu aldatma mevzusu gectımı ?
Belki baska bişey anladı adam ?
Aralarinda biseyler yasanmis anladigim kadari ile evine gitti beraber uyudu bunlar ilerisi yok diyor ama o is haric olan olmuss.enisteme sadece onu sevdigini soyledi ..Allahimmm anlattikca sinirleniyorum ama atamiyorum sirtimi donemiyorum

Aralarinda biseyler yasanmis anladigim kadari ile evine gitti beraber uyudu bunlar ilerisi yok diyor ama o is haric olan olmuss.enisteme sadece onu sevdigini soyledi ..Allahimmm anlattikca sinirleniyorum ama atamiyorum sirtimi donemiyorum
Allah ıslah etsin o zaman diyecek bişey yok.

Sizin su dönüsünüzü tek kelime bir kac harf ile tabir edicek sözüm olabilir di ama siz hic Mi hic degmezsiniz simdi gidebilirsiniz cok bilgili dalinda uzman dansoz asena hanim

Beşbin yılda geçse böyle insanlar için fikrimde zikrimde aynıdır
Kişiliksizliktir bunun adı
Dansöz diye tabir ettiğiniz kıvraklık ablanıza daha uygun karıştırmayın
Burda sizi yargılamıyorum çünkü tanımıyorum ablanızıda düştüğünüz notlar kadar biliyorum size karşı tek ithamım olmaz olamaz keza sizinde öyle
Elinizi çenenizin altına koyun düşünün lütfen

Şuan eşim bana böyle bir şey dese ben kadın halimle gırtlağına yapışırdım:KK12: ablan raydan çıkmış orası ayrıda eniştede normal değil.

sikayet edin tehtid ediyor diye ablanizida aileden biri iyice akli basina getirsin soz dinledigi biri ufkunu acsin. Tedavi olsun bence ablaniz

Beşbin yılda geçse böyle insanlar için fikrimde zikrimde aynıdır
Kişiliksizliktir bunun adı
Dansöz diye tabir ettiğiniz kıvraklık ablanıza daha uygun karıştırmayın
Burda sizi yargılamıyorum çünkü tanımıyorum ablanızıda düştüğünüz notlar kadar biliyorum size karşı tek ithamım olmaz olamaz keza sizinde öyle
Elinizi çenenizin altına koyun düşünün lütfen
Elini cenenin altina koyup dusunenlerin yerindesinjz siz heralde ben koymadan düşündüm size daba uygun tabir bulamadim. .. Caniniz sıkılıyor herhalde hayirdir yoksa bir derdin mi var gecenin bu saatinde ?

Ablanın yolu yol değil
Bataklık...
O adamla yakinlasmis aldatmis...
Bitirsin önüne baksın...

Eniste şokta...
Eşine yakıştıramiyor
Konduramiyor..
Fazlasını bildiginde
Çok güzel şeyler olmayacak...

Adam...
Çok çirkin..
Karaktersiz
Evli bir kadını baştan çıkarıp
Onu kandirdigi için. ..

Tehdit devam ederse
Eşi polis ya
Herşeyi anlatmış ya
Dürüst ya
Vicdanı rahat ya....
Anlatsın kocasına...

Benim bir tanıdığım da ilk aşkını unutamamış ikiside 10ar yıllık evliler ve birinin 1 diğerinin 3 çocuğu var hatta adamda tanıdığımı unutamadığını sevdiği söylemiş onlar severek zorunda bir ayrılık yaptılar şuan ikiside mutlu ama birbirlerinden başkalarına sorarak haber almadan yapamıyorlar..
ama ablanızın ki çok farklı bir durum bence eniştenizden hemen boşanmalı böyle bir kötülüğü ona yapmaya hakkı yok

Ablanın yolu yol değil
Bataklık...
O adamla yakinlasmis aldatmis...
Bitirsin önüne baksın...

Eniste şokta...
Eşine yakıştıramiyor
Konduramiyor..
Fazlasını bildiginde
Çok güzel şeyler olmayacak...

Adam...
Çok çirkin..
Karaktersiz
Evli bir kadını baştan çıkarıp
Onu kandirdigi için. ..

Tehdit devam ederse
Eşi polis ya
Herşeyi anlatmış ya
Dürüst ya
Vicdanı rahat ya....
Anlatsın kocasına...
Off off korkusu mu var ki

Büyü dile gelip konuşacak herseyi üzerime atıyosunuz diye

Saçmalamayın burda en çok enişteye ve çocuklara üzüldüm. Lan millette ne kocalar var kıymeti bilinmiyor ablana rahatlık batmış 40ından sonra macera pesınde maşallah...

Nesi farkli ablamlarda boyle basladi iste adam sordu haber aldi ve zaafini yakaladi ele gecirdi resmen
Benim bir tanıdığım da ilk aşkını unutamamış ikiside 10ar yıllık evliler ve birinin 1 diğerinin 3 çocuğu var hatta adamda tanıdığımı unutamadığını sevdiği söylemiş onlar severek zorunda bir ayrılık yaptılar şuan ikiside mutlu ama birbirlerinden başkalarına sorarak haber almadan yapamıyorlar..
ama ablanızın ki çok farklı bir durum bence eniştenizden hemen boşanmalı böyle bir kötülüğü ona yapmaya hakkı yok

Onu da dedim yokkk
Ne soylersen soyle anlamycak ki. Aşk diye sevda diye gittiği yolun çıkmaz sokağında yalnız başına duvara tosladığnda anlycak. Büyü müyü değil bu. Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler...
Allah korusun tabi de zor işiniz. Darbeyi yiyince akıllanır ancak.

Back
X