• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 GÜN ÖNCE PAYLAŞTIĞIM KONUYU TEKRAR AÇMAK İSTEDİM :(

İlişkilerde denge en önemli unsur bence.Ne kadar değer görüyorsan o kadar değer vereceksin yoksa üzülen en çok değeri veren taraf oluyor.

Ya kardeşim, sen bir sakin olsana abarttın artık!
Ayrıca bitse bile bu kadar üzünülmez kendine gel.
Ararsa arar aramazsa kendi bilir ya.

Belki musait değil ama aklinda misin diye girip bakiyodur sen mesaj atmaya devam et bakalim istemiyosa zaten söyler

Çok yakın arkadaşımın eşi Suriye’de uzman çavuş. Sürekli görüşürler. Bende eşimle nişanlıyken aynı yerde görev yapıyordum ulaşamadığımda arkadaşlarını arardım çok ciddi bir şey olduğunda ulaşamazdım o da bir kaç saati geçmezdi. ama elinde silah bile olsa isteyen insan mesaj atıyor. Eşim ne yapar eder arardı beni. Bence bu kadar yıpratmayın kendinizi. Belki de sürekli aramanızdan, mesajlarınızdan bunaldı. O yazana kadar bekleyin derim.

kaldıramasam niye 5 ayımı vereyim ona. ilk defa böyle bi durum başıma geliyo. günlerdir haber alamıyorum öldümü kaldımı bilmiyorum. sizde benim yerimde olsanız sizde böyle hissedersiniz. hem asker adamı terkedecek kadar vicdansız değilim :KK43:
Urfada hangı ilçede görev yapıyor benım yakınlarımda orda görev yapıyor ama oyle korkcak endıse duyacak bır durum yok suan duruldu oralar. Oyle hergun her dk operasyon falanda olmuyor yanı merkez ve bazı ilçelerde boyle. Suan hala buyuk bır temızkık opersyonu var cogu ilçede ama sıvak catısmalar vs soz konusu ddgıl sadece onceden duzenlenmıs olan tuzaklar pusular imha edılıyor tabı onuda asker ve polislerimiz cok titiz ve kontrollu bir sekılde gerceklestırıyor. Aklınuza kötü seyler getırmeyın. Öyle sevgilimi yaptı acaba falan diyede dusunmeyin. Genelde ilçe görevlerı oluyor mesela merkezdeyse ilöe görevıbe gidiyorlar 1 aylık ya da 10 gunluk falan ozaman yogun oluyolar oda dedıgımgibi ımha ıslerı, sınıra giriş cıkıslar kobtroller vs eve gelıncede anca dınlenıyordur. Malum suan surıyede sular durulmuyor bıturlu e ulkemızede hala multecı gırıs cıkısları devam etmskte urfa sınırından kilis antep hatay sınırundan. Bu griş cıkısları kontrol edıyolarsa veya dıger dedıgım seyler olıyorsa adam ı su aralar rahat bırak onca yogunlugun ıcınsw bıde sen ılgı bekleme adamdan. Ne zaman donecek ılsıkınız ne boyutta

Öncelikle sabırlı olacaksınız bol dua edeceksiniz kendinizi salıvermeyin bi de onsuz yaşayamam gibi cümleler kurmayın Allah insanları en çok sevdiği kişiyle imtihan eder o yüzden olumlu pozitif düşünün bir de çok üstüne düşmeyin bunaltmayın derim arayacağı varsa da aramaz benim eşim biz evlenince askere gitmişti anlıyorum sizi gecici bu günler

Ailesinden kimseyi tanımıyormusunuz sorsanız yada arkadaşlarına falan bence watsaapa girebiliyorsa sizin aradığınızı görebiliyorsa sizede bi merak etme görevdeyim arayacağım falan diyebilir .dokuz gündür hiç mi uyumuyor hiç mi tuvalete gitmiyor hiç mi yemek yemiyor size mutlaka bi şekilde haber verebilir . Siz zarf atın ayrılmak falan istiyorsan söyle bu şekilde çok üzülüyorum falan diyin

Back