Ablam Bizi Bitirdi

Geçmiş olsun canım.İnşaallah en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtulursunuz.
İlaçların uyutmasından rahatsız olmayın. Bazı rahatsızlıkların atlatılmasında
uykunun iyileştirici etkisi oluyor. Birinci dereceden bir yakınım, bir ay sadece
yemek ve ilaçlarını içmek için uyandırılarak bir ay uyumuş ve kısa sürede iyileşmişti.
İlaçların yan etkileri, rahatsızlığın olumsuz etkilerinden çok daha azdır.
Allah yardımcınız olsun

canim ben birsey daha dicem aklima yeni geldi.benim cok yakin bir akrabmin teyzesnin kocasida cok icki icerdi napsalar vazgeciremediler.sonra teyzesi bir ilac gibi birsey bulmus alkolden sogutuyomus esinin yemeklerine meyve suyuna vs katiyomus.oyle oyle adam sogudu agzina surmuyo.aslinda ben ilaci bilmyiorum bir zarari olurmu onuda bilmiyorum yardim etmek isterdim ama yurtdisinda yasiyorum epeydir gorusmuyorum onlarla.dicem suku sende bir arasdir istersen.eger sagligada zararli degilse kullanilabilir gibime geldi .ilk once bence alkole care bulsak daha iyi gibi ablan onu birakinca daha saglikli dusunur icki butun kotulukerin anasidir demisler.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. gerçekten zor bir durum.. insan ne yazacağını bilemiyor.
Ablanız tedavisine hiç aksatmadan devam etmeli.. Çünkü 1 gün bile aksatsa hiçbir işe yaramıyor. Bunu bir doktordan duymuştum.
Ayrıca şarkıcılığı da bırakması onun yararına olacaktır.. İçkili bir ortam sonuçta.. Onu ordan uzak tutmanız lazım..
Ablanızla daha çok vakit geçirmeye çalışın.. gezdirin, dolaştırın.. kafasını dağıtsın. eski mevzularıda hiç açmayın yanında... Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:

Bunu araştıracağım canım çok çok teşekkür ederim inşallahh bulabilirimm :18:

Tedaviye devam ediyor evet ama doktor son gittiğimizde anneme aynen şunları söyledi '' kızınız gelmiş 30 yaşına onun hayatına karışamazsınız ne yaparsa yapsın onun açısından bakmaya alışmalısınız psikolojisi iyi ama kişilik bozukluğu var...Kızınıza hiçbir şey yapamazsınız onun kişiliği bozuk '' ... Bizi zaten dinlemiyor ablam sürekli burnunun dikine gidiyor çok inatçı ve dediğim dedik...Dediği olmasınn hiç kimse umurunda değil kırar döker paramparça yapar bağırır çağırır...Gezdirin,dolaştırın diyorsunuz ...Benimle hiçbir yere gitmiyor ki bizimle gitmiyor ailesinden uzak yaşamak istiyor ... Biz onu kendimizden uzak tutacak hiçbir harekette bulunmuyoruz ama kendisi böyle istiyor...Bilmiyorum ... Gerçekten çok bunaldım ...

Bunu araştıracağım canım çok çok teşekkür ederim inşallahh bulabilirimm :18:

nedemek canim rica ederim insallah biyardimim dokunur insallah bulursun canim.Allah yardimciniz olsun.bide doktordur sonucda dogru soylemisdir de nebiliyim ben pek begenmedim onun kardesi boyle olsa birakicakmiymis oluruna.

Annem içerde ben burada ağlıyoruz hüngür hüngür...Ablam gitti eşyalarını topladı gitti...
Dün gece 03:00 de dışarı çıkmıştı bugün bütün gün telefonu kapalıydı annem sinirlendi gelsin istemiyorum artık onu dedi meraktan öldük...Akşam 21:00 de geldi annem kapıyı açmadı git gelme istemiyorum dedi ablam da eşyalarımı toplamaya geldim dedi ve topladı gitti şimdi nerede ne yapıyor bilmiyoruz deliricem gerçekten ölmek için dua ediyorum...
Pazartesi sevgilim ailesiyle ailemle tanışmaya geliyor şu yaşadıklarıma bak ... Size yazmaktan başka birşey gelmiyor elimden o kadar acizim ki

Allah Allah ya niye boyle yapiyo cok uzuldum gercekden nereye gider ki?napcakmis ki anlamadim yani dicek birseyde bulamiyorum uzuldum sadece Rabbim yardim etsin

Allah yardımcınız olsun, sabır versin ailene de sanada. umarım yazmayalı herşey yoluna girmeye başlamıştır.

Allah yardımcınız olsun..söyleyebilecek hiç birşey bulamadım. okuduklarımla kafam allak bullak oldu ki siz bunları bizzat yaşıyorsunuz. gerçekten çok zor inşallah en kısa zamanda Allah'ım doğru yolu gösterir yardımcısı olur ablanızın..çok geçmiş olsun..sabrınızı yitirmemeye çalışın..ayakta dimdik durmaya çalışın.

Ablam değişmedii halaa içiyorr dün de sarhoştu bıktım artık Bu mübarek günde bile yapıyor yapacağını

Ablam değişmedii halaa içiyorr dün de sarhoştu bıktım artık Bu mübarek günde bile yapıyor yapacağını

canim dedigim ilaci bulup arstirabildinmi?dun kandildi sen cok dua etseydin bu muberek gunde edilen dualar kabul olur Allahin izniyle.

Ablanız çok genç.Bu gibi durumlarda evde tedavi biraz zor olabiliyor.Hem evde yaşayanlar hem de ablanız açısından.Hastane tarzı değilde bağımlıların kaldığı sanatoryumlar var.Böyle bir şey araştırabilirsiniz belki.Durum çok zor.Belli ki atlatamıyor yaşadıklarını,hem aile içinde bir ayrılık yaşanmış hem yanlış bir adamla ilişkisi olmuş.Hepsini kaldırmak zor olmalı.Ama ne olursa olsun siz güçlü durun.Sıkı sıkı tutun ablanızın ellerinden, kayıp gitmesine izin vermeyin.Allah yardımcınız olsun.

İnan sabaha kadar ibadet ettim ellerimi açtım yalvardım Rabbime inşallah sesimi duymuştur O ilacı da araştırdım fakat bulamadım maaleseff
canim dedigim ilaci bulup arstirabildinmi?dun kandildi sen cok dua etseydin bu muberek gunde edilen dualar kabul olur Allahin izniyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…