Ablalarim lütfen akıl verin intihar edicem yoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır yani başını öne eğip hesap vereceği adamı da dayısı 18 yaşında kolundan tutup eskorta götürdü, aslan oğlum kaplan oğlum kızlar sana kurban olsun diye yetiştirildi, her şeyi kendine hak görüyor, özgüven tavan. Ama kadınlar kendini tutsun, ilkokulda yanına oturduğu erkek çocuğa kadar hesaba çekilsin.
Kızlar ailelerinden uzaklaşıyor, ilk kendine yakın hissettiği veya derdini saklamadan anlatabildiği insana güvenip gidiyor. Bu kadar korku, baskı insana daha çok yanlış yaptırır bunun farkında değiller. Sorsan kızımın hiçbir sıkıntısı yoktu, okuldan eve evden okula giderdi diye anlatırlar. O kadar tanımıyorlar kızlarını.

Kadınlar evlenmeden önce cinsellik yaşamaz tabularını yıkmalısınız artık. (Tabiki de bu her önüne gelenle bir şeyler yaşayacağın anlamına gelmiyor. Çünkü kötü insan çok var senden faydalanmak isteyen insanlardan uzak dur.) Cinsellik sadece erkeklere özgü bir şey değil. Erkekler evlendiğinde bakir mi oluyor. Okulunu güzelce bitir kariyerini yap. Kendini güzelce geliştir. Ayaklarının üzerinde dur. O zaman gidip de görücü usulü bir yobazla evlenmezsin zaten. Sevdiğin seni seven güvendiğin ve namusun iki bacak arasında olmadığının farkında olabilecek olgunluğa erişmiş biri çıkar karşına öyle biri ile evlenirsin. Zaten öyle hemen okulunu bitirir bitirmez. Evlenme gez toz Hayatı tanı 30 yaşını geç o zaman düşünürsün evlenmeyi

Sana biriyle birlikte oldun mu diye soranları da tersle. Ne münasebetle bana bu soruyu sorabilirsin ki. Bu ne hadsizlik deyip. Bir daha o kişiyle görüşme sakın. Sen sanki hiç bu yaşanmamış gibi sadece geleceğine odaklan. Hatta sana tavsiyem Aşk işlerini Mesleğini eline alasıya kadar kariyerini yapasıya kadar rafa kaldır. Sadece kendine odaklan

Kızlar ailelerinden uzaklaşıyor, ilk kendine yakın hissettiği veya derdini saklamadan anlatabildiği insana güvenip gidiyor. Bu kadar korku, baskı insana daha çok yanlış yaptırır bunun farkında değiller. Sorsan kızımın hiçbir sıkıntısı yoktu, okuldan eve evden okula giderdi diye anlatırlar. O kadar tanımıyorlar kızlarını.
İstiyorlar ki kızlar kendileri ne derlerse onu yapsın, öyle yaşasın, kendilerine yanlış gelen şeylerde gözü olmasın, duyguları olmasın istekleri olmasın, sürekli ders çalışsın, dışarlarda sürteceğine anasıyla sabah akşam ev temizlesin, güvenli bir alanın içinde olsun evlenip kendine yeni bir çoban bulana kadar ordan çıkmasın. Da, işte öyle bir hayat yok.

İşte öyle bir konu ki neresinden çekersen elinde kalıyo. Genelde bu tipler yapıp yaparken pişmanlık duymayıp sonra duyanlar. O yüzden yorumum yok bu konuyaa
Yargılamak , kinamak bizim haddimiz degil ki hepimizin genclik yılları oldu kimine gore hata kimine gore değil bakış açısına göre değişir ama bunu elestrirken yerden yere vurmak gerekmiyor

biri yazınca soruyor mesela biriyle oldun mu diye söylesem beni kullanmaya çalışabilir . Söylemesem yalan diyecekler.ilerde biriyle olsam kavga olsa aileme sizin kizinzda böyleydi derse bilmiyorum paranoyaklik mi ben hiç yasamadigim icin
Biri size niye bunu soruyor? Nasıl bir çevreniz var sizin? Asla cevap vermeyin.

