• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam aldatılıyor olabilir mi?

Ablacım ortada fol yok yumurta yok, bu kadar bilgiyle adamı asmışız bi ya.

profesyonel anlamda ticaretimizin olduğu bir firmanın müdür yardımcısıyla (karşı cins) bir konuşmam var. Canımsın, bi tanemsin, süpersin, ekler alıcam, baklava getireceğim diye, her gün 5-10kere telefon, haftada bi görüşürüz yüzyüze görüşürüz. Bi kez olsun yan gözle bakma olmamıştır.
Bu kadar samimiyet hos degil siz mutlaka iyi niyetlisiniz ama karsi taraf art niyetli olabilir ne olursa olsun karsi cinsle sinirlar asilmamali 6 yil calistim 18 yasimda ise basladim az cok tanidim insanlari nacizane fikrim kusura bakmayin iyi geceler.

insanların bu kadar rahat ahkam kesmesini yediremiyorum.
kız günlerdir tirtir titriyor ağlıyor, kayınvalidesi geldi evine bebeği oldu diye milletin yanında gıkını çıkaramıyor.ilgilenmesi gereken minicik bebeği var.insan böyle bi durumda ne yapacağını neyin doğru neyin yanlış olduğunu şaşırıyor.yaşamayı geçtim şurda okuduğumda bile elim ayağım buz kesiyor.yaşamak kim bilir ne kadar ağırdır.
bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
İçinde tutmak da zor tabii .Ablaniz gene iyi sabır etmiş hesap sormayarak ne kadarda olsa güçlü bir bayanmis.Insallah bu sorun biran önce çözülür ve altindan hiçbişey çıkmaz. Rabbim sen guc ver

Seviyorum seni bisey demeyecek misin ben yuzune soyliycem benim migdemi bunlar bulandirdi asiri samimi olmadikca yemek yemek pasta almakta bisey yok yoksa

Nisanlimin isine benzerligindenmi bilmiyorum ama bu konu cok icimi acitti
Bunca yillik beraberlik saygi-sevgi cercevesinde evlilik..
Normalde hep erkekleri suclarim boyle konularda fakat simdi enistenizden cok o kadindan tiksindim..
Allah boylerinden korusun herkesi..
Bazi yorumlarin sacmaligini söylemedende gecemicem
Gelismelerden haberdar edin lutfen..

Benim babam çok yakışıklı bir adamdı gençliğinde..Öyle böyle değil ama..Banka emeklisidir..Bankadaki 2 hatun fena yazıyormuş babama..Çeşme iş bankası lojmanlarına giderdik hafta sonları, orda babamın peşine takılmalar, ablamı sevme bahanesiyle babamın yanında oturmalar, kakaka kikiki kahkalarıyla ortalığı inletmeler..

Annecim de zavallım benim totomu temizleyip karnımı doyurmakla meşgulmüş o sıralarda..

Neyse, sert bir mizacı vardır babamın, öyle yılışıklığa, laubaliliğe falan gelemez..Kadınları kırmamak için bir sabretmiş iki sabretmiş ama yok olmamış..

Ertesi gün yine kumsalda babamın yanına geldiklerinde "hadi bakalım hanımlar, yeter bu kadar sohbet muhabbet, herkes denginin yanına deyip kovmuş kadınları..

Yani diyeceğim odur ki, ablanız eniştenizin bir yanlışının olmadığını, kadının tetiklediğini düşünedursun..
Eniştenizle kadın bir güzel fingirdemişler.. "DÜPEDÜZ" aldatmadır bu evet.
Duygusal ve cinsel aldatma benim üzerimde aynı etkiyi yaratır. Hatta bazı "meyilleri" bile aldatmadan sayanlardanım.

Son düzenleme:
Benim babam çok yakışıklı bir adamdı gençliğinde..Öyle böyle değil ama..Banka emeklisidir..Bankadaki 2 hatun fena yazıyormuş babama..Çeşme iş bankası lojmanlarına giderdik hafta sonları, orda babamın peşine takılmalar, ablamı sevme bahanesiyle babamın yanında oturmalar, kakaka kikiki kahkalarıyla ortalığı inletmeler..

Annecim de zavallım benim totomu temizleyip karnımı doyurmakla meşgulmüş o sıralarda..

