- 22 Mayıs 2019
- 84
- -5
- 88
- 27
- Konu Sahibi bilginhome35
-
Allah senden razi olsun o kdr kendini bilmezler yorum yapmis ki yok tek derdin aldatilmak felan. Yaa ben napiyim aşkı meşki benim askerim iyi olmadiktan sonra bu kdrda bi insana yuklenilmez ki yazik gunah banada yaa. Tek derdim onu cok merak ediyorm canina bisey olmasndan korkuyorm. Sen cok dogru yazmissin sana cok teşekkür ederim ❤❤❤raldatması %99 imkansız, bunu sende biliyosun. meraktan telaş yapmışın bence o yüzden üstüne düştün. işin içinde bide özlem var varlığını hissetmek istiyosun bu tavrın çok normal. benimde asker tanıdığım var hemde çok fazla. şarz edemezdik telefonu kapatıp açardık diyorlar, acil wp dan yazı varsa çeken yer bulunca açar neti kapatırdık diyorlar. oda aynı şekilde böyle yapmış. birde başında yıldızlı komutan varsa telefon ikinci planda kalıyor uzman çavuş bile olsa. içini ferah tut ve bol bol dua et ona.. rahata kavuşunca ilk arayacağı kişi sen olacaksın emin ol
Aynen kuzum otomatik malesef. Ona bisey olursa ben dayanamam kiYazdığı mesajlar otomatik mesajlar. Bekleyip dua etmekten başka çaren yok
Allah yardımcıları olsun.
Allah senden razi olsun o kdr kendini bilmezler yorum yapmis ki yok tek derdin aldatilmak felan. Yaa ben napiyim aşkı meşki benim askerim iyi olmadiktan sonra bu kdrda bi insana yuklenilmez ki yazik gunah banada yaa. Tek derdim onu cok merak ediyorm canina bisey olmasndan korkuyorm. Sen cok dogru yazmissin sana cok teşekkür ederim ❤❤❤r
buralar böyle bacım...sen kaz dersin biz koz anlarık..ben beni arasın her saniye benimle mi konuşsun dedim allah aşkına sebepsiz yere kızmadan önce bi oku yazdığım yazıyı. beni aldatıyor demedim yapmaz bunu. ben sadece onu merak ediyorum onun iyi olduğundan endişeliyim. benim tek derdim bu. allah benim sağlığımı alıp ona versin ama yeterki benim askerim mutlu olsun yaşasın.
adamcagiz orda gorev derdinde operasyon mu var tatbikat mi war bilinmez nobetmi war.Burda aldattimi yoksa niye aramiyo bisey mi oldu yoksa denince agzim acik okuyorum yazilan belli agzin bal yesin yasınırrda görev yapıyor siz kesinlikle aldatmaz diyorsunuz. operasyonda olabilir yahu çok acayipsiniz.
ne sacma bir felsefe.ben beni arasın her saniye benimle mi konuşsun dedim allah aşkına sebepsiz yere kızmadan önce bi oku yazdığım yazıyı. beni aldatıyor demedim yapmaz bunu. ben sadece onu merak ediyorum onun iyi olduğundan endişeliyim. benim tek derdim bu. allah benim sağlığımı alıp ona versin ama yeterki benim askerim mutlu olsun yaşasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?