Dinen içinizin rahat olmasını istiyorsanız da evleneceğiniz kişiye de söylemek zorunda değilsiniz. Kimseyle paylaşmayın.

Turunc chemist Turunc chemist Katibin Ruhu Katibin Ruhu çocuklar kavga ederken mahalle arkadaşlarını toplayip gelir ya şuan benim yorumlara yapilan bu hahaaa begenmedim atinca ne oluyor acep 😂🤣🤣🤣😂😂😂 çokta seyimdey di 😂😂
Beğenmedim atınca bişey değişmiyor aslında😂😂 yani bizim incilerimiz dökülmüyor, bir tarafımız eksilmiyorrr😂😂

Kendi yasamaya calistigim usulde destek ve tavsiye verdim. Konu sahibi zaten Allaha tovbe ettigini belirtmis. Buradan da anlasiliyorki kendisi musluman. Benim yazdigim yazida ne gibi bi fetva oldugunu cikardiniz ne hocayim ne alim ? Herkes gibi bu cok normal bisey diyemem cunku o sekilde yasamiyorum elhamdulillah🤲
Hanımefendi sitenin %80i müslüman? Sanki yurtdışında müslümanla karşılaşmış gibi konuşuyorsunuz 😂😂

canım öncelikle kendine saygın olsun ne demek ölmek istiyorum. bir zar iki damla kan diye ölmek mi gerekiyor? Allah'ın verdiği canı almak en büyük günahlardan. olmuş olabilir. öncelikle yaşadığının arkasında dur manipüle edilmişsindir belki edilmemişsindir. bundan sonra sadece istediğin için yap. kimseye de söyleme ilişki ilerlemeden. ailene asla açıklama.

Görücü usulünde bekaret soruluyorsa senin de sormak hakkın. Bakire bir kadınla evlenmek isteyenin kendisi de bakir olmalı ama onların çükleri var ve onlara birşey olmaz! Nasılsa kızlık zarı bozulur ama çük sağlamdır! Ve böyleleri erkeğim diye önüne kabartıp dolaşır da eşşeğin bile onlardan daha erkek olduğunu unutur.

Ben cinselliği evlilikte yaşadım ama " Neden evliliği beklemedin çok büyük günah işlemişsin " asla demem. Günah olduğunu düşüyorsan tövbe edersin ve Allah ile arandadır. Kimsenin yargılamaya da hakkı yok.

Bu yaşadığın şey hayata daha iyi tutunmanı sağlayacak. Daha güçlü, daha başarılı olacaksın. Güzel bir meslek sahibi olduğunda anlayacaksın ki, bakire olup olmadığını kimseye kanıtlamak, kimsenin para için eline bakmak zorunda kalmayacaksın. Özgür olacaksın. Ve emin ol bir damla kan için değil gerçekten seni sen olduğun için sevecek çok adam var.. Sadece kendini sev..

Abla okuyorum unide ama hiç kız kardeşim kuzenim arkadasm pek yok konuşabilecegim anneme bunu söylesem olacakları düşünemiyorum ama bir anlık gelişti inanki sonra ağlaya ağlaya mahvoldum ztn kötü bişey değil belki de ama böyle büyüttüler .ne yapmam gerektiğini bilmiyorum biri yazınca soruyor mesela biriyle oldun mu diye söylesem beni kullanmaya çalışabilir . Söylemesem yalan diyecekler.ilerde biriyle olsam kavga olsa aileme sizin kizinzda böyleydi derse bilmiyorum paranoyaklik mi ben hiç yasamadigim icin
biriyle oldun mu diye soran biriyle iletişimini anında kes. öyle insanlar önce bi irkilecekler yaşadığını söylediğinde senden faydalanacak, ve sonrasında yüzüne vurup gidecek. o kişiliklerden uzak dur.
yaşadığın şey sadece seni ilgilendirir. okulunu bitir işini gücünü kur sonra hayat seni güzel noktalara getirir. düşünme bunları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X