Neyse, sert bir mizacı vardır babamın, öyle yılışıklığa, laubaliğe falan gelemez..Kadınları kırmamak için bir sabretmiş iki sabretmiş ama yok olmamış..

Ertesi gün yine kumsalda babamın yanına geldiklerinde "hadi bakalım hanımlar, yeter bu kadar sohbet muhabbet, herkes denginin yanına deyip kovmuş kadınları..

Yani diyeceğim odur ki, ablanız eniştenizin bir yanlışının olmadığını, kadının tetiklediğini düşünedursun..
Eniştenizle kadın bir güzel fingirdemişlerçç "DÜPEDÜZ" aldatmadır bu evet.
Duygusal ve cinsel aldatma benim üzerimde aynı etkiyi yaratır. Hatta bazı "meyilleri" bile aldatmadan sayanlardanım.

ya cnm bende size bir sormak istiyorum. benim eşimin bir iş arkadaşı vardı aynı zamanda komşumuz ama ailecesini tanımam. bir gün eşim onlara gitmiştik bir tv arızasından ötürü 2 saat gelmedi bende kzıdı karısı var kızı ne işin var sen,in orda benden oğlu kocası olan arkadaşıma akşam oturmasına gideyim o zman demiştim

tartışmıştık. sen nelerle itham ediyorsun beni fln kızmıştı. neyse geçen haftadan bahsedeyim. biz gezmeye gidiyorduk bu arkadaşı aradı bende gelsinler dedim ama öylesine . eşimde gelin sizde dedi. adamda önceden arasaydınız gelirdik fln demiş (adam yaşıtımız değil)

neyse gittik eğlendik eşim ısrarla haftaya onlarla gelelim dedi. ben bahaneler buldum yaşıtım değiller ama kız nasıl biriki onla muhabbet ederdim olabilirdi ama boşver dedim. sonra kız da çocukla çok güzel oynamıştı geçen fln dedi (geçen araba tamirine gitmişlerdi adamla ama kızının olduğunu söylememişti.)

ne alaka üniversiteli kızdan çocuk gibi bahsetmesi. 13 yaşında çocuğun akranımı bu kız şimdi

benim merak ettiğim ben farkında olmadan kızamı ittim eşimi hoşlandımı yoksa asla bu kadar ısrar etmezdi. bişraz uzun oldu ama fikrini merak ettim

ya cnm bende size bir sormak istiyorum. benim eşimin bir iş arkadaşı vardı aynı zamanda komşumuz ama ailecesini tanımam. bir gün eşim onlara gitmiştik bir tv arızasından ötürü 2 saat gelmedi bende kzıdı karısı var kızı ne işin var sen,in orda benden oğlu kocası olan arkadaşıma akşam oturmasına gideyim o zman demiştim

tartışmıştık. sen nelerle itham ediyorsun beni fln kızmıştı. neyse geçen haftadan bahsedeyim. biz gezmeye gidiyorduk bu arkadaşı aradı bende gelsinler dedim ama öylesine . eşimde gelin sizde dedi. adamda önceden arasaydınız gelirdik fln demiş (adam yaşıtımız değil)

neyse gittik eğlendik eşim ısrarla haftaya onlarla gelelim dedi. ben bahaneler buldum yaşıtım değiller ama kız nasıl biriki onla muhabbet ederdim olabilirdi ama boşver dedim. sonra kız da çocukla çok güzel oynamıştı geçen fln dedi (geçen araba tamirine gitmişlerdi adamla ama kızının olduğunu söylememişti.)

ne alaka üniversiteli kızdan çocuk gibi bahsetmesi. 13 yaşında çocuğun akranımı bu kız şimdi

benim merak ettiğim ben farkında olmadan kızamı ittim eşimi hoşlandımı yoksa asla bu kadar ısrar etmezdi. bişraz uzun oldu ama fikrini merak ettim

Pek bişey anlamadım ama anladığım kadarıyla abarttığınızı düşündüm ben.

bu adamların kaç tane nefsi vardı unuttum ya

Scrolllock hanimcim sen bunlari birak bize gelismelerden bahset lutfen:KK47:napiyim cok merak ediyorum:KK53:
çok bi gelişme olmadığı için henüz yazmak istememiştim aslında.
Gelişmeler biraz kafa karıştırıcıı çünkü.
Hani ablam yanımda ara sesini duymak istiyorum demiş ya enişteme, aramışlar hatun açmamış falan..
Bugün ayşecik aramış beni aramışsın diye eniştem de gayet resmi bi şekilde lansmanla alakalı bi bahane bulmuş ve bunun için rahatsız etmiştim tarzında konuşmuş.Kadın konuşmanın ilk saniyelerinde gayet cıvık bi tok kullanırken ilerleyen dakikalarda eniştemin resmiyetinden olsa gerek konuşmayı resmi devam ettirmiş.
Kapatırken x beyciğimm bişey diyor musunuz? demiş (şirin bi ses tonuyla) eniştem iyi günler diliyorum deyip kapatmış.

