ABLAM ENİSTEM TEYZEM VE BEN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özet geçen var mı arkadaşlar
O yillarda Euro olmamasina dikkat :)

Ya da Euro ilan edilmeden, enistesi Euro yu buldu

Sirket ne oldu sana ne kaldı ablanla onu merak ettim. Hikaye gerçekmi ya dedirten cinsten...

Aşk-ı memnu desem değil Çalıkuşu desem oda değil ikisinin karışımı bişey yapmaya çalışmış konu sahibi dur bakalım animsamaya calisicaz

Ben sevdim ya gzel de sonunu baglayamadı. En son karşısında teyzesinin annesine fotosuna bakıyordu birden öldü

Hayatımda böyle saçma bir hikaye dinlemedim
Ne olmuş ne olmuş?
Enişte çok üstüne vazifeymis gibi kayınçosunu takip ettirmiş, onun bes kurussuz karisini terkedecegini öğrenmiş, en iyisi para alayım yatırım yapayim, bes kurussuz terk etmesin demiş
İşgüzara bak sen
Baba da hamile karısını dövüp durmuş para için, sokağa atmış. Hamile kadın ölebilebilirdi,bebek düşebilirdi
adam buna da seyirci kalmış. Kadının dayak yemesine , öncesinde aylarca hakaretler işitmesine vesile olmuş.
Vay canina, cennetlik adam
Oysa işguzar, karısına dese de karısı kardeşine kanıtlarla söylese bu olayı annen de babasız kalacak bir çocuğa hamile kalmazdı en azından.
Enişte isguzarlik yapacak diye herkesin hayatına s.çilmis.
Ha bir de adam annenin ağzını burnunu kırmış. Hala daha harika adam diyorsun, onun gibi adam arıyorsun.
Olsun, senin bulduğun da enişten kadar harika değildir, burnunu değil bacağını kırar..yine bulursun ararsan.
İbretlik bir hikaye de değil, gerçekse de ananın hayatini yakmış, öte tarafta yanar elbet. Ne denir yani bu saçma konuya.

Ha,bir de başlıktaki abla nerede???

Nasıl bir ses tonun var
ne söylesen masal gelir la Fontaine den..

Bazen kelimeler kifayetsiz kalır ya o an bu an bir yanım inan diyor bir yanım yoğğ…Amk diyor araftayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…