- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.845
- 158
- 31
- Konu Sahibi Minicikfzt
Ablam 2 hafta önce doğum yaptı sezaryen doğumla. Ondan bir ay önce de ben doğum yaptım ben de sezaryen oldum. Ailem normalde benimle aynı şehirde yaşıyor ablam başka şehirde ve ablamın yanına gittiler yatılı olarak. Ben doğumdan sonra sütüm gelmeyince tamamen süt derdine düşüp ameliyat olduğumu unuttum daha ilk eve geldiğimiz geceden itibaren bebeğime kendim baktım hemen ayaklandım kendimi zorlayıp ama ablam asla öyle olmadı ilk 10 gün yerimden kalkamıyorum dedi çok ağrım var dedi bebeği emzirmek istemedi geceleri sabaha kadar uyudu bebeğe annem mama verdi hala uyuyo hala emzirmiyo gece. Gündüz de yataktan hiç kalkmadan bir iki kez emzirdi altını hiç değiştirmedi hiç uyutmaya çalışmadı vs ki ablaminki çok ağlayan bir bebek annemler çok yoruldu. Bugün annemler de dönüyor ablam ne yapacak hiçbir fikrim yok. Onun sütü benden çok geliyomuş annem öyle diyo ama emzirmeye emzirmeye sütü bitecek diye yine ben korkuyorum. Annemin verdiği mamaya da laf ediyomuş çok verme diye. Kontrolde bebek hiç kilo almadı 2 haftada sarılık oldu vs ablamin sanki hiçbiri umrunda değil gibi bana daha çok dert oluyo gibi geliyo çocuğun hali. Sürekli uyarıyorum emzirmen lazım ten tene temas etmen lazım o şekilde baginiz güçlü olur diye ama yok ağrım var diyip bütün gün yatıyor bebekle ilgisi 0. Ablama nasıl çocuk bakmanın gerçeklerini anlatabilirim? İyice bebekten soğuyacak lohusa depresyonuna girecek diye de korkuyorum ağzımdan çıkanlara dikkat etmeye onu uzmemeye çalışıyorum ama böyle ne kadar devam edecek bilmiyorum. Ruh hali ağrım var demesi dışında iyiymiş nasıl düzelir sizce bu durum? Aranızda ablamın yaşadığı şeyi yaşayan çözüm bulan var mı?