Ablam bu konuşmyı göz yaşları içerisinde dinledi :KK43:
Demek ki neymiş erkek yüz vermezse kadın ne yaparsa yapsın pek bi'şey ifade etmiyormuş.
Peki eniştem neden böyle resmi konuşmuş?
Pazar sabahından itibaren çok romantik bi gün geçirmişler, sabah kahvaltıdan önce ablam neden bu konuda bu kadar üstüne gittiğini üstü kapalı anlatmış.(onu çok sevdiğini, kıskandığını ama davranışlarının son zamanlarda çok değiştiğini, halbuki aralarına yeni bi yaşam sevincininde katıldığını.sayıklamasının onun aklına kurt düşürdüğünü vs..) ablamın konuşma dili çok iyidir zaten, karşısında onnu dinleyen insanın etkilenmemesi mümkün değildir.bu konuşmadan sonra abim güllü kahvaltılar hazırlamış ablama falan..

Ablama bişey demedim ama velev ki konu bu şekilde kapanıp gitti,
bundan sonra insan o eşe tekrar nasıl güvenir?
yani sürekli silkelemek mi lazım?hadi bu olaydan bi şekilde haberi oldu ve silkeledi, ya olmasaydı? o zaman?
bundan üç beş ay 10 sene sonra benzeri yaşanmayacağı ne malum ne kadar takip edilemibilir diyorum ama sonra diyorum ki hangimizin eşinin ilişkisinin garantisi var.Kim bilir ben eşimin peşine düşsem ne pislikleri çıkar ortaya.

çok bi gelişme olmadığı için henüz yazmak istememiştim aslında.
Gelişmeler biraz kafa karıştırıcıı çünkü.
Hani ablam yanımda ara sesini duymak istiyorum demiş ya enişteme, aramışlar hatun açmamış falan..
Bugün ayşecik aramış beni aramışsın diye eniştem de gayet resmi bi şekilde lansmanla alakalı bi bahane bulmuş ve bunun için rahatsız etmiştim tarzında konuşmuş.Kadın konuşmanın ilk saniyelerinde gayet cıvık bi tok kullanırken ilerleyen dakikalarda eniştemin resmiyetinden olsa gerek konuşmayı resmi devam ettirmiş.
Kapatırken x beyciğimm bişey diyor musunuz? demiş (şirin bi ses tonuyla) eniştem iyi günler diliyorum deyip kapatmış.

Ablam bu konuşmyı göz yaşları içerisinde dinledi :KK43:
Demek ki neymiş erkek yüz vermezse kadın ne yaparsa yapsın pek bi'şey ifade etmiyormuş.
Peki eniştem neden böyle resmi konuşmuş?
Pazar sabahından itibaren çok romantik bi gün geçirmişler, sabah kahvaltıdan önce ablam neden bu konuda bu kadar üstüne gittiğini üstü kapalı anlatmış.(onu çok sevdiğini, kıskandığını ama davranışlarının son zamanlarda çok değiştiğini, halbuki aralarına yeni bi yaşam sevincininde katıldığını.sayıklamasının onun aklına kurt düşürdüğünü vs..) ablamın konuşma dili çok iyidir zaten, karşısında onnu dinleyen insanın etkilenmemesi mümkün değildir.bu konuşmadan sonra abim güllü kahvaltılar hazırlamış ablama falan..

