Ablanızı ne yapın ne edin şarkıcılığın dışında bir iş yapmaya ikna edin hem aşk acısı çekiyor hem şarkı söyleyince duygusala bağlayıp içiyor anlaşılan.Şarkı söylemeyi bıraksın en dğrusu bu
bağımlılıkları bıraktırmak zordur malesef. kolay gelsin işiniz zor ne diyim bence ailecek taşının şöyle deniz kenarı uzak bi yere ablanada bi meşgale bulun ne biliyim mesela bahçeli bi yer olsun ekip biçsin hatta bi köpek alın ablanıza sahipsiz bırakmışlar buldum getirdim diyin onu sahiplenirse bana bişey olursa ona kim bakar diye düzelmeye çalışır
yaa ben gercekten cok uzuldum, soylicek bisi bulamiyorum. ins ablan duzelir..
geçmiş olsun canım, keşke ablana tebihleseydin anneme anlatma sakın bunları diye, niye anlattı ki, annen ölebilirdi o kalp krizinde, ama tabii ablan rahatsız bu açıkca belli... mantıklı bi hareket beklememek lazım
bence hastaneye yatırmalısınız, ameliyatlık fiziksel bi hastalığı olsa hastanede yatcak dimi, aynı şey...
sanırım ablan kaldıramamış ailesel travmaları, olabilir, herkes kaldıramaz dayanamaz, ama bence ablana yardımcı olmak istiyosanız doktorun söylediğini yapmalısınız
o adama aşık falan olduğunuda sanmıyorum, mantıklı düşünemiyorki kızcağız
Cok üzüldüm, cok cok gecmis olsun diyeyim artik.
Bencede tedavi görmesi lazim, sonrada onu bu ortamdan cikarsaniz iyi olur, yani eski arkadaslarindan uzak kalsin.
Yasi kac ablanin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?