Bunu yazmaya gelmiştim. Nasıl abla bu ya adınıza çok üzüldüm konu sahibi. Polise şikayet edin diyeceğim de bir şey çıkar mı bilemiyorum.Şunu anladım ki bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Neden bozdurduğunu söyleseymiş bari hiç yapmayacağını mı söylemiş annenize.
Hayır hiç bişey dememiş ben harcadım onu diyip kapatmissŞunu anladım ki bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Neden bozdurduğunu söyleseymiş bari hiç yapmayacağını mı söylemiş annenize.
Annem şok içinde insan kendi doğurduğunu nasıl tanıyamaz diyip duruyorAnneniz ne diyor
Bence ablaniz o paralarla altin hic almadi. Bana öyle geldi nedense.Hayır hiç bişey dememiş ben harcadım onu diyip kapatmiss
Verecek miymis parayı oyle bir açıklama yaptı mıAnnem şok içinde insan kendi doğurduğunu nasıl tanıyamaz diyip duruyor
Ablaya bak yaEvet yanlış okumadınız hanımlar..öz ablam...
Birikim yapmayı beceremiyorum..ablamda kuyumcudur ama artık çalışmıyor..fakat sektörü iyi bildiği için bı gün dertlesirken olmaz böyle arkana biseyler at dedi..senin huyunu biliyorum bana gönder dedi..hem ben al sat yaparak üstüne koyarım dedi..bende son yedi sekiz aydır elime yüz TL dahi geçse ATM'den direk ona atıp söylüyordum..tamam bak bu kadar oldu bı çeyrek daha al diyordum..hatta ben al sat yapınca yaptığın kar senin olsun demiştim( iyi niyetime bakın)..
Üç gün önce annemi aramış bende 20 çeyreği vardı ben onları bozdurdum söylersin sen ona demiş
Ben inanmak istemedim ama kaç defa aradım bakmadı...bende mesaj attım "bu mu senin ablalığın,keşke bana söyleseydin ihtiyacım var diye en azından ben verirdim..sende odeyemezsen dahi istemeyecegimi biliyordun..ama şuan hırsız olmuş oldun" diye..ikimizde farklı şehirlere gelin gittik..durumu da kötü değil kaynanası doğum hediyesi ev ve araba aldı..bu kadar bolluğun içinde bana yaptığı reva mı ???
(Not; annem ve benim dışımda kimse bilmiyor..kötü konuma düşmesin diye..sizce iyi mi yapıyorum yanlış mı ?)
Yani duyulmasını istemiyorum ..yoksa çoktan gereken neyse yapmıştım ama hem babam hem eniştem hem eşim üzülür ve bir ömür bu damgayla dolaşır diye kimseye soyleyemedimBunu yazmaya gelmiştim. Nasıl abla bu ya adınıza çok üzüldüm konu sahibi. Polise şikayet edin diyeceğim de bir şey çıkar mı bilemiyorum.
Malesef telefonlarimi acmiyorResmen gasp mi etmiş?
Sormadıniz mi bozdurup napmis?
Hayırrrrr..ben harcadım benden istemesin para falan yok şöyle demişVerecek miymis parayı oyle bir açıklama yaptı mı
Yani ihtiyacım var deseydi zaten ben helal hoş olsun derdim..istemezdim de ama bu bildiğin beni aptal yerine koymusBozdurmus ama yerine koyacak miymis?
Gerci koyacak olsa da haber vermesi gerekir o ayri.
Bir yanda ablasının ayıbını örten kardeş diğer yanda kardeşinin parasını harcayıp ona hiçbir şey söylemeyen bir abla. Bence bazen hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım. Rezil etmek lazım ki pişman olsun.Yani duyulmasını istemiyorum ..yoksa çoktan gereken neyse yapmıştım ama hem babam hem eniştem hem eşim üzülür ve bir ömür bu damgayla dolaşır diye kimseye soyleyemedim
Siz de hala kimse duymasın diyorsunuz. Çok sömürürler sizi bu hayatta...Hayırrrrr..ben harcadım benden istemesin para falan yok şöyle demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?