• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam boşanıyor bir yandan sevinirken bir yandan üzülüyorum

tabiki elinden tutacağım bi kere vicdanım izin vermez biz kardeşiz çocuklar kız 8 oğlan 5 yaşında ve erkek olduğu için çok şımartıldı ağladığı an istediği yapıldığı için sürekli ağlayarak herşeyi halleden bir çocuk oldu maalesef sustan durdan anlamıyor ben maddi manevi destek olurum zaten sadece Korktuğum şeyler var
Korkmaniz normal.Bu dengeyi beraberce kuracaksiniz insallah.Anliyorum kaygilarinizi.Cocuklar da cok kucuk degil.Daha zaman gectikce destek bile olacaklar annesine .

Korkmaniz normal.Bu dengeyi beraberce kuracaksiniz insallah.Anliyorum kaygilarinizi.Cocuklar da cok kucuk degil.Daha zaman gectikce destek bile olacaklar annesine .

çocuklar yaramaz ama zehir gibiler beyinleri pırıl pırıl kötü bir evde yetiştikleri için psikolojik anlamda çöküşteler üzülüyorum kız çocuğunu alır gezdirir bakarım bana aşık bir yeğen ama oğlana cesaret edemem beni dinlemiyor pek

Maddi durumlar ne halde bilmiyorum ama, ablanızın psikolojisi çok bozulmuş. Yardım alması lazım. Hem kendi hayat kalitesi artar, hem de siz nefes alırsınız.

Ben anladım seni
Hiç sevmem böyle ruh emen insanları
Kardeş tabi atsan atılmaz ama benim huzurum da çok önemli. Dengeyi kurmalısınız.

geçen isteksiz olduğumu hissetmiş anneme secita beni yanına istemiyor galiba hiç oralı değil demiş İsteksizlik değil de kuşkuluyum desem daha doğru bi yere gitsek ben tekim beni niye almıyorsunuz diyecek annemlere gitsek beni de götürseydiniz diyecek falan filan aklımı kurcalıyor 😊😊 özgürlükçü biriyim kimseye hesap vermeyi sevmiyorum

Maddi durumlar ne halde bilmiyorum ama, ablanızın psikolojisi çok bozulmuş. Yardım alması lazım. Hem kendi hayat kalitesi artar, hem de siz nefes alırsınız.

psikologa gittiğinde doktor herşeyin farkındasın senin aklında sorun yok sen kuruyorsun kendini ilgi bekliyosun herkesten demiş o yüzden daha gitmiyor gerçekleri duymaya 😊😊

psikologa gittiğinde doktor herşeyin farkındasın senin aklında sorun yok sen kuruyorsun kendini ilgi bekliyosun herkesten demiş o yüzden daha gitmiyor gerçekleri duymaya 😊😊
O nasıl psikologmuş ya. 🙄 Yadırgadım. İlgi bekliyor olabilir, bunun nedenine inmemiş mi psikolog? Ne bileyim, öyle küt diye söylemiş mi? Sorun yok ne demekmiş? Yetişkin, çoluk çocuk sahibi bir kadın, hala bebek gibi ilgi bekliyorsa, kafasında birşeyler kurup kurup kendi kendine kuruluyorsa bu ciddi bir sorun.

F FearEatsTheSoul yanlış mıyım canım?

O nasıl psikologmuş ya. 🙄 Yadırgadım. İlgi bekliyor olabilir, bunun nedenine inmemiş mi psikolog? Ne bileyim, öyle küt diye söylemiş mi? Sorun yok ne demekmiş? Yetişkin, çoluk çocuk sahibi bir kadın, hala bebek gibi ilgi bekliyorsa, kafasında birşeyler kurup kurup kendi kendine kuruluyorsa bu ciddi bir sorun.

F FearEatsTheSoul yanlış mıyım canım?
İyi bir psikolog yargılamaz, dan dun konuşmaz, yönlendirmez. Bilemiyoruz ki ne dedi, bazen insanlar psikoloğun laflarını kendi kafasındakine göre çarpıtıyor kendi istediği gibi anlıyor. Sırf okuduğum tek mesaja göre cevaplıyorum, normal olan "ilgi ve sevgiye karşı aşırı bir ihtiyacınız var, muhtemelen şunlardan kaynaklanıyor, bunun üzerine çalışmamız lazım çünkü hayatta her zaman istediğimiz ilgiyi elde edemeyiz" vs demesi lazımdı. Ama mesajdaki gibi konuştuysa maşallah etik metik hak getire :s

geçen isteksiz olduğumu hissetmiş anneme secita beni yanına istemiyor galiba hiç oralı değil demiş İsteksizlik değil de kuşkuluyum desem daha doğru bi yere gitsek ben tekim beni niye almıyorsunuz diyecek annemlere gitsek beni de götürseydiniz diyecek falan filan aklımı kurcalıyor 😊😊 özgürlükçü biriyim kimseye hesap vermeyi sevmiyorum

Evi siz bulun ama çokta yakından olmasın böylelikle pat diye gelemez ama darda kalırsa hemen ulaşırsınız ya da direkt annenlere yakın biyerden bulsanız

Evi siz bulun ama çokta yakından olmasın böylelikle pat diye gelemez ama darda kalırsa hemen ulaşırsınız ya da direkt annenlere yakın biyerden bulsanız

evi bulmuşlar bana 15 dk falan mesafesi var Allahtan aşırı yakın değil annemlerin yanında olmak istemiyormuş gezemezmiş orada avmler yokmuş metro yokmuş ki beykoz istanbulun en güzel yeridir orada doğdum büyüdüm 🤨

Siz korkuyo olabilirsnz. Haklida olabilirsinz buna asla bise diyemem..ama ablaniza cook uzuldm. Sanirim hic deger gormemis olacakki kendini cok degersiz hissediyo.
Bosanmak zaten cok zor bide 2cocugu varmis. Sizide anliyrm ama lutfen yaninda olun. Ozguveni gelmesi icin onu teşvik edin calismaya biseler basarmaya.
Allah yardimcisi olsun

Back