Ablama bişey demedim ama velev ki konu bu şekilde kapanıp gitti,
bundan sonra insan o eşe tekrar nasıl güvenir?
yani sürekli silkelemek mi lazım?hadi bu olaydan bi şekilde haberi oldu ve silkeledi, ya olmasaydı? o zaman?
bundan üç beş ay 10 sene sonra benzeri yaşanmayacağı ne malum ne kadar takip edilemibilir diyorum ama sonra diyorum ki hangimizin eşinin ilişkisinin garantisi var.Kim bilir ben eşimin peşine düşsem ne pislikleri çıkar ortaya.
bence de kısa süreli bir silkelenme olmuş. bir kere bu işe kalkışan, yasak ilişkinin tadını alan adam yine yapar. ablanın durumu çok üzücü. ama son raddeye kadar boşanmayacağı belli. kendince gerekeni yapmış. bundan sonra yaslanıp beklemekten başka çare yok.

Suçluluk psikolojisi güllü kahvaltılar hazırlaması
bu işleri çok iyi biliyorum aynı eniştem de böyle yapmıştı
Biz cep telefonunu servise vermişti ve dinleme cihazı taktırmıştık
çünkü bu programlar pek sağlıklı değilmiş ve genelde karşı taraf aradığında kayıt yapıyormuş.
Yani mesela senin enişten aradığında yapmayabiliyormuş. programa uyarı gitmediği için çok araştırdık.
Neyse ablam taktırdı şu an Abd'de yaşayan mühendis bir arkadaşı yaptı bu işlemi.
eşi arandığında veya birisini aradığında ablama mesaj geliyordu(başka bir hat ve telefon aldı sırf bunun için) oda eşini arıyordu ve konuşmaları dinliyordu.
hatta eşinin bulunduğu ortamı bile dinleyebiliyordu. eşini arıyordu ama telefonu hiç çalmadan direk mikrafon aktif hale geliyordu.
Sonuç olarak şirketinde çalıştığı bir kızla aldatmıştı.
o güllü kahvaltılar eve çiçek getirmeler
daha fazla ilgi göstermeler hepsi suçluluk psikolojisi.
bende nişanlandım aldatıldım oda aynı şeyleri yaptı
klasik erkek davranışları işte

Suçluluk psikolojisi güllü kahvaltılar hazırlaması
bu işleri çok iyi biliyorum aynı eniştem de böyle yapmıştı
Biz cep telefonunu servise vermişti ve dinleme cihazı taktırmıştık
çünkü bu programlar pek sağlıklı değilmiş ve genelde karşı taraf aradığında kayıt yapıyormuş.
Yani mesela senin enişten aradığında yapmayabiliyormuş. programa uyarı gitmediği için çok araştırdık.
Neyse ablam taktırdı şu an Abd'de yaşayan mühendis bir arkadaşı yaptı bu işlemi.
eşi arandığında veya birisini aradığında ablama mesaj geliyordu(başka bir hat ve telefon aldı sırf bunun için) oda eşini arıyordu ve konuşmaları dinliyordu.
hatta eşinin bulunduğu ortamı bile dinleyebiliyordu. eşini arıyordu ama telefonu hiç çalmadan direk mikrafon aktif hale geliyordu.
Sonuç olarak şirketinde çalıştığı bir kızla aldatmıştı.
o güllü kahvaltılar eve çiçek getirmeler
daha fazla ilgi göstermeler hepsi suçluluk psikolojisi.
bende nişanlandım aldatıldım oda aynı şeyleri yaptı
klasik erkek davranışları işte
ablanız olaya bayaa profesyonel yaklaşmış, tebrik ediyorum.
bazen beni bile gıdıklıyor bu ortam dinleme durumu ki hiç uğraşmam normalde böyle şeylerle.karşılaşacaklarımdan korkmuşumdur hep.

eşim,babam,abim dahil buna meyilli olmayan erkek yok bence
benim eşim yapmaz demedim hiç
bir yanlışını mı gördüm hayır asla
ama hangi erkek flört etmek isteyen bir kadına sert tepki verirki
hangisi kendine gel hanım ben evliyim yada nişanlıyım der ki
iradeleri zayıf

eşim,babam,abim dahil buna meyilli olmayan erkek yok bence
benim eşim yapmaz demedim hiç
bir yanlışını mı gördüm hayır asla
ama hangi erkek flört etmek isteyen bir kadına sert tepki verirki
hangisi kendine gel hanım ben evliyim yada nişanlıyım der ki
iradeleri zayıf

Diyen diyor.
İnsanın namuslusu her zaman vardır.
Bu kadar aciz görmeyin erkekleri.Bir çoğu ne halt yediğinin gayet de farkında.

Back
X